theeternal
Üye
bir yerlerde bir yanlış yapıyorsundur kardeşim o kadar yükleyen kişiden ilk defa bu sorunu duydum. mega wipe yapıp en baştan tekrar yükleme yapmanı öneririmarkadaşlar ROM u yükledim ancak durum çubuğu çıkmıyor bi ayar fix vs var mı ?
arkadaşlar lütfen yardım edin ROM çok güzel ama durum çubuğu çıkmıyor ve duvar kağıdı siyah değişmiyor V2.0 da da aynı şey oldu V5.1 de de
bir yerlerde bir yanlış yapıyorsundur kardeşim o kadar yükleyen kişiden ilk defa bu sorunu duydum. mega wipe yapıp en baştan tekrar yükleme yapmanı öneririm
bendede ayni sorun var bu sorun 5.0 De yok 5.1 flashlayinca oluyor bildirim çubuģu yok ekran simsiyah duvar kaģìdì yok mega wipe yaptim stock rom yùkledim ne yaptįmsa olmadi ayni şuan 5.0 yùkledim òyle kullanìyorum
Stabil sisme kasma olmayan rom ariyorsan dokdo 7.3.1 yukle on numara rom lollipop tabanliRomu kullananlara bir sorum var. Bu rom da bir süre sonra blekota, qs vs. gibi port romlar gibi şişmeye kasmaya başlıyor mu?
Evet sorun olur çünkü o i9300 değil.bende s3 un 2. surumu war 4g li olani bu romu kursam sorun olurmu
Dokdo kullandım. O kadar yüksek bir performans göremedim. Archidroid lollipop konusunda çok iyi gelmişti. Ondan sonra r remix. Fakat ben bunları bataryayı kalibre etmeden kullandım şarjı içiyordu resmen. Kalibrasyon yaptıktan sonra 1 günü çıkarıyordur sanırım ? Fakat görüntülü konuşma lazım oluyor bazen. O yüzden 4.3 çok kasıyor. 4.1.2 de istediğim şeyleri bulamadım. Çift parmak aşağıya. Arkaplandaki appları silerken app nin halen açık kalmadı vs. Ama şu an wanamlite 4.2.2 deyim. Hem stock tabanlı hemde gayet stabil. Zannedersem en iyisi stabilite bakımından 4.2.2Stabil sisme kasma olmayan rom ariyorsan dokdo 7.3.1 yukle on numara rom lollipop tabanli
megawipe zip dosyasini nereye attiysan orayi secmelisin. gorunmemesi mumkun degil bir yanlislik var bu istemegawipe dosyası cwm ye gırdıgımde choose zip from/ storage / sdcard1 dediğimde sd kart içinde gorunmuyor ve mega wipe yapmadan rom u kurdugumda telefonum galaxy s3 ekranında donup kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?