Çok mantıklı bir yaklaşım evet. GPU performansı işlemciden iyi ama GPU'ya ve kapalı kaynaklı bir işlemciye yazmak o uygulamayı... 5 değil 15 isteseler hakederler yani :Paslında gameloft oyunları hemen çıkartmak ister ama iphone oyunlarını s3 e çıkartmak zaman alıyor. Iphone asıl gücü işlemciden alıyor s3 ise gpu dan alıyor. Zaman geçtikçe nova vb gameloft oyunları çıkacaktır.
arkadaşlar heves kaçırmak istemiyorum ama gameloft ve diğer şirketler yazmasına yazıyor çok yakında ios, andorid, os bada ve symbian3 platformunda yeriin alacaktır diye önce ios ta görücüye çıkıyor sonra android os ta ve öylece kalıyor artık bekle kaç ay sonra bada ve symbian3 platformunda görebilirseniz artık bu bir pazarlama stratejisinden mi kaynaklanıyo öncelik iosa ve android os a verilmesi ve diğer işletim sistemlerine tabiri caizse adı bile eskiyince gelmesi nedense aynı anda verilen uygulama oyun parmakla bile sayılmayacak kadar azdır

arkadaşlar heves kaçırmak istemiyorum ama gameloft ve diğer şirketler yazmasına yazıyor çok yakında ios, andorid, os bada ve symbian3 platformunda yeriin alacaktır diye önce ios ta görücüye çıkıyor sonra android os ta ve öylece kalıyor artık bekle kaç ay sonra bada ve symbian3 platformunda görebilirseniz artık bu bir pazarlama stratejisinden mi kaynaklanıyo öncelik iosa ve android os a verilmesi ve diğer işletim sistemlerine tabiri caizse adı bile eskiyince gelmesi nedense aynı anda verilen uygulama oyun parmakla bile sayılmayacak kadar azdır
tam terside neyse...Iphone asıl gücü işlemciden alıyor s3 ise gpu dan alıyor. Zaman geçtikçe nova vb gameloft oyunları çıkacaktır.
symbian şu anda da açık kaynak.Symbian Belle belki açık kaynak kodlu olabilirOyun firmaları hemen harekete geçerler
![]()