E72 Güncellerken kapandı şuan açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkt

Üye
    Konu Sahibi
E72 Güncellerken kapandı şuan açılmıyor.
Evet arkadaşlar başlıktaa belirtriğim gibi telefonu güncellerken ilk once kapandı sonra pc den kurtarma uyarısı çıktı kablo çıkartın yeniden başlatın dedi dediklerini yaptım açıldı ondan sora yüklemeye devam ederken yine kapandı ve şuan hiç açılmıyor telefonun açma düğmesine basıyorum orta tuştaki kırmızı ışık yanıyor ama devamı yok. pc ye bağladığımda algılıyor dıt diye ses geliyor ancak gormuyor pc de phoenix le fln yeniden yüklerim dedim dedim ancak hiç bir şekilde gormuyor telefonu. hard formatıda denedin oda olmadı ne yapabilirim arkadaşlar ?

u_cosar

u_cosar

Üye
bak şu yöntemi yap ben bir telefona uygulamıştım oldu

Berkt

Üye
    Konu Sahibi
firmware yüklerken product code yüklerken hata veriyor. Şimdi sürümü yükseltip bir daha deniyeceğim

----------Eklendi @ 11:07:38 ---------- Yazıldı @ 10:53:22 ----------

Kod:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

Kod:
Flashing startedCreating product data items listProduct data items list createdBackup not requiredInitializingGetting BB5 Phone
 Information from Update Server...ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!Unable to get phone info from 
update server 0x8401F121Unable to get phone information from Update ServerGetting BB5 Phone Information from Update 
Server...Unable to get phone info from update server 0x840E0003Unable to get phone information from Update Server

Bu iki hatayı alıyorum ve "Dead phone USB flashing" seçilmiyor :s

----------Eklendi @ 11:47:19 ---------- Yazıldı @ 11:07:38 ----------

tamam yaptım teşekkürler :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt