ins anlamıştır onu sevdiğimi de soylicam ama odun gibi soylemek istemiyorum nasil soyleyebilirim bi akil verin
Zaten uzun bir süredir konusuyoruz ozel hayatina mudale et derken ? Guven konusundada sikinti yok bana fazlaca guvenirSanmamÇevresinde Çok Dolan Devamli Mesaj At Ama Bıktırma Güvenini Kazan Sonrada Özel Hayatına Müdahale Et Fazlada Kısıtlama İleriye Doğru Hayırlısı Olur Zaten Önemli Olan Biribirini Tanımanız Güvenmeniz
Söylemene Gerek Bile Yok Yeterki Kız Hayatına Birini Sokmasın Kıskan Mesela Erkek Birisiyle Geziyor Yada Okula Filan Gidiyorsa Ne Gerek Var tek Git Filan Çıkış Ne Bileyim Sevdiğini Hisset İlla Seni Seviyorum Demek Gerekmez Hatta Çıkma Teklifi Yapmak Bile Gerekmezins anlamıştır onu sevdiğimi de soylicam ama odun gibi soylemek istemiyorum nasil soyleyebilirim bi akil verin
Elinde Olsun Kaçırma Başkasıyla Çıkar Filan Onu Anlatmaya Çalişiyorum Geç Kalma Sonra Ama Erkende Davranma Arkadaş Kalip Biribirinizi İyice Tanıyın Mesela Eski Sevgilisi Varmi YOkmu Onları Sor Bu Kadarda Çekingen Olma Benceins anlamıştır onu sevdiğimi de soylicam ama odun gibi soylemek istemiyorum nasil soyleyebilirim bi akil verin
Zaten uzun bir süredir konusuyoruz ozel hayatina mudale et derken ?
Abi ne guzel soylemissin ya ama ayni okulda degiliz yani gorusemiyoruz fazlaSöylemene Gerek Bile Yok Yeterki Kız Hayatına Birini Sokmasın Kıskan Mesela Erkek Birisiyle Geziyor Yada Okula Filan Gidiyorsa Ne Gerek Var tek Git Filan Çıkış Ne Bileyim Sevdiğini Hisset İlla Seni Seviyorum Demek Gerekmez Hatta Çıkma Teklifi Yapmak Bile Gerekmez
Görüşmene Gerek Yok Hani Dedimya Güven Tek Sorun O Onu Aştınızmı Gerisi Hikaye.Konuştuğunda Napıyosun de Oda Okula Gidiyorum Der Yada Belirli Saatlerde Sor Ne Bileyim Yada Facebook Şifreni Ver Ya Benim acil Bi İşim Çıktı Pcde İsen Faceme Girip Şunu Yapsam Filan Ne Bileyim Çok Yol Var Aslında Bu Birazda KişiyeBakıyor Ağzın Laf Yapması Lazım Bir Sonraki Lafını Kestirip Şıkışmadan Hoşuna Gidecek Bir Cevap Bulman Lazım Bu İşler Biraz Uğraş İsterAbi ne guzel soylemissin ya ama ayni okulda degiliz yani gorusemiyoruz fazla

Facebook a girmiyor dondurdu uzun zaman once guven konusunda da eminim bana fazlaca guvendiginden whatsapp tan telefondan fln konusuyoruz bazen o baslatiyor konusmayi bazen ben yani iyi taniyoruz birbirimiziGörüşmene Gerek Yok Hani Dedimya Güven Tek Sorun O Onu Aştınızmı Gerisi Hikaye.Konuştuğunda Napıyosun de Oda Okula Gidiyorum Der Yada Belirli Saatlerde Sor Ne Bileyim Yada Facebook Şifreni Ver Ya Benim acil Bi İşim Çıktı Pcde İsen Faceme Girip Şunu Yapsam Filan Ne Bileyim Çok Yol Var Aslında Bu Birazda KişiyeBakıyor Ağzın Laf Yapması Lazım Bir Sonraki Lafını Kestirip Şıkışmadan Hoşuna Gidecek Bir Cevap Bulman Lazım Bu İşler Biraz Uğraş İster![]()
Valla Bilmiyorum Uzun Zamandir Konuşuyorsan Günaydın Mesajları At Ne Bileyim Yakınlığını Hisset Çok Güzelsin Filanda Yada Konu Güzellik Tatlilik Olunca Olurmu Öyle Şey Sen Daha Güzelsin Filan de Yada Canım Filan De Her Zaman Değil Tabiykide.İlla Seni Seviyorum Demekle Benimle Çıkarmısın Demekle İlişki BaşlamazFacebook a girmiyor dondurdu uzun zaman once guven konusunda da eminim bana fazlaca guvendiginden whatsapp tan telefondan fln konusuyoruz bazen o baslatiyor konusmayi bazen ben yani iyi taniyoruz birbirimizi
Saol deneyecegimValla Bilmiyorum Uzun Zamandir Konuşuyorsan Günaydın Mesajları At Ne Bileyim Yakınlığını Hisset Çok Güzelsin Filanda Yada Konu Güzellik Tatlilik Olunca Olurmu Öyle Şey Sen Daha Güzelsin Filan de Yada Canım Filan De Her Zaman Değil Tabiykide.İlla Seni Seviyorum Demekle Benimle Çıkarmısın Demekle İlişki Başlamaz
Dediğim Gibi Elinden Kaçirma Biraz Kıskan Güvenin Birbirinize Gerisi Kolay İş Gerekirse Çıkma Teklifi Edersin.Hakkınızda Hayırlısı Olsun İnşallah Kardeşim.Haydi SelametleSaol deneyecegim
Guzel fikirKarsındaki anlamıstır niyetini
buranın linkini at yanlıslıkla attım de sonra![]()

Allah sana cesaret versin. Söyleme işi gerçekten de zor bir iştir.hocam 1-2 gün içinde sölicem ztn bakalım ne olcak en son yazarım buraya