bi arkadaşm nokia c5-03 kullanıyo *#0000# yapıp versiyon güncelleyebiliyormuş ama Nokia E71'i sadece pc bağlantısı ile güncelleyebiliyorz yaa pc olmadan güncelleme yolunu aradım ama malesef yok
Telefon'dan güncelleme olacağını sanmıyorum. Arkadaşının yaptığı sadece yeni güncellenen ve eklenen uygulamalardır. Versiyon güncellemede telefon formatlanmış olur ayrıca. En sağlam yöntem bu kardeşim, Usb kablon yoksa bile 5 tl'ye telefonculardan edinebilirsin.
Telefon'dan güncelleme olacağını sanmıyorum. Arkadaşının yaptığı sadece yeni güncellenen ve eklenen uygulamalardır. Versiyon güncellemede telefon formatlanmış olur ayrıca. En sağlam yöntem bu kardeşim, Usb kablon yoksa bile 5 tl'ye telefonculardan edinebilirsin.
Ya zaten 6 ay önce son güncelleme olarak 502 mi öle bişey vardı son güncellemeydi ama bölgeden bölgeye fark ettiği söyleniyordu iç anadolu-kayseri de 402.21 versiyonu son versiyon olarak görünüyordu bende 402 yaptım şu an 502 de yaparm ama gereği yok bu hafta yeni cihazıma kavuşuyorum inşallah NOKİA E7