eğer cepten msn 'e girecekseniz kankamsn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
eğer cepten msn 'e girecekseniz kankamsn
Eğer cepten msn 'e girmek istiyorsanız kanka msn 'i inceleyin
alı link'i

hem anlık görüntünüzü gönderebiliyor hem de fatura konusundas müşteriden yana
hayırlı forumlar

• Beğen
Tepkiler: Obsessive* ve Revengeful

PunJhieR

PunJhieR

Üye
teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
beğendiyseniz ne mutlu

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık abi genellikle benim bulduğum kankamsn ler çalışmıyor ama sen paylaştığına göre çalışacağına eminim :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende kısa bir süre bende kullandım...
hem verdiğim link bu işin merkez sitesinden
ancak benim teleonla kamera desteği olmadı görüntü çekip gönderemedim sadece bu sıkıntı oldu
galiba belli modellerde görüntü gönderilebiliyor..
inşallah beğenirsin

Aziz™

Aziz™

Üye
ben sony ericsson k750i modelinde kullandım bayadır kullanıyordum.arkadaşlarıma resmimi çekip gönderiyordum hiç sıkıntı olmadı.çok ama çok kullanışlı ve tamamiyle tasarruf ve kalite üzerinde durulmuş..
çok memnun kaldığım bir program açıkçası..

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2397116' Alıntı:
ben sony ericsson k750i modelinde kullandım bayadır kullanıyordum.arkadaşlarıma resmimi çekip gönderiyordum hiç sıkıntı olmadı.çok ama çok kullanışlı ve tamamiyle tasarruf ve kalite üzerinde durulmuş..
çok memnun kaldığım bir program açıkçası..

destek olduğun için sağol

blackaid

blackaid

Üye
ilk başlarda çalışıyordu şimdi çalışmıyor hata veriyor

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ilk başlarda çalışıyordu şimdi çalışmıyor hata veriyor

tekrar indir... ama kurduğun yer hafıza kartıysa
bu sefer telefon hafızasına kur...
ya da tersini yap...
bir daha dene...

kingsfurkan

Üye
tşkrler

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
bakalım nasılms

cumhurata

Üye
arkadaşlar ebuddy yi denedinizmi. aynı anda tüm sosyal ağlara girebiliyor arkadaşlarınızı görebiliyor anında mesaj yazabiliyorsunuz bilgisayardakigibi. ben kullanıyorum ancak paylaşılan resinleri ve videoları göremiyorsunuz. mesajlaşmak için birebir.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
e buddy yi denedim... baya kapsamlı olduğu için kafa karıştırıcı geldi bana.. tabii sunduğu imkanlara bakılırsa... öğrendikten sonra çok iyi olacağını düşünüyorum..

kanka msn konusunu açmamın nedeni kontur düşmanlığı yapmaması... böylr bir avantajı var...

Terzi38

Terzi38

Üye
Tsk

Obsessive*

Üye
Telefonum Nokia N70 Avea Mobil Öğrenci kullanıyorum.Resmi siteden kankamsn.jar dosyasını indirip kurdum.Ancak E-mail ve sifre girdikten sonra bağlanmaya Zaman aşımı çalışırken hata verdi.Yardımlarınızı bekliyorum

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Nokia N70 Avea Mobil Öğrenci kullanıyorum.Resmi siteden kankamsn.jar dosyasını indirip kurdum.Ancak E-mail ve sifre girdikten sonra bağlanmaya Zaman aşımı çalışırken hata verdi.Yardımlarınızı bekliyorum

ben bir kaç ay önce kullanırken WLAN dan faydalanıyordum...

sana tavsiyem... bağlantını ilk önce tarayıcınla bir dene(opera yada bolt ile bir siteye gir, basit olsun google mesela) başarılı olursa kanka msn ' i dene... bütün msn,ebody yada benzeri iletişim platformlarına erişmede sorun yaşarsanız bunu tavsiye ederim...

Obsessive*

Üye
Bağlantıda sorun olduğunu sanmıyorum.Facebook'a girebiliyorum (Wap Gprs) üzerinden.Hiçbir tarayıcı kullanmıyorum.Kankamsn'in kendi sitesine girdim.Forum ve destek sayfası çalışmıyor.O nedenle buraya yazdım.Başka bir yolu var mı?

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantıda sorun olduğunu sanmıyorum.Facebook'a girebiliyorum (Wap Gprs) üzerinden.Hiçbir tarayıcı kullanmıyorum.Kankamsn'in kendi sitesine girdim.Forum ve destek sayfası çalışmıyor.O nedenle buraya yazdım.Başka bir yolu var mı?

sadece denemek için bile bir tarayıcı yükle kullan bakalım... olumlu olduktan sonra diğer adımları dene...

yada bulabilirsen... başka bir msn ya da e-budy gibi bir iletişim platformu yükle dene bakalım...

inşallah hallolur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt