webersin
Üye
performans yönünden eklenebilecek bütün modlar zaten önceki sürümlerdede bundada yüklü.Ustam yeni dahil ettiğin Samsung teması haricinde sistem dosyalarında veya başka birşey de düzenleme yaptın mı acaba ? Samsung temasını beğenmiyorum onun içinde yükleme yapmayım.. Ama sistem dosyalarında veya başka birşeyde düzenleme yaptıysan yenisi kuralım ?
performans yönünden eklenebilecek bütün modlar zaten önceki sürümlerdede bundada yüklü.
biraz daha görsel tasarımlailgili denebilir.
1. galeri yi menüye kendin taşıyabilirsin1- Keşke menüde galeride olsaydı
2- Ben her akşam telefona film atıyorum ve izliyorum ancak bu fw de attım filmi videolarda çıkmadı ve oratsunun ekranında mediacenter var ona tıkladım galeri açıkdı ordan videolara girdim ordada yoktu. Video yu nasıl göstericez telefona?
3- Ayrıca telefon müziklerimi görmüyor E: Music klasöründe olmasına rağmen?
Not: Yeni fw yi indirip tekrar flash lıyacam telefonu inş. bu sefer sorun çıkmaz müzik ve videoda
1. galeri yi menüye kendin taşıyabilirsin
2. hafıza kartındaki images klasörüne atmayı denesen?
3. gerçekten göremediğinden eminmisin?
1- Nerden taşıyacağımı bilmiyorum bakıyım bulamazsam sorarım
2- Şuan tekrar atıyorum normal klasörüme olmazsa orada denerim sonucu yazıcam
3- Vallahi görmüyor bak E: Music klasorunde 63 tane şarkı var kütüphaneyi yenile diyorum müzik çalarda 8 tane şarkı ekliyor diyerleri yok şimdi tekrar siliyorum taşıyorum falan deniyecem tekrar inş. olur olmazsa ne yapıcam bilmiyorum
Edit : Galeriyi Taşıyamadım bulamadım nasıl tasıyacagımı- Fw den sonra attıgım video yu ne galeri gördü nede sistem - videolar şimdi images e atıcam senin dediğin gibi deniyecem birde
Soru: Yaw benım telefonda söyle bısey var her kapayıp actıgımda mesaj merkez numarası degısıyor actıgımda mesaj gonderemıyorum yani tekrar internetten turkcell mesaj merkez numarasını bulup oraya yazmam gerekıyor bunu halletmenın bır yolu yokmu sadece bendemı var bu sorun anlamadım :S
Edit2: Images Klasörüne attım video yu yıne gormedı. Music klasörünü sildim tekrar attım falan yine görmedi.
Benim Gördüğüm Sorunlar
1- Videolar Gözükmüyor.
2- Müzikler Gözükmüyor.
3-Bu Senin Rompatcher Yamaları Bende Yok Güncelledim Fw yi Widget Falan Geldi Ama Rompatcher da yok o açıklamasını yaptıgın yamalar(Olması gerekıyormuydu tam bılmıyorum ama olması gerekıyorsa yok)
Şunları bi halledebilirmiyiz olmassa yeni fw çıkartalım sorunsuz olması için?
kişiselleştirmeye girip duvar kağıdını değiştiremiyomusun kardeş?samsung widget i seçtiğimde navigatorun duvar kağıdı geliyor hangi tema olursa olsun nasıl düzeltebilirim
herhangi bi resmi seciyorum ama değişiklik olmuyo ve menüde kinetic scrolling yok
--------------- Ekleme ---------------
kinetic scrolling çubuğu v50 de yoktu v51 de tekrarmı geldi
kinetic scrolling çubuğu v50 de yoktu v51 de tekrarmı geldi
orjinal v 50v50 derken?
v50 de de kinetic scroll vardı?
nasıl olmaz
ya vardıda ks çubuğu yoktu bunda war
senden birşey isteyebilirmiyim dostum
konuyla ilgilensen süper olcak
1-2
çözümünü yazıyorum bi daha yazayım hafıza kartını bilgisayara
müzikleri Music klasörüne ///video ve resimleriyse images Klasörürünün içine at.
3-rompatcher sorunsuz çalışıyormu?programlar sorunsuz kuruluyormu?
dosya yöneticisi c: de sys klasörünü görüyormu
evet görüyor?
sorun ne o zaman?
bu yazılan yamalar rompatcher ın ıcınde olacakmıydı onu soruyorum olması gerekmıyorsa sorun yok
bunlar harıcınde hersey duzgun calısıyor ama vıdeo ve muzık olayını halletmelıyız
o yamaların ismini ben türkçeleştirmedim.hepsinin olması gerekmiyor.
+
müzik ve videolar diosan v3 ü bekle 1-2 saate yüklerim.önceki sürümlere göre nispeten daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?