Sk.Safak
Üye
eyvallah teşekkür ederim. denemeye devamhayır hiçbir ayar değiştirmene gerek yok kendi kullanımına göre ayarlarını yapacaksın. v2.0 nin şarjı v3.1 den daha iyi hemde. tamamen kullanım kaynaklıdır şarjın. ve hemen iyi değil deme 4-5 gün sonra falan rom tam oturuyor ilk günlerde şarjın düzensizliği gayet normal.
yok hocam olmaz otadaki guncelleme takvim gorunumu ve akilli kaydirma icin guncelleme bir sikinri olmaz yapabilirsin
degisiklik sadece takvimde ve akilli kaydirma.icin herhangi baska degisiklik yok zaten sadece s planlayici ve smart scrool icinKardeş otadaki guncelleme download yaptim daha sonra iki seçenek çıktı Wipe data ve Wipe cache diye bende sadece Wipe cache isaretledim install dedim tel recorvy menüye benzer bi menü geldi sonra reboot dedim bi değişiklik olmadi bu otadaki guncellemeyi tam olarak nasil yapcaz dostum ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
o konuda hic bilgim yok malesef hocamArkadaşlar efeXTREME Lite-ROM v4.0 konuya eklendi.Serdar hocam takvimi deki notları ana ekranda gösteren bir uygulama varmı note 3 teki gibi
Geçmek yada geçmemek sana kalmışSerdar kardeşim bunu yeni yükledim dahane etcez şimdi
daha yüklemedim yedek almaya çalışıyorum halaArkadaslar oncelikle iyi gunler kullanan arkadaslara soruyorum romu yrni yukledim ve temazsiz kontrol akilli duraklatma falan sizde calisiyormu ben bi turlu calistiramadim adamlar koymus ama aktif oluyor ama islev yok sixlerdede durum aynimidir
Arkadaşlar zaman geçtikce ram kullanımı oturuyor rahatlıyor. bizim halkımızda bu var telefonda donma takılma olmadığı sürece ram kullanımına takmayın sıkıntı değil. içiniz rahat olsun ram konusundaBu arada ram durumu nasıl
bende 16 gb görünüyor sıkıntı yok.yükleyen arkadaşlara soruyorum.
cihaz kapasiteniz doğru mu yoksa olduğundan az mı gözüküyor?
benim cihaz 16gb kapasiteli ama yüklemeden sonra cihaz 12gb olarak gördü.
bende 4.65 gb sistem belleği-kullanılabilir alan 10.71 gbyükleyen arkadaşlar cihazın sistem dosyalarının cihaz belleğinde ne kadar yer kapladığını paylaşabilir mi
ilk izlenime göre şarjı güzel gibi. yukarıdaki resimde görüldüğü üzere bildirim paneline 2g-3g geçiş butonu reboot butonu ve ram temizleme butonu eklenmiş. ve menüye batarya tasarrufu eklenmiş energy saver diye.V4.1 yükleyen arkadaşlar extra bi özellik eklenmiş mi bu sürümde değişen neler var ilk görüşte ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?