E72 Sertifika Hatasını Nasıl Engelleyebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

muhtarrrr

Üye
bencede ya format at ya da telefoncuya bi göster.
 


tirintaz

tirintaz

Üye
Hiçbir yöntem işe yaramadı arkadaşlar. Hard format, soft format, yeni yazılım yükledim, custom firmware denedim, menüdeki sw güncelleme yaptım, uygulamaları sadece hafıza kartına kurdum, telefon hafızasındaki mesajları ve e-mail loglarını sildim, temp klasörlerini temizledim, hackledim, allem ettim, kallem ettim ama hiçbiri işe yaramadı.
Tek yapmadığım telefoncuya gitmek oldu. Bendeki bilginin telefoncuların çoğunu alt edeceğini düşünüyorum; zira başıma da geldi. Telefoncuların yaptıkları burdaki işlemlerden farksız.
Kısaca şöyle açıklayayım:
Maxicep= Piyasadaki bütün telefonlar için evinizi teknik servis haline getiren kocaman bir destek platformu. Sadece birkaç tornavida takımı ve çalışan bir bilgisayar. (Not düşeyim, telefoncular yedek parçaları sipariş üzerine getirtiyor. Kendileri üretmiyor. Ve bunlara ekstra ücret yansıtarak size sunuyor)
Uzatmayayım arkadaşlar. Dediğim gibi hiçbir işlem işe yaramadı. Bunun telefon belleğinin (Ram) symbian 9.1 sürümü için yetersiz kaldığından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama şöyle bir ilginç detay da var, telefona uygulama kurmadan bir süre kullandım ve hiç böyle bir hata almadım. Sanırım bu telefonu sade haliyle kullanmak gerekiyor.
Çözümü de buldum arkadaşlar. Yanlış anlamayın çözüm dedim ama bu çözümden ziyade durumu kurtarmak oldu sanırım telefonu satıp başka bir telefon satın aldım.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
tesadufen67

tesadufen67

Üye
Telefon Kapalıyken aynı anda * 3 arama tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açın ve enaz 20 saniye elinizi bu tuşlardan çekmeyn snra aynı anda tuşları bıraktğnızda telefonunuza hard format atmış olursunuz. Telefonunuzu Hacklemekte bu linte zip dosyada detaylıca anlatılmıştır yapamazsan istek at yardmcı olurum
 
h4f1z

h4f1z

Üye
    Konu Sahibi
maalesef opera mini kullanırken bu hatayı veriyor orjinal tarayıcı hata vermiyor
whatsapp kullanıyorum ve telefon hafızasına yüklü bundan kaynaklandığını düşünüyorum ben
whatsappı kapatıyorum ama tekrar açılıyor onu geçici olarak devre dışı bırakmanın yolu yok mudur acaba?
 


Üst Alt