EA Super Snowboard Xtreme HD (sis) Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
EA Super Snowboard Xtreme HD (sis) Unsigned
Arkadaşlar EA nın çıkardığı bir snowboard oyunudur.Oyun HD kalitesindedir.Evet HD :D

bunlar oyunlardan kareler

Bu indirme linki

emege saygi arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar daha önce paylaşıldı farkındayız , ama linkleri silindiği için onlara erişemiyoruz bilginiz olsun .

orhan424

orhan424

Üye
oyunun çıkış tarihi ne zaman?

arslanla

arslanla

Üye
bu oyun bizim cihazlara uyumlu değildi siyah ekran sorunu vardı galiba....

MaxipmaN

Üye
yeni çktı sandım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yaygın değil şansa buldum bende siyah ekran sorunu var ki çok zevkli yinede keşke o sorun olmasaydı deneyen arkadaşlar yorum yazabilirmi siyah ekran sorunu sizdede varmı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Evet var ve hiç oynanmıyor :(

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ne yani hç oynayamıyacağz siyah ekrandan kaStınız nedir ?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

var öyle 5800 da çalışan bizde çalışmayan oyunlar :( toonwars mesela kasıyormuydu peki 5800 da :)

kasıyomu bilmem ama oyunu şimdi indirdim bakıyım nasıl bi şey gün geçtikçe değişik şeyler buluyoz

hackermaho

hackermaho

Üye
sertifika hatası veriyo :P

najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler kardeş konu silinmişti yine açılmış benim yorumda aradan silinmiş :) aynısı vardı ama şansına linkleri ölmüş konun ondan kaldı :) açıkçası ben bu oyunu bu bölemde gereksiz görüyorum sonuçta s3 te sorunlu snowboard çok sewerim ilk çıktığında denemiştim grafikler karman çormandı hiç bişey anlaşılmıyo ve rahat oynanmıyo buda insanın zevkini bozuyo o yüzden gereksiz görüyorum :) zevkle oynayamıcaksam ne anlamı warki :) yine de elbette emeğine sağlık.

- - - Eklendi - - -

bide en azından başlığı deiştirip unsigned yaz bence :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş konu silinmişti yine açılmış benim yorumda aradan silinmiş :) aynısı vardı ama şansına linkleri ölmüş konun ondan kaldı :) açıkçası ben bu oyunu bu bölemde gereksiz görüyorum sonuçta s3 te sorunlu snowboard çok sewerim ilk çıktığında denemiştim grafikler karman çormandı hiç bişey anlaşılmıyo ve rahat oynanmıyo buda insanın zevkini bozuyo o yüzden gereksiz görüyorum :) zevkle oynayamıcaksam ne anlamı warki :) yine de elbette emeğine sağlık.

- - - Eklendi - - -

bide en azından başlığı deiştirip unsigned yaz bence :)

kardeşim ben siyah ekran sorununu sadece bende sanıodum sen siyah ekran olmayanını gördünmü çok güzeldi ben bu hd oyun neden paylaşılmamış diyodum indexlerde falan bu yüzdenmiş hem belki çalıştıran olur başlığıda isteğin üzerine değiştirdim

- - - Eklendi - - -

ne yani hç oynayamıyacağz siyah ekrandan kaStınız nedir ?

arkaplan siyah buz falan gözükmüyor ama yapan var dene istersen bi

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye
oyunu boşuna indirip denemeyin sorunlu bir oyun bu birşey anlaşılmıyor oyundan

KETURKING3

Üye
emegine saglik tesekkur ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt