Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E900 U600 E250 D Serisi Telefonlara Java Oyun Yükleme * Resimli
Sponsorlu Bağlantılar
dipower
Üye
saollun
ercanaktayyyy
Üye
bir oyun yüklemek için bu ne rezalet,samsungun kendisi rezalet zaten,yaşasın nokia,nokiadan asla şaşmayın derim yoksa çok pişman olursunuz....
yalkay
Üye
Arkadaşlar bütün işlemler doğru tek sorun bir yazım hatası......Birinci sayfadaki --telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden - ota seçin ... --
notunda *#52828378# şeklinde giriş apılacak yani 9 karakteri yanlış (fazla) girilmiş...bu kadar ben yaklaşık iki saat uğraştım ve ezan programını E250 de çalıştırdım.....SAYGILAR
alemdar92
Üye
ya arkadaşlar yapan varsa msnden konuşalım olurmu ya sinir olcam şuna bir el atalım olurmu n[email protected]
xx_hades_xx
Üye
hiç bi işe yaramıyoooooooooooooooooooooooooo
Blck_cobra
Üye
Çok müthiş bir baylaşım
BÖRFEK
fatih_trkmen
Üye
d900 e bende yükleyemedim walla
sdfddsgdfg
Üye
bende d900i var ancak şifreyi yazdığımda bir şey çıkmıyor ne olur yardım
edin
black.541
Üye
java oyun hatası veriyor kardeş :S
erendou
Üye
emegine saglık bilmeyen kalmamıştır ama saol
sürgünkral
Üye
bitürlü yapamadım benim vista olduğu için herhalde. uploader jar dosyasını desteklemiyo
ozi478
Üye
bende e-250 var tüm dediklerinizi yaptım sonunda oyun yüklerken telefon kapanıyo tekrar açılıyo 5-10 kez denedim olmadı ne yapmalıyım
bad_boy_40
Üye
U600 için kimse bir cvp yazmamış. Bendede olmadı. "Desteklenmeyen Dosya" die bi uyarı veriyor ve ayrıca jar ve jad uzantılı dosyalarda hafıza kartında değil, telefon hafızasına taşıdım ama yine olmuyor. Verdiğiniz kodları denedim etkinleştirildi yazısıda geldi.. Ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada sallama iş yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Ya yardım edin yada kilitleyin bu başlığı....
ykp04
Üye
ya java uploader jad uzantısını seçmiyor
mduygu
Üye
Son aşamada seri yüklemeyi seçtiğimde yükleme hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Telefonum: D900
polat_71
Üye
la bide samsung j 700 programı atın
mbamustafa
Üye
arkadaşlar ben jad dosyası nasıl oluşturuluyor orasını anlamadım
sener85
Üye
arkadaslar ben e250 kullanıyorum kotlar olmuyor
eren6523
Üye