serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
6 ay kullanan arkadaşlar var sorunsuz sende bir ayda sorun çıkmış. hergun yeniden başlatıyormusun telefonu.?Ben kullanım görsellik açısından iyi ama artık çok yavaş. 1 ay sonra işlem göremez hale geldi. Hala kullanıyorum memnun değilim
ben en guzel sarj sürelerini patxhli kernel ile aldım.stock kernel nd5 i yükleyince şebeke sorunu veriyor ama patchli kerneli yükledim bu şarj çabuk gidiyor kernelle alakalı bir durum olabilirmi?
yok kardesim bunun icin kendim zip hazirladim ilk konudada var ben yinede linki vereyim cwm den yukluyorsunArkadaslar hava durumu widgeti yokmu benmi goremedim
dostum yorumunu düzenle tum ilk sayfayi alinti yapmışsın cok pis gotuntu oluyor duzelt lutfenşu v5 in antutu puanı nedir orjinal stock ta kaç antutu bu v5 deki antutu puanı kaç ?
cevap verirmisiniz acaba kurmayı düşünüyorumdostum yorumunu düzenle tum ilk sayfayi alinti yapmışsın cok pis gotuntu oluyor duzelt lutfen
suan bu romu kullanmıyorum antutu sonucunu bilmiyorum ama stock roma gore daha iyi oldugu kesincevap verirmisiniz acaba kurmayı düşünüyorum
qs romu 1. lige koyardim kardesim. efextreme eskidi artik yapimci birakti rom islerini qs daha guncel daha iyiBu romun hangi versiyonu tavsiye edersiniz sayin yüzbaşı serdar431. Suan Qs die bir rom kullaniorum kiyaslayablimk icn ytrli veriye sahipsiniz hngi romu 1.liğe koyardiniz. Saygilar.
s5 sensation v8 e hic bulasma cok kasiyor hic stabil degil tavsiye etmiyorum. s5 sensation a gore qs romu daha iyiS5 sensation v8 romundan sizce daha iyi midir?
Cwm 6.0.3.6 olmadan yuklenemiyor bende bilgisayar telefonu görmüyor fikri olan varmı?
Arkadaşlar gözünüzü seveyim v5 romun linkini yenileyin, yüklemek istiyorum ama linkler gitmiş.
İşyerinde indiriyorum 20 kb ile iniyor, bende sandımki linkte sorun var diye meğersem bizim işyerinin interneti berat, saol kardeş, artık evde indiririzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkler saglam Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?