[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

webersin

Üye
Ustam yeni dahil ettiğin Samsung teması haricinde sistem dosyalarında veya başka birşey de düzenleme yaptın mı acaba ? Samsung temasını beğenmiyorum onun içinde yükleme yapmayım.. Ama sistem dosyalarında veya başka birşeyde düzenleme yaptıysan yenisi kuralım ?

Konu Sahibi
performans yönünden eklenebilecek bütün modlar zaten önceki sürümlerdede bundada yüklü.
biraz daha görsel tasarımlailgili denebilir.

webersin

Üye
performans yönünden eklenebilecek bütün modlar zaten önceki sürümlerdede bundada yüklü.
biraz daha görsel tasarımlailgili denebilir.

Anladığım kadarıyla sadece görsellikle ilgili güncelleme yapılmış teşekkürler.

Bide ek olarak şu başlangıç ekranı değiştirsek daha iyi olur sankim

henes_42

Üye
eline sağlık, samsung widget güzel tema, şahsen beğeniyorum. güzel olmuş

are-x

Üye
herşeyi aynen uyguladım telefon teması kırmızı oldu ve orjinal fw yüklendi benim telefonum maviydi nolcak şimdi

--------------- Ekleme ---------------

naviyi seççez demişsin ya euro2 navi ..... die bi kod war onumu kopyalıcaz oraya onu kopyaladım teme yine kırmızı

bi yardım et lütfen

sanırım çözdüm problemi

sanırım çözdüm problemi

yalnız bende samsung widget home screen yok hangi fw yi yüklemem gerek link werirmisin

1- Keşke menüde galeride olsaydı

2- Ben her akşam telefona film atıyorum ve izliyorum ancak bu fw de attım filmi videolarda çıkmadı ve oratsunun ekranında mediacenter var ona tıkladım galeri açıkdı ordan videolara girdim ordada yoktu. Video yu nasıl göstericez telefona?

3- Ayrıca telefon müziklerimi görmüyor E: Music klasöründe olmasına rağmen?

Not: Yeni fw yi indirip tekrar flash lıyacam telefonu inş. bu sefer sorun çıkmaz müzik ve videoda

Konu Sahibi
1. galeri yi menüye kendin taşıyabilirsin
2. hafıza kartındaki images klasörüne atmayı denesen?
3. gerçekten göremediğinden eminmisin?

muaythai

Üye
müzik çalarda sorun var galiba mp3 bullmuyor:S

1. galeri yi menüye kendin taşıyabilirsin
2. hafıza kartındaki images klasörüne atmayı denesen?
3. gerçekten göremediğinden eminmisin?

1- Nerden taşıyacağımı bilmiyorum bakıyım bulamazsam sorarım

2- Şuan tekrar atıyorum normal klasörüme olmazsa orada denerim sonucu yazıcam

3- Vallahi görmüyor bak E: Music klasorunde 63 tane şarkı var kütüphaneyi yenile diyorum müzik çalarda 8 tane şarkı ekliyor diyerleri yok şimdi tekrar siliyorum taşıyorum falan deniyecem tekrar inş. olur olmazsa ne yapıcam bilmiyorum

Edit : Galeriyi Taşıyamadım bulamadım nasıl tasıyacagımı - Fw den sonra attıgım video yu ne galeri gördü nede sistem - videolar şimdi images e atıcam senin dediğin gibi deniyecem birde

Soru: Yaw benım telefonda söyle bısey var her kapayıp actıgımda mesaj merkez numarası degısıyor actıgımda mesaj gonderemıyorum yani tekrar internetten turkcell mesaj merkez numarasını bulup oraya yazmam gerekıyor bunu halletmenın bır yolu yokmu sadece bendemı var bu sorun anlamadım :S

Edit2: Images Klasörüne attım video yu yıne gormedı. Music klasörünü sildim tekrar attım falan yine görmedi.

Benim Gördüğüm Sorunlar

1- Videolar Gözükmüyor.
2- Müzikler Gözükmüyor.
3-Bu Senin Rompatcher Yamaları Bende Yok Güncelledim Fw yi Widget Falan Geldi Ama Rompatcher da yok o açıklamasını yaptıgın yamalar(Olması gerekıyormuydu tam bılmıyorum ama olması gerekıyorsa yok )

Şunları bi halledebilirmiyiz olmassa yeni fw çıkartalım sorunsuz olması için?

are-x

Üye
samsung widget i seçtiğimde navigatorun duvar kağıdı geliyor hangi tema olursa olsun nasıl düzeltebilirim

Konu Sahibi

1-2
çözümünü yazıyorum bi daha yazayım hafıza kartını bilgisayara
müzikleri Music klasörüne ///video ve resimleriyse images Klasörürünün içine at.

3-rompatcher sorunsuz çalışıyormu?programlar sorunsuz kuruluyormu?
dosya yöneticisi c: de sys klasörünü görüyormu
evet görüyor?
sorun ne o zaman?

samsung widget i seçtiğimde navigatorun duvar kağıdı geliyor hangi tema olursa olsun nasıl düzeltebilirim
kişiselleştirmeye girip duvar kağıdını değiştiremiyomusun kardeş?

are-x

Üye
herhangi bi resmi seciyorum ama değişiklik olmuyo ve menüde kinetic scrolling yok

kinetic scrolling çubuğu v50 de yoktu v51 de tekrarmı geldi

kinetic scrolling çubuğu v50 de yoktu v51 de tekrarmı geldi

Konu Sahibi

v50 derken?

are-x

Üye
v50 de de kinetic scroll vardı?
nasıl olmaz

ya vardıda ks çubuğu yoktu bunda war

senden birşey isteyebilirmiyim dostum

konuyla ilgilensen süper olcak

Konu Sahibi
ya vardıda ks çubuğu yoktu bunda war

senden birşey isteyebilirmiyim dostum

konuyla ilgilensen süper olcak

ilgilenmemişmiyim? hayret ne SORUNUN VARDIDA yardımcı olmadım

v3 hazılayacağım(aslında hazır)
v3 te ülke zaman sorma ekranı ilk açılışta aktiftir.
samsung omnia ev ekranı dahil 9 ev ekranı vardır.
sizlerden tema yada program önerisi gelirse dikkate alırım.
LÜTFN İSTEKLERİNZİ BURADAN BELİRTİN

Öncelikle benim yazdıklarımı okuyormusun sen!

sana diyorumki video yu images klasörünede attım yine görmüyor ama dosya yöneticisinden giriyorum videonun oldugu klasore ordan acıyorumda galerıde nasıl gozukmez vıdeo ayrıca müzikleride Music klasorune attım onuda gormuyor

al klasörüm burda yanlış birşey görüyorsan soyle

3- Ben senin programlarını sorgulamadım hepsı calısıyor eyvallah ama senın konunda şöyle bir bölüm var

Bazı Rompatcher Yamalarının Açıklamaları:

Install Everything.rmp - Herhangi bir imzasız uygulamanın yüklenmesine izin verir.
Show system files.rmp - C: ve E: içindeki bütün sistem dosya ve klasörlerini gösterir.
Remove Red Recording LED.rmp - Video kaydı esnasında yanan kırmızı ışığı kapatır.
Record Tone OFF.rmp - Kayıt esnasında arama kayıt sesini kapatır.
Remove Show Open Apps - Ayarlar menüsündeki "açık uygulamaları göster" sekmesini siler.
Block GPRS & WLAN.rmp - Bluetooth ve WLAN kilitler.
Disable Logs.rmp - Log uygulamasını iptal eder.
Lock Settings.rmp - Ayarlar uygulmasını iptal eder.
Lock Bluetooth.rmp - Bluetooth kilitler.
Lock USB data.rmp - Usb bağlantısını kilitler.
Lock Installation.rmp - Herhangi bir yazılımı kurmayı önler.
Activate Bass Effects.rmp - Bass efektlerini etkinleştirir.
c2z4bin THUMB.rmp - Binary dosyaları için c2z tipi yama
12 months call log.rmp - Log sürecini 30 günden 12 aya çıkartır.
LCD Light ON.rmp - LCD arka ışığını açık tutar.
Show typed Password.rmp - Girilen şifreyi "*" işareti olmadan gösterir.
Show hidden options.rmp - Ayarlar menüsündeki gizli ayarları gösterir.
Restart Power Button.rmp - Güç tuşuna uzun süreli basma aracı tekrar başlatır.
Short Multi Tap.rmp - İki tuşa basma arasındaki zamanı azaltır.
Global Note Fix.rmp - Bütün popup notlarını siler (Base patch)
Disable Enh Note.rmp - Birçok popup notunu iptal eder.
Disable USSD Notes.rmp - Operator USDD notlarını iptal eder.
No Profile Switch Note.rmp - Profiller değiştirildiğinde açılan popup notunu siler.
ReadCRoot - C: sürücüsünün bütün içeriğini tanımlı dosya yöneticisinde gösterir.

bu yazılan yamalar rompatcher ın ıcınde olacakmıydı onu soruyorum olması gerekmıyorsa sorun yok

bunlar harıcınde hersey duzgun calısıyor ama vıdeo ve muzık olayını halletmelıyız

Konu Sahibi

bu yazılan yamalar rompatcher ın ıcınde olacakmıydı onu soruyorum olması gerekmıyorsa sorun yok

bunlar harıcınde hersey duzgun calısıyor ama vıdeo ve muzık olayını halletmelıyız

o yamaların ismini ben türkçeleştirmedim.hepsinin olması gerekmiyor.
+
müzik ve videolar diosan v3 ü bekle 1-2 saate yüklerim.önceki sürümlere göre nispeten daha rahat.

o yamaların ismini ben türkçeleştirmedim.hepsinin olması gerekmiyor.
+
müzik ve videolar diosan v3 ü bekle 1-2 saate yüklerim.önceki sürümlere göre nispeten daha rahat.

eyvallah ilgilendiğin için kardeşim tabiki bekliyecem sonucta sitedeki en mukemmel FW seninki gerçekten iyi iş çıkarmışsın bide senden bi istekte bulunsam ben galeriyi nasıl ekliyecem menüye girdiğimde galeriyide görmek istiyorum?? onuda bı ayarlayabılırsen FW de sevinirim bide garanti bugün yüklenicem dimi v3 ?

Edit : Bide şeffaf oratsu ev ekranı daha guzeldı arkaplan daha ıyı gozukuyordu bunda daha az gorunuyor seffaf oratsu ve normal oratsu olarak 2 ev ekranı teması eklersenız ıyı olur fw ye