Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Onlar belediyeci telsizi sınıfına gidiğinden yeniden çıkartılmayabilir3110, 5110 ve 6110'u da görebilirsek keşke.
Ama o telefonların mazisi var. Belediyeci dediğin sadece zabıta olur. Onlar telsiz bile kullanmıyor.Onlar belediyeci telsizi sınıfına gidiğinden yeniden çıkartılmayabilir
O telefonları cepte taşımanın imkanı yok, belimize takardık 6130 halen çekmecem de duruyor...
Savunma amaçlı kullanıyorum eve hırsız felan girerse, etkisiz hale getirmek için, çok etkili vur kafasına
Belediyenin özellikle fen işleri başta olmak üzere çoğu biriminde telsiz olur zabıtaya has değil.Ama o telefonların mazisi var. Belediyeci dediğin sadece zabıta olur. Onlar telsiz bile kullanmıyor.
6130 gibi telefonu fırlatacağına al bir "Haydar" kendine döv hırsızı.
6130 sağlam telefondur. Bataryası haftalık dayanıyorsa sıkıntı yok.
Sitesini bir ziyaret etmek lazımSymbian cihazlarada yüklenirmi acep bu yunOS işletim sistemi.
Sağolasın boş vaktimde iyice inceliyecemSitesini bir ziyaret etmek lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsoru kısmı var bir sormak gerek
Ne işe yarıyor verdiğin linkteki site?Sitesini bir ziyaret etmek lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsoru kısmı var bir sormak gerek
Kaios işletim sisteminin ana sayfası , dün S40 ve S60 serisi telefonlara yazılım yapmayı düşünüyor musunuz? , diye sordum . Şimdilik öyle bir planımız yok dediler. İlerleyen zamanlarda S60 serisi cihazları Nokia bu yazılımla donatıp yeniden piyasaya sürebilir.Ne işe yarıyor verdiğin linkteki site?
Harika soru önermişsin. Tebrik ederim. En azından Symbian'ın ve uygulamaların düzgün çalışması için güzel bir şey olur.Kaios işletim sisteminin ana sayfası , dün S40 ve S60 serisi telefonlara yazılım yapmayı düşünüyor musunuz? , diye sordum . Şimdilik öyle bir planımız yok dediler. İlerleyen zamanlarda S60 serisi cihazları Nokia bu yazılımla donatıp yeniden piyasaya sürebilir.
Hocam o zaman symbian gitmiş ve yerine yeni sistem gelmiş olur. Stabil ve güncel özellikleri olursa tadından yenmezHarika soru önermişsin. Tebrik ederim. En azından Symbian'ın ve uygulamaların düzgün çalışması için güzel bir şey olur.
Sadece isim değişikliği olur ve geri kalan herşey devam eder. Bizim isteğimiz yazılım, yeni telefon almak değil.Hocam o zaman symbian gitmiş ve yerine yeni sistem gelmiş olur. Stabil ve güncel özellikleri olursa tadından yenmez
Öyle tabi ki ama whatsapp destek verecek mi bide orası var. Evolstan memnunumSadece isim değişikliği olur ve geri kalan herşey devam eder. Bizim isteğimiz yazılım, yeni telefon almak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?