Earth And Legend HD Yakında Symbian^3'te...

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Earth And Legend HD Yakında Symbian^3'te...
A new scale 3D RPG adventure from DVide Arts, the creators of "Crusade Of Destiny". Coming Soon to iPhone, iPad, Android, Palm WebOS, Bada and Symbian ^3 in HD!

• Beğen
Tepkiler: m.edip, Cihanî Sultan, serhad58 ve 10 diğerleri

Utku

Utku

Üye
bilgi için:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ahmetyilmazas4
onr122

onr122

Üye
güzele benziyor

_ardaa

_ardaa

Üye
bilgi için teşekkürler sevdiğim tarz oyunların sayısı artıyor aynı hızla devam eder umarım.

Dampierre

Dampierre

Üye
aslında gameloft oyunları hemen çıkartmak ister ama iphone oyunlarını s3 e çıkartmak zaman alıyor. Iphone asıl gücü işlemciden alıyor s3 ise gpu dan alıyor. Zaman geçtikçe nova vb gameloft oyunları çıkacaktır.

ss06

ss06

Üye
güzele benziyo

TheORCUN

TheORCUN

Üye
aslında gameloft oyunları hemen çıkartmak ister ama iphone oyunlarını s3 e çıkartmak zaman alıyor. Iphone asıl gücü işlemciden alıyor s3 ise gpu dan alıyor. Zaman geçtikçe nova vb gameloft oyunları çıkacaktır.
Çok mantıklı bir yaklaşım evet. GPU performansı işlemciden iyi ama GPU'ya ve kapalı kaynaklı bir işlemciye yazmak o uygulamayı... 5 değil 15 isteseler hakederler yani :P

bugli

Üye
rpg falan iyi guzel de mmorpg istiyoruz :D order & chaos tu galiba ios uygulamasi, en kaliteli mmorpg lerden biri. gameloft bize onu cikarsin baska da bir sey istemem.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar heves kaçırmak istemiyorum ama gameloft ve diğer şirketler yazmasına yazıyor çok yakında ios, andorid, os bada ve symbian3 platformunda yeriin alacaktır diye önce ios ta görücüye çıkıyor sonra android os ta ve öylece kalıyor artık bekle kaç ay sonra bada ve symbian3 platformunda görebilirseniz artık bu bir pazarlama stratejisinden mi kaynaklanıyo öncelik iosa ve android os a verilmesi ve diğer işletim sistemlerine tabiri caizse adı bile eskiyince gelmesi nedense aynı anda verilen uygulama oyun parmakla bile sayılmayacak kadar azdır

marsharun

marsharun

Üye
İnşallah bakalım bekliyoruz güzel oyuna benziyor.

uribaju

uribaju

Üye
dungeon tarzi guzelmis

bugli

Üye
arkadaşlar heves kaçırmak istemiyorum ama gameloft ve diğer şirketler yazmasına yazıyor çok yakında ios, andorid, os bada ve symbian3 platformunda yeriin alacaktır diye önce ios ta görücüye çıkıyor sonra android os ta ve öylece kalıyor artık bekle kaç ay sonra bada ve symbian3 platformunda görebilirseniz artık bu bir pazarlama stratejisinden mi kaynaklanıyo öncelik iosa ve android os a verilmesi ve diğer işletim sistemlerine tabiri caizse adı bile eskiyince gelmesi nedense aynı anda verilen uygulama oyun parmakla bile sayılmayacak kadar azdır

yeter ki gelsin. bundan 1 ay once "gameloft symbian gibi gelecegi olmayan bir isletim sistemine oyun cikarmiyacak artik" laflari dolasiyordu. hic yoktan iyidir :D

ss06

ss06

Üye
Iyi hoş ta bu oyun Gamelofta ait Değil ki

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Gameloft Olması Gerekmez . HD Oyun Olsunda . Hangi Firma Olursa Olsun . :D

_ardaa

_ardaa

Üye

Bizim bir Stephen Elop'umuz var Allah düşmanıma vermesin böyle adamı, aylar önce bir açıklama yaptı öyle bir açıklama ki symbian'a deli gibi oyun uygulama yazmaya çalışan firmalar aniden uygulama ve oyun geliştirmeyi kestiler, tek tük çıkarmaya başladılar, sonra anna duyurulunca biraz düzelmeye başladı ne zaman Elop açıklama yapmayı keser o zaman eski haline döner symbian yoksa söylediğin gibi uygulama geliştirici firmalarda sıralama da sonlarda kalırız hep, tabi anna ve belle bu durumu değiştirebilir.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
PriZm

PriZm

Üye
Symbian Belle belki açık kaynak kodlu olabilir:) Oyun firmaları hemen harekete geçerler:)

uribaju

uribaju

Üye
gameloftun oyunları kaliteli oluyor genelde

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Ne zaman çıkacak belli bir tarih war mı ?

Üst Alt