Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ofurkan

Üye
Hocam ana ekran duvar kağıdı hep siyah hiç değişmiyor

ofurkan

Üye
kurarken hata yaptım heralde bildirim çubuğuda gelmemişti düzeldi tekrar yükleyince romu kusura bakmayın

Sk.Safak

Üye
Hocam ana ekran duvar kağıdı hep siyah hiç değişmiyor
Kurulumu baştan yapın. 4.1 e geçmek için 4.0ı yükledikten sonra telefonu açıp kapatın ve recovery e geçip 4.1i yükleyin sorun düzelecektir.

morki05

morki05

Üye
selam serdar 4.1 yeni neler var geçmeye değecek

by.atalay

by.atalay

Üye
rics ederim kardesim. dedigim gibi yap tum uygulamaları normal yoldan indir kur. ondan sonra temiz bir yedek al. ama sistem uygulamalarini yedek alma sadece yukledigin uygulamalari yedek al.

Kardeşim dediğinin daha kolay yönetimini buldum onu yaptım titanium dan bu sefer sadece kullanıcı uygulamalarını Yedekledim daha sonra full temiz kurulum yaptım daha sonra titanium dan yedeklerimi geri yüklerken eksik uygulamalarını geri yükle yaptım sistem apklarini hariç tut işaretli şekilde ve sonuç başarıyla gerçekleşti tek tek yüklemeye gerek kalmadı:) benim gibi başına gelen arkadaşlar bu şekilde yapsınlar;)serdar kardeşim yardımın için tekrar tşkler ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

deljkanli10

deljkanli10

Üye
hocam eline sağlık rom gayet stabil şarjı da, normal bi kullanımda 1 günü çok rahat götürür başarılarının devamını dilerim.

Sk.Safak

Üye
arkadaşlar bu arada ufak bir konuda bilgi vereyim. Bildirim çubuğundan akıllı kaydırma ve duraklatma seçeneğini aktif ettiğinizde bu özellikleri video player ve yanında işaret olan web browser da kullanabiliyorsunuz. youtube da video izlerken aynı özellik çalışmıyor. bilginize..

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
4.1 link nerde

by.atalay

by.atalay

Üye
Arkadaşlar dun ben bu romu yukledim fakat uygulamalara girip cikarken kasiliyor ara ara donma ve yavaşlama mevcut Oysaki megawipe yaparak temiz kurulum yaptım neden böyle oluyor duzeltmenin yolu varmıdır? Serdar kardeşin dediği gibi romun oturmasi lazim bikaç gün kullanarak fakat ama ilk günden bu kadar kasma donma olmamasi lazım Diye düşünüyorum? :rolleyes::rolleyes:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah kardeşimmegawipe yapmama gerek varmı yoksa direk flashlıyım mı

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Eyvallah kardeşim Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Ben bu 189 mb boyutunda olan tema paketini yükledim, görüntü çok hoş 8 tane yanılmıyorsam tema var.Sorun şu ki bu paketi yüklemeden önce herhangi bir uygulamadan çıkınca hiç bekleme yapıyordu şimdi ise bi kaç saniye menünün gelmesini bekliyorum

mustipa

mustipa

Üye
tema paketini nerden indirdin acaba

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
4.1 olayi 4.0 in ustune kurulan bir fix paketi gibi birsey. 4.1 kendi basina bir rom degil. konuyu dikkatlice okusaydiniz linkin altina detayli aciklama yaptim. konuyu iyice okumadan yorum yapiyorsunuz.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tema paketini nerden indirdin acaba
arkadaslar lutfen ilk konuyu dikkatli okuyun hersey orada mevcut. ilk sayfada bloatware diye verdim tema ve diğer kisisellestirmeleri iceren paketi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ve su varki bana gore 3.1 daha iyiydi herkesin dedigi gibi takilma yada gecikmeler mevcut 4.1 de

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
3.0 a geri mi dönmeliyizkardeş bide şey sorcam bu android de yedeklemeyi nası yapcaz resimler,videolar vs.falan bi program biliyo musuncwm ile yaptım işe yaramadı anlamadım neden yaramadı?