Anket Eğer kendi telefonunuzu üretseydiniz özellikleri ve adı ne olurdu?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Yoo bana göre en iyisi s6 edge kişiden kişi değişir ki bu. Biz burda olabilecek şeylerle telefon üretmeye çalışıyoruz
S6 da 4gb ram de var mı veya daha büyük ekran? Sevdiğin telefonu savunmaya gerek yok donanim açısından her şeyin maksimum olduğu telefon mi note pro

ßALßERO

ßALßERO

Üye
Isim: Work idea

4 gb ram
256 gb hafiza
5.5 inç ekran
30 mp arka kamera
20 mp ön kamera
6.3.1 android

Kullanisi ise
Vucuda takilacak küçük bir alet ile telefonu zihinselde kontrol etmek. E tabikide dokunmatigi olacak
bu benim hayalim

byAndroid

byAndroid

Üye
S6 da 4gb ram de var mı veya daha büyük ekran? Sevdiğin telefonu savunmaya gerek yok donanim açısından her şeyin maksimum olduğu telefon mi note pro
Büyük telefon sevmiyorum ki. 4 gb ramda gereksiz bence yonga desen s810 onu da sevmem kamera desen o da geçemez s6 yı. Ekran desen o da kötü. Gorning glass 3 var. 4 çıkmışken. Kısaca o cihazı ben telefonla karşılaştırmam phabletle karsilastirim. İkisi farklı şeyler ki. Phablet cihaz sevmiyorum ben. O telefon samsungun note serisi htc nin max serisi huawei mate 7 gibi cihazlarla kapışır.

Luck Star

Luck Star

Üye
Büyük telefon sevmiyorum ki. 4 gb ramda gereksiz bence yonga desen s810 onu da sevmem kamera desen o da geçemez s6 yı. Ekran desen o da kötü. Gorning glass 3 var. 4 çıkmışken. Kısaca o cihazı ben telefonla karşılaştırmam phabletle karsilastirim. İkisi farklı şeyler ki. Phablet cihaz sevmiyorum ben. O telefon samsungun note serisi htc nin max serisi huawei mate 7 gibi cihazlarla kapışır.
Sevip sevmemeyi tartışmiyiruz. En üst donanıma sahip cihaz odur. S6 nin işlemci kıyaslaması farklı cihazlarla yapıldı. Bununla kıyaslama yapildihlgindaki sonucu bilemezsin. 4gb ram de gereksiz değil. S6 da 300-500mb boş ram kalıyor açıp bakabilirsin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Herşey donanım değilde neyse. kağıt üzerinde mi not pro olsun tamam exynos 7420 den iyi bir işlemcisi yok ama neyse

Luck Star

Luck Star

Üye
Herşey donanım değilde neyse. kağıt üzerinde mi not pro olsun tamam exynos 7420 den iyi bir işlemcisi yok ama neyse
Telefon tasarlayacak olsan samsung sana o işlemciyi vermez. Gerçekçi olursak işlemciyi qualcommdan alırdın 4gb ram takarsın ve 2k büyük bir ekran ortaya çıkan cihaz mi note Pro. Sevdiğimden felan değil olay bu...

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben önceki sayfada cihazı mi yaptım ne exynos nede snapdragon ikisinide kullanmam ben f/p cihaz yaparım yorumumu oku nasıl bir cihaz yaptığımı gör. Biraz yenilikçi olalım yani herkes kafadan özellik sallıyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben önceki sayfada cihazı mi yaptım ne exynos nede snapdragon ikisinide kullanmam ben f/p cihaz yaparım yorumumu oku nasıl bir cihaz yaptığımı gör. Biraz yenilikçi olalım yani herkes kafadan özellik sallıyor.
Yenilikçi olacaksan 2k ekran niye yok :D bunların malzeme fiyatı fazla değil ki marka değerinden dolayı fiyat şişiyor. Benim dediğim cihaz şuan gerçekçi davranırsan en üst donanıma sahip üretilecek cihaz olur. Şahsen ben kedim yapacak olsa bataryayı geliştirildi yoksa snapdragon 600-800 ve sonrası işlemciler çok hızlı zaten. Rami de serpiştirir gibi koyarsın onda da sorun yok 4gb at gitsin :)

byAndroid

byAndroid

Üye
2k çok gereksiz bence s6, g3, g4 note falan hiç sevmediğim ve işe yaramayan üstüne çok zararı olan bir ekran 1080p neyine yetmiyorsa

Luck Star

Luck Star

Üye
Daha yenisi varken eskiyi kim ne etsin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Öyle bir bakış açısı yok

siepls13

siepls13

Üye
la daha büyük düşünün bataryalar gene ufak bari siz yapmayın :D

Koradam

Üye
BlackBird S
Exynos 9420 10nm
6x 3.2ghz
2x 2.0ghz
6gb RAM
6" Ultra Superamoled 4K
650PP
8.000 mah
Arka kamera 18mp çözünürlüklü 4" sensor
8mp Ön kamera
Düzleştirilmiş elmas cam kaplı
Metal çerçeve

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
evet varmı arttıtan :D (ciden uçtuk)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
içine e5 2699 v3 koydum daha ne olabilir ki
valla hiç öyle eme sende salla aşağıda örneği var :D
1 terapiksel kamara
128 petabayt hafıza
64 petabayt GDDR25 Rem
28000mah bateri
64k aypiesamoledelsidi ekran
256 petabayta a kadar arttırabilir hafıza (Micro Sd)

ve en önemlisi vindovs 10.1
1 terapiksel kamara
128 petabayt hafıza
64 petabayt GDDR25 Rem
28000mah bateri
64k aypiesamoledelsidi ekran
256 petabayta a kadar arttırabilir hafıza (Micro Sd)

ve en önemlisi vindovs 10.1

Koradam

Üye
BlackBird S Pirime
Exynos 12420 6nm 12 cekirdek
6x 3.2ghz
4x 2.5ghz
X2 2.3 ghz
8gb RAM
6.5" Ultra Superamoled 4K
680PP
9.500 mah