başlayalım
Jolla One X1 5.5 inc - Nokia ClearBlack
600 ppi
2709 P
41 Mp Arka 10Mp ön kamera
QS820 Quad-core 2.6 GHz Krait
450 Adreno 450 128 GB, 4 GB RAM
Salfish OS 5.0 Li-Ion
3400 mAh battery
salfish android uygulamalarını çalıstırabiliyorO kadar donanımla ne yapacaksın sailfish de oyun uygulama mı var ki![]()
oo iyiymiş bilmiyordum o zaman senin telefon satış rekorları kırarsalfish android uygulamalarını çalıstırabiliyor![]()
)
Kod adı: lankkxHayret telefonun kod adı; Emre Suprem 1 felan değil. Yakışırdı aslında
arm11 veya snap400 kullanırdım![]()
Kardesim yazilim ve islemci haeic resmwn elitenin ozelliklerini saydin ha5' FHD 440 ppi IPS ekran
32GB dahili hafıza ve arttırılabilir
3000 Mah Pil ve çıkarılabilir
16 arka 8 ön kamera
2GB Ram
4+4 çekirdek bir grup 2.0ghz diğer grup 1.5ghz 14nm üretim
7-8mm kalınlıkta
150gr ağırlıkta
Kasa çerçeve oranı %75 civarı
android 5.1.1 ile özel bir arayuzu olacak ve ayarlar menüsünden isteyen saf android arayuze gecebilecek(lenovo z2 pro da olduğu gibi yani )
Fiyat olarakta 999TL psikolojik sınır![]()
))adamlara mail attım jolla 2 belki bu şekilde yaparlarSenin telefonun çakmasını yapardım Emre
İsmi de Colla van iX1

Güzel düsünce.Adını Türkiye'nin yurt dışında reklamını en çok yapan lokum derdim işletim sistemi de yeni bir işletim sistemi olacak çünkü amerikanın bizi takip etmesini istemiyorum güvenli bir işletim sistemi ve adı lokum os diye
Adını Türkiye'nin yurt dışında reklamını en çok yapan lokum derdim işletim sistemi de yeni bir işletim sistemi olacak çünkü amerikanın bizi takip etmesini istemiyorum güvenli bir işletim sistemi ve adı lokum os diye