)

)
senin özeliklerinin aynısı ama 5.2 inç ekran ve yok edilemez elmas kaplama kırılmaz çizilmez asla su geçirmez (dahada abartak1 terapiksel kamara
128 petabayt hafıza
64 petabayt GDDR25 Rem
28000mah bateri
64k aypiesamoledelsidi ekran
256 petabayta a kadar arttırabilir hafıza (Micro Sd)
ve en önemlisi vindovs 10.1
1 terapiksel kamara
128 petabayt hafıza
64 petabayt GDDR25 Rem
28000mah bateri
64k aypiesamoledelsidi ekran
256 petabayta a kadar arttırabilir hafıza (Micro Sd)
ve en önemlisi vindovs 10.1
) insan gibi düşüneblilen siir uygulması ve daha iyi bir işletim sistemi ve işlemciyi yazmamışssın ben de 1milyar çekirdekli 5 milyar ghz işlemci koyardım olur biterdi 
iki kere olurdu biterdi yazmışğmsenin özeliklerinin aynısı ama 5.2 inç ekran ve yok edilemez elmas kaplama kırılmaz çizilmez asla su geçirmez (dahada abartak) insan gibi düşüneblilen siir uygulması ve daha iyi bir işletim sistemi ve işlemciyi yazmamışssın ben de 1milyar çekirdekli 5 milyar ghz işlemci koyardım olur biterdi
kod adı :OĞZHANLI
VE TELEFONUN MARKA YAZAN ÜST KISMINA YUSUF OĞUZHAN YAZARDIM OLUR BİTERDİ
FİYATI ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN

- Adreno 330 ekran kartı olacak.
- Snapdragon 810 işlemcisi olacak.
- Ön kamera 128 Megapiksel,
- Arka kamera 250 Megapiksel olacak.
- Şarj problemi olmayacak ve hiç bitmeyecek.
- Telefonun ağırlığı 3 gram olacak, inceliği 0.3 mm olacak ve çerçevesiz cam olacak.
- Hiç kırılmayacak. Tamamen elmastan yapılacak ve uzaydan düşse bile çizik bile olmayacak.
- İnternet sorunu ortadan kalkacak, havadan internet çekecek ve bizden para gitmeyecek.
- Wi-Fi çekim alanı 1 milyon kilometre, BlueTooth alanı ise 500 bin metre olacak.
- Saniyede 1 TB veri aktarabilecek.
- Dahili hafızası 100 TB olacak.
- 64 GB RAM'i olacak, GTA 5 falan oynanabilecek
- Android OS 7, iOS 9 ve Windows 10 aynı anda çalıacak ve tüm uygulama,program formatlarını destekleyecek.
- Kendi tasarladığım Cracker OS™ arayüzü olacak (şaka maka güzel isim buldum haa, ilerde yaparsanız bu ismi Kasım Can buldu deyin
)
- Ve işte milyonları sevindirecek o özellik : Clash Of Clans'a banlanma riski olmadan hile yapabilecek (ve bir alkış tufanı kopar
)
- Son olarak telefonun adı da Cracker™ Mobile olurdu
- Adreno 330 ekran kartı olacak.
- Snapdragon 810 işlemcisi olacak.
- Ön kamera 128 Megapiksel,
- Arka kamera 250 Megapiksel olacak.
- Şarj problemi olmayacak ve hiç bitmeyecek.
- Telefonun ağırlığı 3 gram olacak, inceliği 0.3 mm olacak ve çerçevesiz cam olacak.
- Hiç kırılmayacak. Tamamen elmastan yapılacak ve uzaydan düşse bile çizik bile olmayacak.
- İnternet sorunu ortadan kalkacak, havadan internet çekecek ve bizden para gitmeyecek.
- Wi-Fi çekim alanı 1 milyon kilometre, BlueTooth alanı ise 500 bin metre olacak.
- Saniyede 1 TB veri aktarabilecek.
- Dahili hafızası 100 TB olacak.
- 64 GB RAM'i olacak, GTA 5 falan oynanabilecek
- Android OS 7, iOS 9 ve Windows 10 aynı anda çalıacak ve tüm uygulama,program formatlarını destekleyecek.
- Kendi tasarladığım Cracker OS™ arayüzü olacak (şaka maka güzel isim buldum haa, ilerde yaparsanız bu ismi Kasım Can buldu deyin
)
- Ve işte milyonları sevindirecek o özellik : Clash Of Clans'a banlanma riski olmadan hile yapabilecek (ve bir alkış tufanı kopar
)
- Son olarak telefonun adı da Cracker™ Mobile olurdu
tepkini dile getireblilirsin eleştirebilirsin ama bana ve konuya kilit ne gerek var adam düşüncesini dile getirmişKardeş madem havadan internet çekiyo sınırsız olacaksa wifiye ne gerek var boşuna şarz yer, yani konu kilit üye ban.
Aklıma geldi, fikirlerimi yazdım. Bu senin konu kilit-üye ban demeni gerektirmiyor. Boşuna şarj yer demişsin de zaten hiç sarj bitmicek dedim. Bence senin banlanman gerekiyor !Kardeş madem havadan internet çekiyo sınırsız olacaksa wifiye ne gerek var boşuna şarz yer, yani konu kilit üye ban.
Olabilecek şeylerin en iyisi var zaten. Xiaomi mi note Pro...Arkadaşlar bence sallamadan şuanki varolan işlemci ram vs. Hesaba katarak yorumlarını dile getirin yani olabilecek birşey yazın.

Tek beğendiğim özellik üzerinden vurdun beniAndroid ve ios işletim sistemlerini aynı anda çalıştırırdım. Yani açılış ekranında sorardı hangisini açmak istediğimizi.
SSP
(SuperSonic Phone)
Özelliklerini de şuana kadar çıkmış oyunları sıfır kasma max ayarlarda oynatacak şekilde toplarım.
Klavye mouse gamepad ile tam uyum sağlardı.
Batarya yı da kendi kendini şarj eden 50.000maH yapardım
Bayağı abartılı oldu ama neyse
Çıkış fiyatı 3200TL
oda batarya 
değiştirebilir batarya.Yoo bana göre en iyisi s6 edge kişiden kişi değişir ki bu. Biz burda olabilecek şeylerle telefon üretmeye çalışıyoruzOlabilecek şeylerin en iyisi var zaten. Xiaomi mi note Pro...