e71 ile e63 ün farkı ( gps - işlemci ve kamera )

Sponsorlu Bağlantılar

burak1110

Üye
yaa bnde e63 aldım ama gps varmı bu tel de yokmu bılmıyorum eger bıldıgınız varsa yardımcı olabılırmısınız ?

fuattttt

Üye
Bu Konuda 2009 da 1 Yıl Sonra Cok Populer Olcak Demişler 1 Yıl geçti 3g kullanan yok :) Ve e71 e Nazaran 2 Kat Daha Hızlı İşlemcisi vardır e63 de şu anda e63 kullanıcısıym 8 gb Hafıza Kartı Çakılı Banamısın Demiyor Bir Ton Uygulama Açık Olsada Tık Yok Şunu Söyliyeblrm N serisinin e71 m.e - n95 8Gb - n96 - N81 Gibi Telefonları Kullandım Bu Telefondaki İşlemciyi Neden Onlara Koymamışlar anlamadım :) Sanırım Yeterli Olmuştur Ayrıca e63 de Wi-fi Yok Diyenler Olmuş iyi araştırın derim ;)

dost2001

dost2001

Üye
Arkadaşlar fazla para verip E71 almayın çünkü ben E71 i de E63 de kullandım aralarında hiç fark yok tüm özellikler aynı ikiside GPS kullanımın da bluetooth modülü istiyor ikiside modül tarıyor bence E63 daha hafif ve klavye kullanımı daha rahat çünkü parmaklarınız kaymıyor .. VE ek olarak E71 in yan tuşları hafıza kart kapağı ile usb giriş kapağı yumuşak plastik cebinizden çıkarırken devamlı açılıyor zamanla kopabilir ama E63 de bu problerm yok dümdüz hiç takılma yok .........KARAR SİZİN ::::::::::::

ediz58

Üye
arkadaklar e63 gps sorununu hangi prgramla çözebilirim? Ayrıca e71 de kullanılan bileşik a-gps programını nereden lndirebilirlm,bu programı yüklersem sorun çözülür mü? ilgnz tşk

xwedan

xwedan

Üye
wifi e 63 de var zaten ayrıca ıslemcı farkını hıssetmıyorsun e63 rahat bı telefon fakat cok sorun cıkmaya baslıyor kullandıkca.. ayrıca kıyaslama 371 ıle cok daha guzel bır telefon tasarımı yada ozellıklerı olarak :)

X_X_X_X_X

Üye
Konu hortlamış ama devam bende yorum atayım :) e63 ile e71 işlemci ve ram olarak aynı ikiside arm 369 mhz işlemci kullanıyor ayrıca ram i de 128 mb. kamera, şıklık ve gps farkı var e71 in. Ama her kullanıcı için açıkcası gerekli şeyler değil. e63'ün tuş takımının daha rahat olduğunu düşünüyorum

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
E72'de 600 mhz islemci var :nono:

harun22

harun22

Üye
e71 den bahsediliyor!

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben e72 gibi okudum bu aralar meshur forumda :ehe