-hasangun-
Üye
hayırlı olsun işlem temamhafıza kartını fılan halleddım flahıda yaptım suan bısey yapmam gerek varmı yoksa gule gule kullanıyımı![]()

hayırlı olsun işlem temamhafıza kartını fılan halleddım flahıda yaptım suan bısey yapmam gerek varmı yoksa gule gule kullanıyımı![]()

quickmanager vsverdiğin cevap için teşkürler kardeşim ve kutsal_xx de söyledigi gibi gercekten konunla ilgileniyorsun ki şimdi son olarak yeniden verdiğin link de ki dosyları mı indirip kuracagız ve ayrıca söylediğin (trial/promo yazılımları içeriyor) dedeğin trial/promo yazılmları ne oluyor acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
.r14, r01 gibi dosyalar..denedinmi?O .rsc uzantılı dosyalar için. .r** uzantılı dosyalar için ne kullanıyorsunuz demiştim.r14, r01 gibi dosyalar..
denedinmi?
ramblow uzantısı rsc r14 gibi dosyaları düzenlemesi gerçekten zor bunun için hex editörleri kullanman lazım
Neyse teşekkürler 
sistem saatini zamanını kurulumun ardından kolayca ayarlayabilirsiniz.hattınız eğer turkcell ise buna gerek bile yokBen söle bir sorunla karsılastım saat ve tarih 2009 londra +2 ayarlı acaba buda türkiye anakara olabilir mi?? Saat önemli değil ramblow bendede yoktu yenisini kurmayı deneyeceğim bende emeğe tsk.
bide jafla flaslarken warning phone kill dedi evet dedim sora bidaha bişi geldi warnıng die imei backup felan die onada evet dedim bişi olurmu ?
Nuri alço dayı yenilemişsin sanırım sistemi bana ram blowuntürkcesi ile bi kaç tema verebilirmisin ben yüklesem dierini formatlamak istemiyorumilk başta verdigin sürüm yüklü bende sorunsuz HERKEZE TAVSİYE EDERİM
tercih meselesi...denemeden bilemezsinv50fatihin cfw var bende. buna gecen biri söyleyebilirmi farkettimi bişi?(hız/ sorun felan?)

cabbar kardeşim ilk mesajda belirtmiştim.ramblowun sorunsuz çalışabilmesi için saat ayarını yapıp telefona restart attıktan sonra çalıştırmak gerekir diye.istersen bi hard format at dene?kotukoylu ramblow çalışmıyor bende. Programı açtığımda şifre istiyor "birşey gir" yazıyor. Bir şeyler yazıp tamam diyorum program kapanıyor. Bir daha açtığımda yine aynısı oluyor.
cabbar kardeşim ilk mesajda belirtmiştim.ramblowun sorunsuz çalışabilmesi için saat ayarını yapıp telefona restart attıktan sonra çalıştırmak gerekir diye.istersen bi hard format at dene?
sorunun aşıldığına memnun oldumTamam kardeşim deniyorum.
Tamam düzeldi kardeşim. Sağol yardımın için.