serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla tam bilmiyorum ama fazla degil ya kucuk boyutlu kernellerStock kernel kaç mb cepten indorecegimde bağlantı bekleniyor diyor download yoneticim
evet stock kernel yuklenmis ve rahatlamayi gormussun. acele etme bir hafta icinde hersey daha guzel olacak. birde sana tavsiye telefonunu günde bir kere yeniden başlat ram ve stabillik acisindan daha iyi olacaktır.
Arkadaslar stock kernel kurdum ama işlem doğru olmusmu
Dediğin gibi yapacağım, yardımların için teşekkürlerevet stock kernel yuklenmis ve rahatlamayi gormussun. acele etme bir hafta icinde hersey daha guzel olacak. birde sana tavsiye telefonunu günde bir kere yeniden başlat ram ve stabillik acisindan daha iyi olacaktır.
o okuduğun yazinin tarihine baksaydin keske cok onceydi stock rom kullandigim. basim agrimasin rahat olsun diyorsan efextreme guzel onun haricinde 4.4.2 blekota varSerdar bir başka konuda 4.3 stok rom kullandığını ve daha iyi olduğundan yana olduğunu okudum. Şimdi sen bu Romu mu başka rom mu kullanıyorsun. Ve hangisini kullanmama oneriyorsun. Fikrini alabilir miyim?
cm romlarini hayatta kullanmam. tek custom rom o olsa bile.kullanmam orjinali kullanirim daha iyi sarj sorunu var ve gorsellik sifir. 100 liraya satilan cin mali telefonlarin bule gorseli daha güzel cm den.Blekota kurmuştum, kasiyordu. Bir hafta geçsin bakalım da suan kasılma yapıyor uglygulamalar yavaş açılıyor takılıyor internet pek hoşuma gitmedi. Cm10 ve 11 den çok memnunum ama görsellik yok.
cm nin sarji bundan iyi gidemez buna garanti veririm. bu rom ile 5 bucuk saat ekran suresi aliyorum benCm11 in şarjı bu romdan daha iyi gidiyordu. Ama henüz bir gün oldu bir hafta kullanmadan kesin konuşamam. Benim için romun hızlı uygulamaların hızlı açılması suan hiç memnun değilim örnek facebook açarken bekliyor cm de dokunduğun anda açılıyor. Ancak yine söylüyorum bir hafta kullandıktan sonra kara vereceğim. Görsel olarak bu rom harika cm bomboş ama cin mali dandik telefonlar gibi de değil
ohooo bataryanin omru bitmiş. 2 sene normalde sonra dusuyor sarj. yeni batarya al farki gör 3 yillik batarya ile o kadar sure alıyorsan yeni batarya ile 5 bucuk saat garantiMalum ikinci el almıştım cihazı üç yıllık batarya neredeyse değiştirme zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?