Edit....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Edit....
Tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği için ''Tarafımdan'' silinmiştir.

Emrgncy

Üye
Ellerine sağlık Cengiz...

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın Abi. Bir anlık heyecan ile yazdım. Doğrusu mu hiçte aklıma gelmedi diğerleri.
Teşekkür ederim yorumun için Abi.

Ben bunu yazmaya cesaret edemezdim helal olsun

Emrgncy

Üye
Tüm yorum yazan arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum,

Fakat gözden kaçırdığınız bir nokta var.
Cengiz kardeşimin yazdığı bir şiir ve şiirin başlığına dikkat ederseniz ''Atam''

Şiirin başlığı Kurtuluş savaşı olsaydı ve Cengiz kardeşim sadece Atatürk'ten bahsetseydi size hak verirdim.

Amacım kimseyi rencide etmek değil yalnız şiiri okurken bu şekilde yaklaşmalısınız, Şiir hoşunuza gitmeyebilir ama bence eleştirinizi özel olarak iletirseniz daha uygun olmaz mı?

Tepkiler: Dogus Pertez

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Abicim anlayışın için çok teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah senden razı olsun Abi'm. Kendi kendime anlatamadığımı dahi anlatıyorsun bana.
Çok teşekkür ederim Abi'm.

KayraBey

Üye
Yahu ben cahilinde cahiliyim.Olur mu öyle şey.Ben bu tip yazıları okuyunca şehitlerimize haksızlık edildiğini düşünüyorum o kadar.Bu benim nacizane bir düşüncemdir.Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ne buyuruyor:

"İstanbul elbet bir gün fethedilecektir.Onu fetheden asker ne güzel asker, Onu fetheden komutan ne güzel komutan!"

Ben bu hadisten kazanılan zaferin o savaşta bulunan herkese ait olduğunu anlıyorum.Hatta askeri komutandan önce övüyor.

Emrgncy112'de haklı aslında.Yazı adından da anlaşıldığı üzere şahsa ithafen yazılmıştır.

Neyse konu iyice karıştı.Kusuruma bakmayın.

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Esta'ğfurullah Abi.
Büyümsün evvela. Hepinizden öğreneceğim şeyler vardır elbet. Bu açıklaman da çok güzel oldu. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...