edit

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
edit
edit

Son düzenleme:

turgutilbars

turgutilbars

Üye
tabiki de anlamıştır:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sanmam :DÇevresinde Çok Dolan Devamli Mesaj At Ama Bıktırma Güvenini Kazan Sonrada Özel Hayatına Müdahale Et Fazlada Kısıtlama İleriye Doğru Hayırlısı Olur Zaten Önemli Olan Biribirini Tanımanız Güvenmeniz

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
:) ins anlamıştır onu sevdiğimi de soylicam ama odun gibi soylemek istemiyorum nasil soyleyebilirim bi akil verin
Sanmam :DÇevresinde Çok Dolan Devamli Mesaj At Ama Bıktırma Güvenini Kazan Sonrada Özel Hayatına Müdahale Et Fazlada Kısıtlama İleriye Doğru Hayırlısı Olur Zaten Önemli Olan Biribirini Tanımanız Güvenmeniz
Zaten uzun bir süredir konusuyoruz ozel hayatina mudale et derken ? Guven konusundada sikinti yok bana fazlaca guvenir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:) ins anlamıştır onu sevdiğimi de soylicam ama odun gibi soylemek istemiyorum nasil soyleyebilirim bi akil verin
Söylemene Gerek Bile Yok Yeterki Kız Hayatına Birini Sokmasın Kıskan Mesela Erkek Birisiyle Geziyor Yada Okula Filan Gidiyorsa Ne Gerek Var tek Git Filan Çıkış Ne Bileyim Sevdiğini Hisset İlla Seni Seviyorum Demek Gerekmez Hatta Çıkma Teklifi Yapmak Bile Gerekmez
Zaten uzun bir süredir konusuyoruz ozel hayatina mudale et derken ?
Elinde Olsun Kaçırma Başkasıyla Çıkar Filan Onu Anlatmaya Çalişiyorum Geç Kalma Sonra Ama Erkende Davranma Arkadaş Kalip Biribirinizi İyice Tanıyın Mesela Eski Sevgilisi Varmi YOkmu Onları Sor Bu Kadarda Çekingen Olma Bence

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
Söylemene Gerek Bile Yok Yeterki Kız Hayatına Birini Sokmasın Kıskan Mesela Erkek Birisiyle Geziyor Yada Okula Filan Gidiyorsa Ne Gerek Var tek Git Filan Çıkış Ne Bileyim Sevdiğini Hisset İlla Seni Seviyorum Demek Gerekmez Hatta Çıkma Teklifi Yapmak Bile Gerekmez
Abi ne guzel soylemissin ya ama ayni okulda degiliz yani gorusemiyoruz fazla

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Abi ne guzel soylemissin ya ama ayni okulda degiliz yani gorusemiyoruz fazla
Görüşmene Gerek Yok Hani Dedimya Güven Tek Sorun O Onu Aştınızmı Gerisi Hikaye.Konuştuğunda Napıyosun de Oda Okula Gidiyorum Der Yada Belirli Saatlerde Sor Ne Bileyim Yada Facebook Şifreni Ver Ya Benim acil Bi İşim Çıktı Pcde İsen Faceme Girip Şunu Yapsam Filan Ne Bileyim Çok Yol Var Aslında Bu Birazda KişiyeBakıyor Ağzın Laf Yapması Lazım Bir Sonraki Lafını Kestirip Şıkışmadan Hoşuna Gidecek Bir Cevap Bulman Lazım Bu İşler Biraz Uğraş İster :)

• Beğen
Tepkiler: ferhat_5382
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
Görüşmene Gerek Yok Hani Dedimya Güven Tek Sorun O Onu Aştınızmı Gerisi Hikaye.Konuştuğunda Napıyosun de Oda Okula Gidiyorum Der Yada Belirli Saatlerde Sor Ne Bileyim Yada Facebook Şifreni Ver Ya Benim acil Bi İşim Çıktı Pcde İsen Faceme Girip Şunu Yapsam Filan Ne Bileyim Çok Yol Var Aslında Bu Birazda KişiyeBakıyor Ağzın Laf Yapması Lazım Bir Sonraki Lafını Kestirip Şıkışmadan Hoşuna Gidecek Bir Cevap Bulman Lazım Bu İşler Biraz Uğraş İster :)
Facebook a girmiyor dondurdu uzun zaman once guven konusunda da eminim bana fazlaca guvendiginden whatsapp tan telefondan fln konusuyoruz bazen o baslatiyor konusmayi bazen ben yani iyi taniyoruz birbirimizi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Facebook a girmiyor dondurdu uzun zaman once guven konusunda da eminim bana fazlaca guvendiginden whatsapp tan telefondan fln konusuyoruz bazen o baslatiyor konusmayi bazen ben yani iyi taniyoruz birbirimizi
Valla Bilmiyorum Uzun Zamandir Konuşuyorsan Günaydın Mesajları At Ne Bileyim Yakınlığını Hisset Çok Güzelsin Filanda Yada Konu Güzellik Tatlilik Olunca Olurmu Öyle Şey Sen Daha Güzelsin Filan de Yada Canım Filan De Her Zaman Değil Tabiykide.İlla Seni Seviyorum Demekle Benimle Çıkarmısın Demekle İlişki Başlamaz

• Beğen
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
Valla Bilmiyorum Uzun Zamandir Konuşuyorsan Günaydın Mesajları At Ne Bileyim Yakınlığını Hisset Çok Güzelsin Filanda Yada Konu Güzellik Tatlilik Olunca Olurmu Öyle Şey Sen Daha Güzelsin Filan de Yada Canım Filan De Her Zaman Değil Tabiykide.İlla Seni Seviyorum Demekle Benimle Çıkarmısın Demekle İlişki Başlamaz
Saol deneyecegim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dediğim Gibi Elinden Kaçirma Biraz Kıskan Güvenin Birbirinize Gerisi Kolay İş Gerekirse Çıkma Teklifi Edersin.Hakkınızda Hayırlısı Olsun İnşallah Kardeşim.Haydi Selametle

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Karsındaki anlamıstır niyetini

buranın linkini at yanlıslıkla attım de sonra :D

xqz5

Üye
Kendimden ve senden habersiz birtanem olmuşsun sen. Öyle ya sen birtaneydin, eşin benzerin yoktu yeryüzünde, yoktu sen gibi güzel güleni. de kıza:) şaka maka sıkmadan dolaş etrafında anlamıştır belki şimdiye kadar ama belli etmeyebilir sana.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Bence bu kız seni seviyor. Normalde başka birisi olsa kızar, sert çıkışır.

Whatsapp'taki arkaplan resmini verir misin? :D

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
:D inş hocam bi dk resme bakım vercem

mürteza16

mürteza16

Üye
Sağol kardeşim. :D

Birde kardeş bu kıskanma olayı çok işe yarar. Ben sevdiğim kızı hep korur ve kıskanırmış gibi yaparım. Artık o da beni kıskanır gibi yapıyor. Aramız çok güzel. Sende kıskanırmış gibi yaparsan çok işe yarar. :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Kiz senin niyetini anlamistir ama insallah kanka ayagiyla yaklasmamissindir . bence en yakin zamanda ayarlamaya calis

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
hocam 1-2 gün içinde sölicem ztn bakalım ne olcak en son yazarım buraya