eğitim hayatıma yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
birincisi "bu senin sesini keser" cok terbiyesiz ve seviyesiz bir cumle oncelikle senden bununla ilgili bir ozur bekliyorum.. ben bu size veya baska bir uyeye boyle bir ithamda bulundun mu?
ikincisi sitenin apple ile alakasi yok.. o sitedeki bilgilerin dogrulugu tartisilir..
ucuncusu dogru olsa bile neden iphone4 ilk ciktiginda steve jobs tanitimini yaparken "2 tane 128 mb olmak suretiyle 256 mb ram var" dedi? senin dedigine gore steve jobs yalanci... yada sen kaynaklarini iyi kontrol et dostum..

guvenlik konusunda androidin cok sıkı olmadigini biliyorum fakat;
uygulamayi indirirken senden istedigi izinleri gosteriyor.. işine gelmezse indirmezsin.. biraz da insanlarin dikkatli olmasi lazim.. mesela bi oyun indirirken baktin ki telefondan arama yapmak icin izin istiyor diyelim.. oyunla arama yapmanin ne alakasi var diyip indirmeyeceksin.. bizim insanimiz bakniyor hic izinlere sonra yok bilgilerim silindi yok bilmem ne diye agliyor.. üşengec olma oku kardeşim ne izin istiyo.. ama biz istiyoruz ki bunlari okumakla 10 sn vakit harcamiyim, indireyim, guvenli olsun.. olay bizim insanimizin cahilliginde bitiyor dostlar.. hem ben uzun zamandir android kullaniyorum hergun bi suru oyun ve uygulama kurup kaldiriyorum. benim telefonuma neden birsey olmadi?
ayrica apple'in guvenilirliginden ve samimiyetinden bahsediyorsunuz fakat siyah yerine beyaz iphone almak istediginizde buyuk bir mebla farklilik olmasi sizce samimi mi?
arkadaslarburada bu konuda sizinle tartismamin sebebi iphone'u kotulemek yada androidi yuceltmek degil.. zaten benim burdan yazdiklarimla ne apple batar ne android daha cok kazanir ne de sizin tercihlerinizi degistirebilirim..
iphone da iyi telefon ben size iyi yanlarini da yazdim.. ama dikkat cekmeye calistigim nokta şu:
körü körüne birseyin pesine gitmeyin, birsey pahaliysa iyidir diye dusunmeyin.. size ios'u birakin gidin android alin dedim mi?
ayrica kulaktan dolma seylerle yada ne oldugu belirsiz sitelerle birseyleri iddia etmeyin..
ben size apple'in kendi sitesindeki bilgilerle geldim, steve jobs'in ulusal basina verdigi bilgilerle geldim..
siz bana kulaktan dolma seyler ve adini duymadigim bi hesapta teknoloji sitesiyle geldiniz.. ben size ikinci agizdan degil birinci agizdan bilgu getirdim.. inanmak istedigim bilgileri degil saf ve dogru bilgilerle geldim..
neyse..
benim amacim biraz tartisma yapip belki bilincli, aldigi cihazin hakkini vererek kullanan kullanicilarla konusmakti ki maalesef karsima oyle biri cikmadi..
ben iphone'un iyi yanlarini da biliyorum kotu yanlarini da ama siz sizin deyiminizle "dandikdroid"in sadece kotu yanlariyla geldiniz bana..
ayrica şunu da unutmayin;
bircok modelde android sistemli telefon var.. iyisi var kotusu var.. ben htc desire s kullaniyorum hic sorun yasamadim ama wildfire modelleri birazda donanimdan kaynakli sıkıntili.. yada samsung galaxy'nin alt modelleri.. burada da dediginiz gibi kalite farklilik yaratiyor..

sizinle daha fazla tartismak isterdim ama aramizdaki bilgi farki cok fazla oldugundan dolayi bitiriyorum..
hepinize iyi gunler diliyor saygilarimi sunuyorum...

Hiç birşey için senden özür dilemiyorum sen kalkıp insanlara akılsız diyince saygısızlık ve terbiyesizlik yapmıyorsunda ben sana sesini kes dediğim zamanmı yapıyorum.

Cehaletinle kendini öyle aşmışsınkı kendi inandığın yalanra başkalarınıda inandırmaya kalkıyorsun ayrıca jobs hiç bir tanıtımda 2 tane 128 mb ram koyduk diye açıklama yapmadı nereden öğrendiysen yada salladıysan yalan.
Sen git android kullan sanada kimse gelip iphone kullan demedi zaten.
Önceki arkadaş ben androidden zarar gördüm demiş sen daha kalkmış yok yüklemeseydin yoksa şöyle yapsaydın yok böyle yapsaydın bunlar martaval okumaktır bir sistem yapıyorsan bunun güvenliğini sağlayacaksın marketi şişirmek için ne bulursan doldurmayacaksın.

Al buda iphone 4 ümden system bilgisi bu sana yeter anlayanda anlar zaten bu kadar cevaptan sonra senin anlamanı beklemiyorum orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: brksnr

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Herkezin görüşüne saygımız var tabi o ayrı :)

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Arkadasim sen neyin kafasindasin Apple ne zaman donanim bilgisini saklamis allahim sen teknoloji cahilleriyle tartistirma :)

cast_never

cast_never

Üye
öncelikle s.a arkadaslar konu gzl olmus , arkadaslarimizda baya bi döktürmüs masallah ;D ben gercekten android'te iphoneda kullandim ama son kararim iphone 4s ;D android cihazlarda gayet guzel telefonun ara yuzu bakimindan cok kolayliklar sunuyor kisi kendine gore bazi ayarlamalar degisiklikler yapiyor android marketin kullanimida ulasimida gayet gzl kolay gercekten ama bence iphone android cihazlar yaninda baba gibi duruyor neden derseniz 8 mp kamerasi var ama kamera oyle boyle degil mesela ben onceden de nokia n9 kullanmistim onun kamerasi 12 mp diye geciyo ama iphone 4s'in goruntu kalitesi yaninda gercekten halt etmis :) sonra dokunmatik kalibrasyonu acayip iyi cok duyarli o zevki bir tek android telefonlardan htc'de buldum oda gayet iyidi :) iphone'nun iyi yanlarindan biride cok sayida ve kaliteli uygulamalari mevcut ama appstore android market kadar kolay ve ulaşilır değil :) iphone'nun diger bi artisida net hızı acayip iyi video izlemek olsun forumlarda takilmak olsun hc bir skınti yaratmiyor :) resmen ben artik dogru duzgun pc acmiyorum butun islerimi iphonedan hallediyorum hizli bir sekilde :) iphone'nun sevmedigim yanı cok kısıtlayıcı ve apple herseyden cıkar elde etmeye calisiyor ama bunlarin onunede jailbreak yaparak gecebiliyorsunuz :)

M.Eroglu

M.Eroglu

Üye
iPhone ve android cihazlar arasında kıyaslama yapmak iyi güzel hoş ta bu kadar tartışmaya gerek yok iPhone başlı basına tasarım ve sistem harikası. Android cihazların hızıyla iPhone karşılaştırmak en güzel cevabı verir ayrıca güvenlik konusunda iPhone 1 numaradır.

brksnr

brksnr

Üye
Android in en buyuk farki acik arayuzz ve farkli markalar tarafindan kullanilabilmesi bence ayrica custom rom felan da var ama ne oldugunu daha dogrusu tam olarak ne ise yaradigini bilmiyorum kisacasi her kesime hitap eden android ama stabil olan ios :)

---------- Eklendi @ 17:47:27 ---------- Yazıldı @ 17:44:16 ----------

ama bence iphone android cihazlar yaninda baba gibi duruyor neden derseniz 8 mp kamerasi var ama kamera oyle boyle degil mesela ben onceden de nokia n9 kullanmistim onun kamerasi 12 mp diye geciyo ama iphone 4s'in goruntu kalitesi yaninda gercekten halt etmis :)
Hocam N9 un kamerasi 8mp diye geciyor yanlis anlasilma olmasin :) Tabi kalitelerini bilemiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt