E900 U600 E250 D Serisi Telefonlara Java Oyun Yükleme * Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

dipower

dipower

Üye
saollun

ercanaktayyyy

Üye
bir oyun yüklemek için bu ne rezalet,samsungun kendisi rezalet zaten,yaşasın nokia,nokiadan asla şaşmayın derim yoksa çok pişman olursunuz....

yalkay

Üye
Arkadaşlar bütün işlemler doğru tek sorun bir yazım hatası......Birinci sayfadaki
--telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden - ota seçin ... --

notunda *#52828378# şeklinde giriş apılacak yani 9 karakteri yanlış (fazla) girilmiş...bu kadar ben yaklaşık iki saat uğraştım ve ezan programını E250 de çalıştırdım.....SAYGILAR

alemdar92

Üye
ya arkadaşlar yapan varsa msnden konuşalım olurmu ya sinir olcam şuna bir el atalım olurmu :oke::sn:ah[email protected]

xx_hades_xx

Üye
hiç bi işe yaramıyoooooooooooooooooooooooooo

Blck_cobra

Blck_cobra

Üye
Çok müthiş bir baylaşım
BÖRFEK

fatih_trkmen

Üye
d900 e bende yükleyemedim walla

sdfddsgdfg

Üye
bende d900i var ancak şifreyi yazdığımda bir şey çıkmıyor ne olur yardım
edin

black.541

Üye
java oyun hatası veriyor kardeş :S

erendou

erendou

Üye
emegine saglık bilmeyen kalmamıştır ama saol

sürgünkral

Üye
bitürlü yapamadım benim vista olduğu için herhalde. uploader jar dosyasını desteklemiyo

ozi478

ozi478

Üye
bende e-250 var tüm dediklerinizi yaptım sonunda oyun yüklerken telefon kapanıyo tekrar açılıyo 5-10 kez denedim olmadı ne yapmalıyım

bad_boy_40

Üye
U600 için kimse bir cvp yazmamış. Bendede olmadı. "Desteklenmeyen Dosya" die bi uyarı veriyor ve ayrıca jar ve jad uzantılı dosyalarda hafıza kartında değil, telefon hafızasına taşıdım ama yine olmuyor. Verdiğiniz kodları denedim etkinleştirildi yazısıda geldi.. Ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada sallama iş yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Ya yardım edin yada kilitleyin bu başlığı....

ykp04

Üye
ya java uploader jad uzantısını seçmiyor

mduygu

Üye
Son aşamada seri yüklemeyi seçtiğimde yükleme hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Telefonum: D900

polat_71

polat_71

Üye
la bide samsung j 700 programı atın

mbamustafa

Üye
arkadaşlar ben jad dosyası nasıl oluşturuluyor orasını anlamadım

sener85

Üye
arkadaslar ben e250 kullanıyorum kotlar olmuyor

eren6523

eren6523

Üye
E250 için bayağı uraşmak gerekiyor :S

mehmet00700

Üye
d 840 için java sifresi *#9998*52824678255# arkadasim;)

Üst Alt