*#7370# yapip atiyorum formati baska nasil yapiliyor
sanerko Üye Konu Sahibi evet biliyorum *#7370# yapiyorum guvenlik kodu soruyor tel kapaniyor tekrar aciliyor ulke saatleri seciyoruz ben her zaman yapyrum abi
evet biliyorum *#7370# yapiyorum guvenlik kodu soruyor tel kapaniyor tekrar aciliyor ulke saatleri seciyoruz ben her zaman yapyrum abi
ismail Üye hard format için tel kapalıykene *3 ve yeşil tuşa basıyorken teli açıyon nokia yazısı gekene kadar bekliyon
hard format için tel kapalıykene *3 ve yeşil tuşa basıyorken teli açıyon nokia yazısı gekene kadar bekliyon
Symbianist Üye ismail0100' Alıntı: hard format için tel kapalıykene *3 ve yeşil tuşa basıyorken teli açıyon nokia yazısı gekene kadar bekliyon Genişletmek için tıkla ... aynen ismailin dediği gibi ----------Eklendi @ 21:18:05 ---------- Yazıldı @ 21:17:41 ---------- ama bunları yapmadan önce hafıza kartını ve sim kartı çıkar
ismail0100' Alıntı: hard format için tel kapalıykene *3 ve yeşil tuşa basıyorken teli açıyon nokia yazısı gekene kadar bekliyon Genişletmek için tıkla ... aynen ismailin dediği gibi ----------Eklendi @ 21:18:05 ---------- Yazıldı @ 21:17:41 ---------- ama bunları yapmadan önce hafıza kartını ve sim kartı çıkar