Edu Fenerbahçe'nin başını ağrıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Edu Fenerbahçe'nin başını ağrıtacak
Fenerbahçe'de sorunlu bir şekilde ayrılan
Brezilyalı futbolçcu Edu Dracena
yönetimi tehdit etti​

Brezilya’da tedavi görürken, apar topar beni çağırdılar. ‘Bu kulüpte karar alan tek kişi başkandır’ diyerek Aykut Kocaman ile görüşmedim...

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin sorularını yanıtlayan Edu, kulübe transfer yasağı için dava açacak. İşte Edu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Aziz Yıldırım’a, ‘Üç yıldır buradayım. Fenerbahçe’yi çok seviyorum ve gitmek istemiyorum. En geç 1.5 ay sonra sahadayım’ dedim, ‘Okey, okey’ karşılığını verdi...

Ertesi gün idmana çıkmak isterken, sözleşmemin feshedildiğini öğrendim. ‘Bu yapılan haksızlık’ desem de belgeler federasyona çoktan gitmişti bile...

Kulübün bana 1 milyon 300 bin euro borcu var. Ameliyat masraflarımı da ödemediler. Avukatlarımdan Fenerbahçe’ye transfer yasağı gelmesi için de FIFA nezninde dava açmalarını istedim. Gelirse şaşırmayın...

Galatasaray ya da Beşiktaş istesin, gelirim
Sakatlığım tamamen geçti. Santos forması ile son 3 karşılaşmada yer aldım. Ancak Türkiye’yi unutamıyorum. Bundan sonra Fenerbahçe’ye geri dönmem imkansız ancak Beşiktaş veya Galatasaray beni istesin hemen gelirim. 28 yaşımdayım. Türkiye’yi ve Türk futbolunu yakından tanıyorum. Hiç yabancılık çekmem. Gideceğim her takıma yararlı olacağımı düşünüyorum. Benim sorunum Fenerbahçe yönetimi ile oldu. Taraftarı hâlâ çok seviyorum. Ama geri dönüp Edu’nun nasıl bir oyuncu olduğunu herkese bir kez daha göstermek istiyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu Mehmet Çiftçi denilen şahıs da bayağı uçtu he ..!

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
neden ali haberin doğru olmaması için bir neden yok ki

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son günlerde Fenerbahçeyi karalamaya yönelik , haberler yapmaya çalışıyor kendince ..!

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ama edu haklı

'Davut

'Davut

Üye
Haber yalan kimsenin bizde parası kalmaz...kalsa bile bu kadar beklemez...
Edu yıllık ne kadar alıyordu unutdum ama 1 milyon 300 bin euro 1 yılını karşılar bu bizde 1 sene beleş mi oynadı..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kalırrrr kalırrrrr adamı sepetlediler hemen

'Davut

'Davut

Üye
Kim bir sene bir takımda bedava oynar...

Çok mantık dışı..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ya adamın derdi sakatken adamın sözleşmesi fesh edilmiş adama ihanet edilmiş

'Davut

'Davut

Üye
Bunu Futbolcular yapınca hiç birşey yok ...Çok rahat çekip gidiyorlar..Edunun o zaman ki dediklerini unutmamak lazım...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmış adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...