[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Emin5276

Emin5276

Üye
Noliyor bisi anlamadik biz linkte acilmiyo :D

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Emin kardeş bu romu kurdum su an bunu kullanıyorum, 2 sürüm gayet akici ve güzel olmuş

Emin5276

Emin5276

Üye
Lewa candir be kanka :D

mamiozkaya

Üye
Sizce küriyum mi beyler ? Yoksa orijinal mi ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kardeşim ellerine sağlık baya kullanışlı.

Poweramp hata alanlar uygulama ayarlarından verileri temizle yaparlarsa düzeliyor. Yada lucky patcherden lisans sorgusunu kapatabilirsiniz.

V2 yi wipe data wipe cache yapmadan kurabilirmiyim? 1.1 var şuan. Bilgisayarım olmadığı için dosyaları yedekleyemiyorum. GTA sa filan var :D

Bide gravitybox da sıkıntı var. Aktive edip telefonu yeniden başlattığımda her 2 saniyede şu hata geliyor.

Gravitybox ı açmaya çalıstığımdada şu

Diğer modullerde sıkıntı yok.

maktama

maktama

Üye
Poweramp şu anda markette 1dolar. Satįn alırsanız her seferinde lucky patcher Ile falan uğraşmaktan kurtulursunuz. Bilgilendireyim dedim:)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Kardeşim ellerine sağlık baya kullanışlı.

Poweramp hata alanlar uygulama ayarlarından verileri temizle yaparlarsa düzeliyor. Yada lucky patcherden lisans sorgusunu kapatabilirsiniz.

V2 yi wipe data wipe cache yapmadan kurabilirmiyim? 1.1 var şuan. Bilgisayarım olmadığı için dosyaları yedekleyemiyorum. GTA sa filan var :D

Bide gravitybox da sıkıntı var. Aktive edip telefonu yeniden başlattığımda her 2 saniyede şu hata geliyor.

Gravitybox ı açmaya çalıstığımdada şu

Diğer modullerde sıkıntı yok.
Root yetkisi olmadığı için o hatayı alıyorsun bende yaşamıştım o sıkıntıyı tekrardan flasla düzelir

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Marketten titanium backup programınla yedeğini al wipe yap öyle kur ben o şekilde yapıyorum hiç bir veri kaybın olmaz.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Sistem guncellemesi geldiginde bu romdan alamayiz artik sanirim ? :)
Sistem güncellemesi çalışıyor görünüyor. Eğer ki güncelleme almazsa güncelleme paketini bu roma entegre ederim o şekilde yüklersiniz.

Peki hocam v2 yi wipe yapmadan kursam sıkıntı yaşarmıyım

Sıkıntı olabilir o yüzden wipe yapıp kurun.Diğer eklediğim konu silinmiş bu konuyu yeniden düzenledim.

Emin5276

Emin5276

Üye
Yazı fontu olarak türkçe destekli mevcut değil sanırım? bide süpercamera dan galeriyede geçiş sağlanamamış

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Emin5276

Emin5276

Üye
Her yazı fontu desteklemiyor Rosemary yazı tipi türkçe destekliyor. Hepsini indirip denemedim.
English paketinin içinde mi ?
Neyse buldum tamam :D ama bazı yerlerde yinede yabancı yazılar cıkmaktaAbi bu viperfx ile oluşan ekran solmasını bi çözemedik yahu bu romda,lewada falan yok :)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi

güzel resim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt