EA Super Snowboard Xtreme HD (sis) Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye

kardeşim ben siyah ekran sorununu sadece bende sanıodum sen siyah ekran olmayanını gördünmü çok güzeldi ben bu hd oyun neden paylaşılmamış diyodum indexlerde falan bu yüzdenmiş hem belki çalıştıran olur başlığıda isteğin üzerine değiştirdim

yok bende siyah ekran olmamıştı sadece grafikler birbirine giriyodu önünü bile göremiyodun hiç bişi anlaşılmıyodu yani :) hiç kimse de olmaz bu oyun sonuçta ilk çıktığında da herkes denedi yani her model telde denendi oyun sonuç aynıydı şimdide farklı bişey olacağını sanmam :) bu oyun s3 ile uyumsuz bitane daha var mesela s60v5 oyunu toywarz mı neydi adı onu denemeyi çok istiyodum ama oda s3 ile uyumlu deildi bu oyunda s60v5 oyunu ve s3 e uyum sağlamıyo grafikler sorun çıkartıyo :) ben başlığı senin için dedim değiştir diye yoksa her seferinde sertifika hatası alıyorum die yorum gelcekti hepsine sırayla açıklama yapcam diye uğraşacaktın :)

tarxhn

tarxhn

Üye
tam indiriyordumm vaz gectim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Bence konu :locked:
kapansın

orhan424

orhan424

Üye
ben toonwarzı 5530da oynamıştım 2 yıl önce.güzel oyundu.ama n8de bi türlü çalıştıramadım

najanaja

najanaja

Üye
ben toonwarzı 5530da oynamıştım 2 yıl önce.güzel oyundu.ama n8de bi türlü çalıştıramadım

hah benim dediğim o işte toonwarz onu oynamayı çok istiyodum ama n8 de olmuyo işte :)

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

malımı kötülermiş gibi :ehe benim bi hatam yokki

- - - Eklendi - - -

oynayabiliyormusun peki siyah ekran sorunu varmı sende

mal ortada dostum kotuleme diye birşey yok bilgi amaçlı yazdım, sende konuya ekleyebilirsin bu bilgiyi yinede denemek isteyen olursa kendisi bilir

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

ferat_1127

Üye
çok güzel ama şu siyah ekran olmasa daha güzel olurdu

balabanya

Üye
kayahan belediye çalışıyor iyi iş devam birde başka oyunlar paylaşsan diğerleri çocuksu ekşın felan koy

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Çalıştırabildiniz mi ki siz

umitgul18

umitgul18

Üye
Resimler gözükmüyor bi el atsan :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye