Baydırman
Moderator
De da ekiBizde Angara Demiyon Mu Dedik![]()

De da ekiBizde Angara Demiyon Mu Dedik![]()

Pek Kafam Almıyo ONlarıDe da eki![]()

SallaPek Kafam Almıyo ONları![]()

Ulusun Göbeğinde Adam Hali Serdi Tavana Öyle GeziyorduBranda gerenler oldu bugün. Önceden tecrübesi olanlar belli oldu. Özellikle tofaşlara dikkat.![]()
Ama Tak Tuk Bi Düşüyordu Dolular Akıllara Zarar 
Tanesi 75 TL Filandi Galiba.Tabi Sadece Düzeltme Yapıyo Çoğu Boya vs de YokBu dolu işi sakat hakkaten . Tamirciler bayram ediyor tabi. Baya iyi paralara yapıyorlar dolu göçüklerini diye duymuştum.
Aman aman dikkat etmek lazım kardeşimUlusun Göbeğinde Adam Hali Serdi Tavana Öyle GeziyorduAma Tak Tuk Bi Düşüyordu Dolular Akıllara Zarar
Tanesi 75 TL Filandi Galiba.Tabi Sadece Düzeltme Yapıyo Çoğu Boya vs de Yok
Neye Arabayamı KendimemiAman aman dikkat etmek lazım kardeşim
Bir Tane Düştü Tavvana Noluyo Dedim Taş Gibi Mübarek.Allah'tan Fazla YağmadıAngarada Halen Şimşek Çakıyor Dolu Riskide Mevcut Dediğin Gibi.Eper El Alırsam Kesinlikle 10 20 Bin Tl Fazla Olsun Kapalı Otoparkı Olsun.Herşeyin Yenisi Abi Kira Bile Olsa Dikkat Etmekte Fayda VarGeçmiş olsun da hala riskli galiba bugünler
Angarada Halen Şimşek Çakıyor Dolu Riskide Mevcut Dediğin Gibi.Eper El Alırsam Kesinlikle 10 20 Bin Tl Fazla Olsun Kapalı Otoparkı Olsun.Herşeyin Yenisi Abi Kira Bile Olsa Dikkat Etmekte Fayda Var
Hem kendine hem arabaya büyük olursa yayaya da sıkıntıNeye Arabayamı KendimemiBir Tane Düştü Tavvana Noluyo Dedim Taş Gibi Mübarek.Allah'tan Fazla Yağmadı

Aynen bugün de yağış var dünkü gibiGeçmiş olsun da hala riskli galiba bugünler

Yaya Önemli Değil O Tamir Edilirde Araba SakatHem kendine hem arabaya büyük olursa yayaya da sıkıntı
Aynen bugün de yağış var dünkü gibi![]()
awsdfg Türkiyedesin Nokta Boya Olsa Owww Bu Araba Boyalı Şöyle Böyle Değeri Düşer Ama Bir Delik İnsan Başından Bişi Olmaz 
Hocam sen de mi angaradasın lageldi bile![]()

Battaniyeleri yakın şampiyonluk yakın