Efsane 5800 v60 c6 v 42 belle edition final güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

yourfriends

Üye
şarj süresinde bir sıkıntı yok normal dolum yapar
font işine gelince her font belenavibar cfw lerine olmaz
fontu editlemen lazım bunu fontscaretor programı var
nete bulursun bunu indir forumda font düzenleme konuları
var bu konulara bakarak istediğin fontu fontscaretor programı ile
istediğin gibi düzenle kulan

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim, bundan sonrasını kendim halledebilirim, kolay gelsin.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

gogix

Üye
usta yogunsun biliyorum ks bakma şu efekt ve
kamera modu istemştım mumknse

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dediğin gibi yoğunluktan dolayı
unutmuşum en kısa zamanda bakarım

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
Slm arkadaşlar ben bu cfw yüklemeye karar verdim benim tel 5800 bir hata veya sorun yaşarmiyim ki yükledikten sonra yardimci olursaniz sevinirimö ;)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar ben bu cfw yüklemeye karar verdim benim tel 5800 bir hata veya sorun yaşarmiyim ki yükledikten sonra yardimci olursaniz sevinirimö ;)

yükleyebilirsin kardeş sayfa 1 de gereken anlatım var
aynen uygula sorun olmaz sorun yaşarsanda burdayız

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
Tamm saol rasim kardeşş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
nokia phonex pruduck program fileste gözükmüyor yardımcı olunn

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ks bakma dün geceden beri nete giremedim
şimdi sorunun ne tam olarak anlat sen jaf ile yoksa phonex
ilemi flaş atıyorsun dosya yolu aynen şudur bilgisayarım programfiles
nokia phonex pruduck içine indirdiğin rar dosyası içinde rm-356 klasörü
var bunu pruduck içine atıp flaşlama yapacaksın sende phonex pruduck
klasörleri yoksa kurduğun jaf sorunsuz çalıştığına emimsen phonex pruduck
klasörlerini kendin oluştur yada vereceğim şu linkte türkçe jaf ve nokia drayvırları mevcut
konuda dowlant linkinde indir ve eski kurduğunu kaldır sana verdiğim linktekini indir ve
aynen konudaki anlatıma göre yeniden yükleyip dene
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/jaf-1-98-62-turkce-sorunsuz-613590.html

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
saol kardeşimde şimde ben aynen şu şekildemi yapcam prgram files ordan nokia kılasörüne gircem orda phonex pruduck adlı bir dosya yopksa kendim mi oluşturcam kendim oluşturursamda aynen şu şekildemi olcak phonex diiye bir kılasör açacam nokia klasörünün için ne sonra açtığım klasörün içinede pruduck adlı bir kılasör daha açcam sonra senn vermiş olduğun RM-356 adlı kılasörü içine kopyalayacağım bukadarmı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşimde şimde ben aynen şu şekildemi yapcam prgram files ordan nokia kılasörüne gircem orda phonex pruduck adlı bir dosya yopksa kendim mi oluşturcam kendim oluşturursamda aynen şu şekildemi olcak phonex diiye bir kılasör açacam nokia klasörünün için ne sonra açtığım klasörün içinede pruduck adlı bir kılasör daha açcam sonra senn vermiş olduğun RM-356 adlı kılasörü içine kopyalayacağım bukadarmı

evet kardeşim program files içinde eğer nokia klasörün yoksa
aynı isimde nokia diye bir klasör yap nokianın içinde phonex
phonex içinde pruduck ve rm-356 klasörünü bunun içine at
ve flaşla bundan önce dikat etmen gereken sende jaf sorunsuz
çalıştığına emin ol

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
evet kardeşim program files içinde eğer nokia klasörün yoksaaynı isimde nokia diye bir klasör yap nokianın içinde phonex phonex içinde pruduck ve rm-356 klasörünü bunun içine atve flaşla bundan önce dikat etmen gereken sende jaf sorunsuzçalıştığına emin ol
jafım sorunsuz çalıştığından eminim ama senin dediklerini harfi harfine yaptım sana zahmet kardeşim videolu anlatıp yaparsan çok sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu an mobildeyim pc ye geçince daha detaylı yardımcı olurum yalnız anlamadığım jafı kurarken bu klasörler senden neden oluşmadı sana verdiğim jafı indirip kursana sendekini kaldır benim verdiğim sorunsuzdur artı nokia cable dryvır içindedir sen dediğim yap yine olmasa başka bir çaresine bakarız

bysanalbela148

bysanalbela148

Üye
tamm saol bir de öyle deneyim seviliyorsun

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eywallah dene bir bakalım sonuca

madmex01

Üye
Öncelikle CFW gerçekten çok güzel olmuş. Eline sağlık Herşey çok stabil çalışıyor fakat tuş kilitliyken bi arama geldiğinde bir kaç saniye donma oluyo ve müzik kesilip geliyo sanırım tuş kilidinden kaynaklanan bir sorun herkeste var mı bilmiyorum ama bende çoğu zaman yapıyo. Bu sorunla önceden de karşılaşmıştım ve telgesturecontrols.mif dosyasını silerek düzeltmiştim fakat senin cfw de göremedim bu dosyayı soruma gelince bu dosyayı silsek herhangi bi sorunla karşılaşırmıyız veya bu donma olayının çözümü nedir. sorun sadece bu CFW n gayet güzel olmuş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle CFW gerçekten çok güzel olmuş. Eline sağlık Herşey çok stabil çalışıyor fakat tuş kilitliyken bi arama geldiğinde bir kaç saniye donma oluyo ve müzik kesilip geliyo sanırım tuş kilidinden kaynaklanan bir sorun herkeste var mı bilmiyorum ama bende çoğu zaman yapıyo. Bu sorunla önceden de karşılaşmıştım ve telgesturecontrols.mif dosyasını silerek düzeltmiştim fakat senin cfw de göremedim bu dosyayı soruma gelince bu dosyayı silsek herhangi bi sorunla karşılaşırmıyız veya bu donma olayının çözümü nedir. sorun sadece bu CFW n gayet güzel olmuş

arkadaşım öncelikle güle güle kulan sorununa gelince
inan bu cfw şuana dek 15 günlük bir kısa zamanda 450 yakın download
edilmiş bunu yarısının kulanan olduğunu varsayalım mutlaka burada bu sorun
belirtilmiş olurlardı ben kendim cfw editleme deneme süresinde kesinlikle bu
problemle karşılaşmadım karşılaşanıda ilk sen olarak gördüm ha bu sende olmamış yok
anlamında demiyorum oluşmuş olabilir ama cfw ile alakalı olduğunu düşünmüyorum mutlaka
sistemde yada hafıza karta bu tetikleyen bir durum var telgesturecontrols mifte tuş kilit simge
ve renkleri arama simgeleri var bundan kaynaklı olduğunu sanmam cfw bu dosya var silebilirsen
sil dene
inşallah çözülür

not telgesturecontrols mifi silersen kulanmak istediğin
temanın arama tuşu gözükmez bunun yerine çkirdek temadan
alır buda hoş görüntü olmayabilir

madmex01

Üye
Anladım walla sorunu çözemedim bende nerde. Totallrecal programını falan kullanıyorum onuda telefon hafızasına kurdum acaba onunla mı ilgili diye onunlada ilgili değil ama sanırım renkli tuş kilidinde war sorun çünkü orjinal fw nin içine gömmüştüm önceden sorun yaratmıştı dediğim gibi telgesturecontrols mif dosyasını sildim sorun hallolmuştu ama tabi tuş kilidi teması normal halini almıştı.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sen telefon ve hafıza kartına format atarak birde dene
tabi telgesturecontrols mif silersen tuşkilit ve arama işlemkaydı
simgeleri normale döner defult temadan alır

Üst Alt