Satılık Efsane Nokia 808 PureView Full Tertemiz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
Efsane Nokia 808 PureView Full Tertemiz...
Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı çok severek kullandığım cihazımı satıyorum,

Cihaz hakkında söylenecek fazla birşey yok aslında. piyasadaki tüm telefonların birkaç gömlek üstün bir kameraya sahip. 41 megapiksellik sensörüyle, 34 megapiksellik 16:9 formatında fotoğraf , yada 4:3 formatında 38 megapixellik fotoğraflar yakalayabiliyoruz. Ya da istersek pureview modunda 3 , 5 veya 8 megapiksele düşürüp ,paylaşıma uygun hiçbir parazitlenme kumlanma olmadan "kayıpsız dijital zum" özelliğinden faydalanabiliyoruz. Cihazın 3 megapiksellik fotoğraflarının bile ağzınızı açık bırakacağından eminim. Aynı zamanda Xenon flaşı ve video ve odaklanma için led flaşı vardır vardır, geceleri çok güzel iş görüyor.

Cihaz NokiaCom A.Ş garantilidir. Mart 2013'de satın alınmıştır. 15 ay daha garantisi devam etmektedir. İkinci telefon olarak kullanıldığından çok az kullanılmıştır. Faturası vardır. Rengi siyahtır. Kasada ve ekranda tek 1 çizik bile yoktur. jelatinli kullanılmıştır. Kutu içeriği tamdır ve orjinal kutusunda gönderilecektir. Sıfır cihazlardan farksızdır.
[TBODY] [/TBODY]

Fiyat: 530 tl'dir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maddock, smh60 ve warsofwon

warsofwon

warsofwon

Üye
öncelikle güzel paylaşım hazırlamışsın eline sağlık . Kardeş 500 nekadar temiz olsada fazla , bu şekilde satman zor . Benim 603üm var takas +üs e çok memnun olurum .

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam düşük model ilé takas düşünmüyorum, fiyatı da gayet uygun bence sıfırı 800 civarndaı onu da bulabilirsen, zaten yeni tel aldım yedek olarak duruyor

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
mhrylmz

mhrylmz

Üye
ne aldın kardeş ??

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia z1

• Beğen
mhrylmz

mhrylmz

Üye
vaay bana göre süper telefon.tabi lumia 1020 den sonra :))

• Beğen
Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
1020 de iyi ama wp'nin çok gelişmeye ihtiyacı var :-) sadece kamera yeterli değil :-)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar sohbetinize özelden devam edebilirsiniz. :polis:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

sevecen07

Üye
kardeş telefon satıldımı

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
hayır hocam

sevecen07

Üye
kardeş, özelden görüşelim yazın, olurmu,

• Beğen
Tepkiler: Auglia
smh60

smh60

Üye
Gayet temiz cihaz iyi satışlar :)

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen kutudan yeni çıkmış gibi güzel bakmışsın hayırlı satışlar fiyatında normal :)

• Beğen
djsalih91

djsalih91

Üye
Hangi il acaba ?

sevecen07

Üye
kardeş hala dönüş yapmadınız tel numaramıda bırakmıştım, kayserideyim,

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Htc desire x takas

sevecen07

Üye
kardeş bir hafta olacak nerdeyse halaa dönüş yapacan, neyse vaz gectim sattınız yada niyetiniz yok, iyide bizi nedn oyalıyosunuz,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...