[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
Geçiş efekleri süper temadaki de üstad bi soru daha sorcam bu rompatcher neden her açtıgım da aynı kalmıyor yav her telefon kapandıgında yeniden roma girip işaretliyorum hackleri falan filan
Telefonu açıp kapadığında da patchlerin açık olmasını istiyorsan. Açık kalmasını istediğin patchi önce aç sonra seçeneklerden Add to Auto'yu işaretle. Bu şekilde tel açılıp kapandığında yama otomatik olarak devreye girer.

AiAS61

Üye
bende ramblow görünmüyor, yüklemeye kalkınca da bu dahili bir bileşen diyor. demek ki yüklü ama sistem kısmında da uygulamalarda da yok. bir arkadaş daha aynı sorunu yaşadığını yazmış sebebi ne olabilir acaba?

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
telefonu versiyon manyağı yaptım ama en sonunda sanırım aradığımı buldum emeklerin için teşekkür ederim harika bir yazılım olmuş anlattığını aynen uyguladım ve sorunsuz bir şekilde kurdum tekrar teşekkür ederim

bybilal

bybilal

Üye
ilk format attıktan sonra telin fazıası 81,6 mb tı hiç bişe yapmadığım halde hafıza 74.6 ya indi bu nasıl iş anlamadım ya

webersin

webersin

Üye
Orange temasında ekrana arama düğmesi ekliyorum rehberdeki bir kişiyi daha hızlı aramak için uyarı veriyor: Rehber: hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin

Çözüm önerisi varmıdır ?

Yeniden düzenlediğin fw tekrar yüklüyorum bugün güncellenmiş anladığım kadarıyla 09.08.2010

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bende ramblow görünmüyor, yüklemeye kalkınca da bu dahili bir bileşen diyor. demek ki yüklü ama sistem kısmında da uygulamalarda da yok. bir arkadaş daha aynı sorunu yaşadığını yazmış sebebi ne olabilir acaba?
ramblow için lütfen yeni vrsiyonu yükleyin
yeni versiyonda içerisinde TÜRKÇE RAMBLOW PROGRAMI VAR.
ilk format attıktan sonra telin fazıası 81,6 mb tı hiç bişe yapmadığım halde hafıza 74.6 ya indi bu nasıl iş anlamadım ya
ovi mağaza tarzı bazı programlar c:\private kalsöründe yer açmaktadır.dolayısıyla bunu sıkıntı olarak görmemek gerkeir
Orange temasında ekrana arama düğmesi ekliyorum rehberdeki bir kişiyi daha hızlı aramak için uyarı veriyor: Rehber: hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin

Çözüm önerisi varmıdır ?

Yeniden düzenlediğin fw tekrar yüklüyorum bugün güncellenmiş anladığım kadarıyla 09.08.2010
aynen özlllikle arka planda açık uygulama bıraktığınız zaman ev ekranlarının karakteristiğinden kaynaklanan bu tür uyarı mesajları alınabilir.bunun için en azından bi programdan çıkarken en azından çıkış seçilerek çıkılmalı...(örn:rehber saat işlem kaydı vs.)

webersin

webersin

Üye
Dostum yeni versiyonu yükledim şimdi Ramblow göremedim ben yoksa yokmu içinde yada ayrı bir kurulummu var ?

Modifiye FW Dosyaları

yenisini attım dostum.

08.08.2010 tarihindeki tsunami08082010navi.rar ve 09.08.2010 tarihindeki fw nin boyutları aynı yüklememiş olabilirmisin acaba :S

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yeni versiyonu yükledim şimdi Ramblow göremedim ben yoksa yokmu içinde yada ayrı bir kurulummu var ?

Modifiye FW Dosyaları

yenisini attım dostum.

08.08.2010 tarihindeki tsunami08082010navi.rar ve 09.08.2010 tarihindeki fw nin boyutları aynı yüklememiş olabilirmisin acaba :S
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ÖNCELİKLE
arkadaşlar konuyu düzeltirken nasıl olduysa link eskisine yönlendiriyordu.
yeniledim

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Önemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.

ARKADASIM BEN BUNU YAPMADAN DIREK BASLASAM SORUN OLURMU ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Önemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.

ARKADASIM BEN BUNU YAPMADAN DIREK BASLASAM SORUN OLURMU ?
öncelikle son sürümü indirdiğinden emin olmak istiyorum dostum:
link:

gelelim senin dediğine:
telefonu depolama modunda bilgisayara bağla ve sys system private resource patches cities klasörlerini sil(klasör ve arama seçeneklerinden gizli dosyaları göstermeyi aktifleştir eğer bu dosyaları göremiyor isen)
umarım yardımcı olmuştur :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
ARKADAŞIM ilgin için teşekkür ederim senin gibi ilgili kişileri bu sıralar göremiyorum tşk ederim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞIM ilgin için teşekkür ederim senin gibi ilgili kişileri bu sıralar göremiyorum tşk ederim.
ilgilenecem elbette sonunda bu sizin telefonunuzun işletim sistemi, program değilki uygulama yöneticisinden kaldır at

webersin

webersin

Üye
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ÖNCELİKLE
arkadaşlar konuyu düzeltirken nasıl olduysa link eskisine yönlendiriyordu.
yeniledim

Bilgilendirme ve yükleme için teşekkürler inceliyorum.

Yüklemeyi yaptım Ramblow gelmiş ve diğerleride sorunlu birşey olursa yazarım tekrar teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme ve yükleme için teşekkürler inceliyorum.

Yüklemeyi yaptım Ramblow gelmiş ve diğerleride sorunlu birşey olursa yazarım tekrar teşekkürler.
o ramblow u türkçe yapana kadar baktım yine sabah 5 i bulmuşum şahidim ilk sayfadaki ekran görüntüleri
:D

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
ARKADASIM FORMATI ATTIM SIMDI HARD FOTMAT SARD FOTMAT FILAN nasıl atıcam gerke varmı ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASIM FORMATI ATTIM SIMDI HARD FOTMAT SARD FOTMAT FILAN nasıl atıcam gerke varmı ?
telefona hardformata gerek yok eğer eğer hafıza akrtını halletiysen şimdi flash aşamasına geçebilirsin

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
hafıza kartını fılan halleddım flahıda yaptım suan bısey yapmam gerek varmı yoksa gule gule kullanıyımı :D

Üst Alt