Eğlenceli Ve Kaliteli Flash Oyun Paketi!

Sponsorlu Bağlantılar

PixelWolf

Üye
bilgisayar kırma süper ya :P:

emreli01

emreli01

Üye
:tşk::alkis:alkis

- - - Eklendi - - -

bu oyunları tam ekran oynama şansımz yokmu mesela altın avcisi oyunu tam ekran olmuyor :/ :perde:

muratkemal1903

Üye
eyvallah sağolasın.

mert9931

Üye
İnternette Jetpack Joyridenin oyunu var böylece .sfw olarak indirip telefon için uyarlayabilirmisin? Bu mümkünmü? Mümkünse bile tel kaldırırmı ?

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

doquqan5

doquqan5

Üye
İnternette Jetpack Joyridenin oyunu var böylece .sfw olarak indirip telefon için uyarlayabilirmisin? Bu mümkünmü? Mümkünse bile tel kaldırırmı ?

mümkün ama evde değilim eve gidince yaparım.

MaxipmaN

Üye
temple run internetten oynanmıyor ama yapma ihtimalin var mı?

smh60

smh60

Üye
Oyunları test ettim harika :alkis

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

Topal Pire

Topal Pire

Üye

muhsin10

Üye
Beylet bnm tel açmıo swf oyunları ne yapmalıyım...

Anil-D

Anil-D

Üye
frmdan adobeyi yukle panpa

smoked_81

Üye
link kırık püffff

berkoto38

berkoto38

Üye

doquqan5

doquqan5

Üye
Arkadaşlar doquqan2 benim banlanan hesabım. Bu işi keşfeden ve ilk yapan kişi bendim ama özenti arkadaşlar sürekli bu yöntemi kullanmaya bşladılar ve ben de sıkılıp küfür etmiştim. Banlandım ve bu nedenle SWF işini bıraktım. Bi ara da Dünya üzerinde bi ilk yapıp Minecraft PE modlu versiyonlar yayınlamıştım. PC bozuk olduğu için anlatım şimdilik yapamam dedim. Bundan yararlanıp birsüü kişi yapılış videosu çekti. Bir de yanlış videolardı hepsi. Yapanın oyunu açılmıyordu birdaha :D Bana asıl o işi de bıraktıran benim 20 texture'lı hergün ekleme yaptığım konumun sayfa gerilemeseydi. Gerçekten çıkarcı ve nankör insanlar var. Neyse linkler çalışıyo teşekküre de gerek yok alın oynayın eğlenin görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: arslanla

Üst Alt