E72 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taha394

taha394

Üye
    Konu Sahibi
E72 Yardım
merhaba arkadaşlar benim telin versiyonu 031.023 daha güncelleme yapmadım telefonu hackleyemiyorum da helloox 023.002 bu versiyonu istiyor bu versiyonunu yükleme imkanımız varmı yani geriye alma gibi birşey birde e72 si olupta hackleyen varmı ??

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]son versiyonu yükle 071.004 olanı. Sonra haclersin. Benimkini hackledim ben[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: taha394
taha394

taha394

Üye
    Konu Sahibi
değerli kardeşim cevabın için teşekkürler nasıl hacklediğini (hangi yöntemle) de dsöylersen çok memnun olurum

1ssss1

Üye
hackleme yontemını soyleyınde bızde fardalanalım bırader

taha394

taha394

Üye
    Konu Sahibi
hadi bekliyorum sertifika veren site olmadığı için şuan çok ihtiyacım var

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
athena28 söylermisin hangi teli ve hangi yöntemle hackledin öyle konuya hackledim yazıp kaçmak olmaz bizimlede paylaş

SleepYou54

Üye
Kardeşim Sertifikan Yoksa Mecbur Firmware İle Hacklicen

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar biraz geç oldu kusura bakmayın. ben opda nın yeni sitesi var shojizu mu nedir ordan sertifika aldım. Sonra hellox ile hackledim. Birçok hellox yükledim ama hepsi de bir yerde takılıp kalıyorlardı. Sonra s60v3 oyunlar bölümünde ngage 2.0 yükleme ve telefon hack diye konu vardı oraya girdim hem ngage yükledim hem de oradaki hellox ile teli hackledim 1 aydan fazla oldu hackleyeli[/SIZE][/COLOR]

----------Eklendi @ 13:26:49 ---------- Yazıldı @ 12:58:26 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]s60v3 oyunlar bölümünde" Tüm s60 3rd cihazlara n-gage 2.0 (e 63 - e72 dahil) ++ cihaz hack dahil (resimli)" adlı konuya girin[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: theemnt
theemnt

theemnt

Üye
ben de hackledikten sonra update yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt