Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Earth And Legend HD Yakında Symbian^3'te...
Sponsorlu Bağlantılar
_ardaa
Üye
Bende açık kaynak diye biliyorum ama Hasan yok değil diyor
pRime.
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitenin sağ alt köşesinde kaynaklar için link vermiş.
_ardaa
Üye
Orda biz zaten halen Symbian'ı geliştirmeye devam ediyoruz demiş, üstelik anladığım kadarıyla Japonya'da bir grup'da geliştiriyormuş şuan Symbian'ı, şuan Symbian open source o zaman.
Orda biz zaten halen Symbian'ı geliştirmeye devam ediyoruz demiş, üstelik anladığım kadarıyla Japonya'da bir grup'da geliştiriyormuş şuan Symbian'ı, şuan Symbian open source o zaman.
tam açık kaynak değil sanırım os araçlarını daha paylaşmamış nokia ama belirli bir kısmı açık demekki.
_ardaa
Üye
Olabilir bir yazısı vardı okumadım sanırım kaynak kodların tamamını alabilmek için kayıt olmak gerekiyor veya lisans benzeri birşey, ama tamamen kapalı değil en azından.
Olabilir bir yazısı vardı okumadım sanırım kaynak kodların tamamını alabilmek için kayıt olmak gerekiyor veya lisans benzeri birşey, ama tamamen kapalı değil en azından.
ios 24 agustos, android eylulde diye yazmisti birisi youtubeda. s3 icin de eylul gibi cikar heralde
aydnzara
Üye
Teşekkürler bilgi için arkadaşlar...
Uruloki
Üye
beyler amma mırmır etmişiniz wiki ye symbian os yazarak veya direk buna basın tr.m.wikipedia.org/wiki/Symbian_OS 5 nisana kadar açık kaynaktı fakat şu an kapatıldı sadece nokia tarafından geliştiriliyor fakat 4 nisanda açık kaynak iken kodları alınmış yine verdiğim linkte bulabilirsiniz
beyler amma mırmır etmişiniz wiki ye symbian os yazarak veya direk buna basın tr.m.wikipedia.org/wiki/Symbian_OS 5 nisana kadar açık kaynaktı fakat şu an kapatıldı sadece nokia tarafından geliştiriliyor fakat 4 nisanda açık kaynak iken kodları alınmış yine verdiğim linkte bulabilirsiniz