[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
fatih kardeşin fw.sinden ciddi manada istifade ettiğinizi söylemişsiniz, fatih kardeşin v50 modifiyesinde ses otomatik maksimum seviyede, patch dosyaları kurulumda otomatik açılıyor ve add to auto kendisi etkinleştirilmiş olarak geliyordu. ayrıca bir istekte bulunabilir miyim, modifiye kurulumundan sonra otomatik kurulan programlar var, onların listesini eklemişsiniz sağolun, ama karşısına bir kaç kelime ile hangisi ne işe yarıyor yazmanızı istesek çok şeymi istemiş oluruz?
çok sayıda patch dosyası var, önceki sürümlerde hiç bu kadar patchs dosyası yoktu, bunların hangisi ne işe yarıyor??? veya modifiyede otomatik program kurulmayan sürümü gibi bişey istesek saygısızlık etmiş olmayız inşaallah. tabi bu istekler sizin hoşgörü ve anlayışınıza sığınılarak yapıldı.

yiğitsaraç

Üye
Merhabalar ilk önce sunları sormak istiyorum acaba tekrardan bunun üzerine orjinal frimware kurabilirmiyiz
bide hafıza kartındaki dosyaları türkçelerştiremezmisiniz ?
Daha fazla ev ekranı teması ekleyebilirmisiniz forumda bi arkadas v50 ye yapmıs 7 8 tane ev ekranı vardı ondan calıp koyabilirmisiniz :) ?
TRANSPARAN TEMALAR VARSA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ ?
Product code değisince garanti dısı olduğunu biliyorum peki JAFLA BLUE OLARAK eski haline alabiliriz değilmi bunu ?
BİDE QİCKOFFİCENİN SON SÜRÜMÜNÜ ATABİLİRMİSİNİZ ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeşin fw.sinden ciddi manada istifade ettiğinizi söylemişsiniz, fatih kardeşin v50 modifiyesinde ses otomatik maksimum seviyede, patch dosyaları kurulumda otomatik açılıyor ve add to auto kendisi etkinleştirilmiş olarak geliyordu. ayrıca bir istekte bulunabilir miyim, modifiye kurulumundan sonra otomatik kurulan programlar var, onların listesini eklemişsiniz sağolun, ama karşısına bir kaç kelime ile hangisi ne işe yarıyor yazmanızı istesek çok şeymi istemiş oluruz?
çok sayıda patch dosyası var, önceki sürümlerde hiç bu kadar patchs dosyası yoktu, bunların hangisi ne işe yarıyor??? veya modifiyede otomatik program kurulmayan sürümü gibi bişey istesek saygısızlık etmiş olmayız inşaallah. tabi bu istekler sizin hoşgörü ve anlayışınıza sığınılarak yapıldı.
kardeşim ses ayarı add auto gibi özellikleri bir kereliğine ayarlaman yeterli.maalesef add auto olarak gelmiyo ilk kurulumda.
elbette programların açıklamasını ekledim ama o kadar patch dosyası varki bunlardan bizim işimize yarayacak esas patcler install server, open for all ve read croot bunlar hem gizli dosyalarının görünmesine hemde sertifikasız program kurmaya yarar :)inşallah yeterliolmuştur.

Merhabalar ilk önce sunları sormak istiyorum acaba tekrardan bunun üzerine orjinal frimware kurabilirmiyiz
bide hafıza kartındaki dosyaları türkçelerştiremezmisiniz ?
Daha fazla ev ekranı teması ekleyebilirmisiniz forumda bi arkadas v50 ye yapmıs 7 8 tane ev ekranı vardı ondan calıp koyabilirmisiniz :) ?
TRANSPARAN TEMALAR VARSA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ ?
Product code değisince garanti dısı olduğunu biliyorum peki JAFLA BLUE OLARAK eski haline alabiliriz değilmi bunu ?
BİDE QİCKOFFİCENİN SON SÜRÜMÜNÜ ATABİLİRMİSİNİZ ?
daha önceden açıkladım naviyüklemeniz gerekmekte.navi yükleyince korkmayın product kodu değişmiyor.sadece navinin yazılımı eklenmiş oluyor :)
bu firmware üzerine daha sonra isterseniz orijinal firmware yükleyebilirsiniz....
ev teması konusundada benim yazılım azımsanmıyacak kadar içeriyor zaten 8 tane var.
flash tabanlı ev ekranlarını diyorsanız bildiğiniz üzere ram ve bataryanın canına okuyolar.

alilegolas

Üye
hımm tmm parmak izi ne ek olarak oratsu diyorum arkadaslar :)))))) detay için saol bro gazozlar benden

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ben navi yüklemedim :D REd var direk Euro Turkey red dier hackden aldım :D birleştirdimhatasız oldu süper baya bi hızlandıtelefon da zaten

aslında şu Rom patcher in içindekilerin ne işe yaradıgını bi yazsan bro

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hımm tmm parmak izi ne ek olarak oratsu diyorum arkadaslar :)))))) detay için saol bro gazozlar benden

Bu arada ben navi yüklemedim :D REd var direk Euro Turkey red dier hackden aldım :D birleştirdimhatasız oldu süper baya bi hızlandıtelefon da zaten

aslında şu Rom patcher in içindekilerin ne işe yaradıgını bi yazsan bro

:D rom patcher yamalarının açıklamaları eklendi...
aman ben varken başkasına gazoz ikram etmek düşmez :)

alilegolas

Üye
hocam bu temalar bende yok sanırımnavi yüklemedigm için böle oldu sen tema ları bana yeniden uplasan bende ceksem bu arada 6 ikonlu ev teması yok bende page die bişi var :D

serkan

Üye
kardeş çok teşekkür ederim denedim güzel bir modifiye olmuş emeğine sağlık

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu temalar bende yok sanırımnavi yüklemedigm için böle oldu sen tema ları bana yeniden uplasan bende ceksem bu arada 6 ikonlu ev teması yok bende page die bişi var :D
aynısı zaten page(6 icon) die geçer :)

ee redle birleştirirsen rofs 3 dosyaları kaybolur :)
temaların 2 tanesini upload edeyim. inan şu an masaüstü acaip karışık kendimi bulamıyorum :)

alilegolas

Üye
bu arada favorim Niğde gazozu :ehe

alilegolas

Üye
Son olarak hocam bu temaları Cep hafızasına mı Hafıza kartına mı kurayım Hızlılık olarak değisebilirmi ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Son olarak hocam bu temaları Cep hafızasına mı Hafıza kartına mı kurayım Hızlılık olarak değisebilirmi ?

benim kendi tercihim c ye kurmaktan yana çünki tema kartta olunca v pc ye takınca cihaz acaipleşiyo :)

alilegolas

Üye
haklisin Nuri abi

Ram blow un süresizi varmı sende nuri abi

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
- Müzik Çalar Sadece E:\Music\ klasörüne atılan parçaları tarar.

buna dikkat arkadaşlar.yarım saattir çözüm arıyordum :D

ayrıca fw için teşekkürler ellerine sağlık çok güzel bi dha format atmıcam gibi görünüo :D

ata123321

Üye
ROMu kurup test ettim. Şİmdilik herhangi bir hatayla karşılaşmadım ama istediğim birkaç özellik eklenebilirse sevinirim:

- Galeri sadece Kameranın ve fotoğrafların olduğu dizindeki fotoğrafları tarayıp göstersin
- Başka CFW lerde Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi eklenmiş oluyor, bunda var mı yok mu bilemiyorum ama yoksa eklenebilirse iyi olur.
- Açılıştaki S60 animasyonu ekstra zaman kaybı sağlıyor. Tamamen kaldırılmış bir versiyon daha hızlı açılış süresi sağlar.
- Bilmiyorum olma ihtimali var mı ama Fotoğrafları jpg olarak değil de kayıpsız bir RAW, DNG, TIF, BMP olarak kaydedilmesi halinde fotoğraf kalitesi çok artacaktır. JPG kalitesi %100 dahi olsa çok fazla kaliteden ödün veriyor.
- video kayıt süresinde artış
- fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması.
- Adobe reader ve Office programlarının ekli gelmesi.
- ROM ilk yüklendiğinde Tarih ve saat sorması kapalı. Resetlendiği için bunu sorarsa başta unutmamış oluruz.
dostum bu yazdıklarından denemediğini çıkarttım yanlışmıyım?
çünki galeri modu,gps,kamera kalitesi,ayarları zaten yapılmış durumda.bunun haricinde ise adobe reader ve quickoffice kurulum dosyalarını paylaşabilirim.ama bunları cfw ye eklemek inanki fw boyutunu aştığı için sorun çıkartacaktır.

-başlangıç animasyonu/sesi kapatmak içinse aşağıdaki satırları kopyalayıp not defterine yapıştır.
akabinde 101F8763.txt olarak kaydet ve c:\Private\10202be9 klasörüne kopyala ve teli yeniden başlat
gerekli kod:
..........
l
- Hocam benim galeride programların ufak resimleri de çıktığı için yazdım. 2 tane 5800 a kurdum bugün ikisinde de galeride program resimleri de çıkıyor.
- wifi ve gps sinyali açıklamada yazmadığı için var olup olmadığını da eş zamanlı test edemeyeceğim için yoksa koyulabilir mi diye rica etmiştim. VArsa sorun yok zaten :oke:
- verdiğin kodu 101F8763.txt adı altında c:\Private\10202be9 klasörüne attım ama açılış animasyonunun sadece sesi gitti. Kendisi devam etmekte :bilmm
- fotoğraf kalitesinin arttığı zaten açıklamada yazıyor ama benim isteiğim JPEG kalitesinin %100 olmasından çok jpeg gibi kalitesi yetersiz kayıplı bir formattan daha iyi bir dosya formatının mümkün olup olmadığını öğrenmek.
- bir de "fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması." konusunda yapılabilecek ayar var mı acaba?

Tekrar teşekkür ederim. :evet:

bybilal

bybilal

Üye
kardeş cfw ni yükledim . gayet başarılı güzel bi frimwera olmuşş. Bi kaç ufak değiğşikle rötüşten sonra sonuç süper. eline koluna sağlık

efsane_ugur

Üye
ellerine kollarına gözlerine megine herşeye sağlık kardeşimm ya wallaa süper olmuşşş teşekürler =)

ayrıca birşey sormak istiyorum
RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx bu dosya hack dosyasın da 1 mb bile değil ken
RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx orjinalin de 8 mb yakın bu nasıl oluyor acab d,ğer hack dosyarında da boyle ıdı bu nedır acaba

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ellerine kollarına gözlerine megine herşeye sağlık kardeşimm ya wallaa süper olmuşşş teşekürler =)

ayrıca birşey sormak istiyorum
RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx bu dosya hack dosyasın da 1 mb bile değil ken
RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx orjinalin de 8 mb yakın bu nasıl oluyor acab d,ğer hack dosyarında da boyle ıdı bu nedır acaba
trial/promo yazılımları içeriyor.modlu olanda ise o gereksiz yazılımlar kaldırılmış durumda

- Hocam benim galeride programların ufak resimleri de çıktığı için yazdım. 2 tane 5800 a kurdum bugün ikisinde de galeride program resimleri de çıkıyor.
- wifi ve gps sinyali açıklamada yazmadığı için var olup olmadığını da eş zamanlı test edemeyeceğim için yoksa koyulabilir mi diye rica etmiştim. VArsa sorun yok zaten :oke:
- verdiğin kodu 101F8763.txt adı altında c:\Private\10202be9 klasörüne attım ama açılış animasyonunun sadece sesi gitti. Kendisi devam etmekte :bilmm
- fotoğraf kalitesinin arttığı zaten açıklamada yazıyor ama benim isteiğim JPEG kalitesinin %100 olmasından çok jpeg gibi kalitesi yetersiz kayıplı bir formattan daha iyi bir dosya formatının mümkün olup olmadığını öğrenmek.
- bir de "fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması." konusunda yapılabilecek ayar var mı acaba?

Tekrar teşekkür ederim. :evet:

maalesef phonetten bakarsan telefonun jpg destekli olduğunu görürsün.donanımsal biolay.
iso hassasiyetine gelincede onunlailgilişimdiye kadar mevcut bi düzenlem yok olsa eklerdim :S

alilegolas

Üye
Geçiş efekleri süper temadaki de üstad bi soru daha sorcam bu rompatcher neden her açtıgım da aynı kalmıyor yav her telefon kapandıgında yeniden roma girip işaretliyorum hackleri falan filan

Üst Alt