E72 Güncelleme sorunu var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
E72 Güncelleme sorunu var
Merhabalar Nokia E72-1 kullanıyorum. 054.005 sürümünü kullanıyorum yeni sürümünü yüklemek istiyorum fakat bulmuyor her yöntemi denedim olmuyor telefondan denedim olmadı,nokia suit ile denedim olmadı,nokia software updater ile denedim oda olmadı bi çözüm bulamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...

place3461

place3461

Üye
bence yeni sürümün artılarıni eksilerin iyice bir öğren öyle yükle...ben 5320 kullanıyorum telefonumun yeni sürümünü yükledim memnun kalmadım..keşke önceden birine tanışsaydim diyorum..sende aynı hatayı yapma! sana tavsiyem yeni sürümü kullananlardan artisini eksisini öğren!

weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınızda zaten olmuyo :(

canavar149

canavar149

Üye
telefonun Turkcell'in telefonuysa güncelleme yapmıyor. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Navifirm ve phoenix ile güncel yazılımı yükledim. Şu anda hiç bir problem kalmadı.. Güncelleştirmeleri de görüyor. Bence sen de yap.. Nasıl yapılacağı forumda var.. Kolay gelsin. :)

weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bu phoenix'in telefona bi zararı yok dimi? inş. halledebilirim :)

mstf_l

mstf_l

Üye
yok eger hata yapmazsan zararı olmaz ki hata yapsanda tekrar dead flashla döndürebillrsin

weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm programı ile yazılımı indirdim benm yazılımım 054.005 di 81..... güncellemesini indirdim ve phoenix programıyla telefona yüklemeye çalıştım güncelleştirmeyi başlatmak için düpmeye bastığımda daha güncelleme başlamadan herhangi bir dosya yok diye hata verdi herşeyi doğru yaptım niye olmadı anlamadım bütün bu şeyleri yapmadan önce pcyi bile temizledim :s

weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecik?

Uploaded with

weidercan

weidercan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hallettim sorunu telefonu turkcellden alınmış e72 olan varsa bana ulaşın yardımcı olurum teşekkürler...

Sofor59

Üye
Merhaba arkadaşım bende nokia e72-1 cihazımı turkcellden aldım güncel yazılımı bir türlü yükleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

bayon

Üye
nemesis diye bi program var ordan telefonun product kodunu değiştirince güncellemeleri görür çok uğraşıyosunuz diğer programlarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...