Üstadlar benimde aklıma bir soru takıldı. Daha önce FW yaptım fakat pek beklediğim gibi olmadı..evecvi_haydarın FW sini yaptım harfi harfina uyguladım ama bi sonuc alamadım. Neyse sorum bu değil
Benim sorum şu:
Su an telefonumun versiyonu v50. Bu konuda ki FW v51 için denilmiş. Bu FW yi yükleyebilmek için telefonumu önce v51 e mi yükseltmem gerek yoksa bu FW yi yükleyince zaten otomatik olarak v51 olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim. İndirdim herşey hazır şu an. Cevap bekliyorum.. Teşekkürler saygılar..
FW için birşeyler diyecek olursam gerçekten güzel bir çalışma. Maksimum performasnsı alacagıma inanıyorum..
Benimde bir sorum var bu Fw de Conversation mıydı neydi o yok sanırsam mesajlarda görmedim o baloncuklu iphone tarzı mesajlaşmayı. Onu ayrıca program olarak yüklemek istiyorumda. Yükleme dosyasını paylaşırmısın KotuKoylu kardeşim?
selam arkadasım bana biraz yardımcı olursan sevınırım ama sorunun ne oldugunu bır turlu bulamadım.
Sorun ise ben telefonu diyelim ki kapattım tekrar acmak istediğimde power tusundan acıyorum nokia yazısı geliyor ama ondan sonra tekrar kapanıyor.
telin hafıza kartını cıkarıp teli acarsam acılıyor.
sorunu nasıl cozebılırım.
bana yardımcı olursan sevınırım.
msn adresim: bahadirdöner3d@hotmail.com
saygılar şimdiden tesekkur ederim böyle guzel bir fw hazırladıgın için...
selam arkadasım bana biraz yardımcı olursan sevınırım ama sorunun ne oldugunu bır turlu bulamadım.
Sorun ise ben telefonu diyelim ki kapattım tekrar acmak istediğimde power tusundan acıyorum nokia yazısı geliyor ama ondan sonra tekrar kapanıyor.
hafıza kartına format atmayı denedinmi.hocam. Eğer denediğin haldede açılmıyorsa hafıza kartın sorunludur. Başka hafıza kartıda takıp test edebilrsiniz
kardeş çalışman süper yalnız 2 isteğim var birincisi bu ev ekranı teması birde Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları dosyaların alternatif download linkleri ama bu tema çok süper eklersen süpper olacak..
kadeş ben flash atma işlemince takılı kalıyorum evet dedikten sonra açma tuşuna basıyorum ve
Searching for phone...Not found!!! bu yazı geliyor bi işlem yok nasıl yapıcam...