e71 ile e63 ün farkı ( gps - işlemci ve kamera )

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
e71 ile e63 ün farkı ( gps - işlemci ve kamera )
Merhabalar, bu iki telefondan birini almayı düşündüm, e63 ün fiyatı daha uygun geldi 520 ye bulunuyor.
Fakat e71 in bir kaç konuda.

e71:
dışı çelik sanırım
gps i var
kamerası 3,2
işlemcisi biraz daha iyi imiş sanırım.

işlemci konusuna takıldım sadece , diğer özellikler pek önemli değil, bir de space tuşu daha küçük e63 ün bu problem olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: 0quzhan

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
e71 in tasarımı çok güzel bnce kesnlikle e 71 all

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Biraz daha paran varsa e71 al

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş kesinlikle E71 al..wifi ve gps çok işine yarayacak...

twoly22

Üye
kardeş kesinlikle E71 al..wifi ve gps çok işine yarayacak...

Ben ikisinin arasında Çok kararsız kalmıştım sonunda paramın yettiğini aldım E63
Başka bir arkadaşımda E71 Aldı metal kasası ağırlığı ve gps sorunu yüzünden arkadaşım
telini E63 ile değiştirdi
Şimdi Şimdi Çok memnun olduğunu söylüyor
gps olayınıda adı aklıma gelmiyor ama bir program ile Çözmüş
Boş yere niye bukadar para verdim diye dövünüp duruyor bir farkta 3g
E71 de önde kamerası var E 63 DE 3g aarka kamerayı kullanıyor
Fiyatları E71 890 E63 500
Bir kamera için Farkkı Ödeyecek kadar paranız varsa e71 alın :box

--------------- Ekleme ---------------

işlemci farkı yok wi-fi olayıda E63 dede var

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben ikisinin arasında Çok kararsız kalmıştım sonunda paramın yettiğini aldım E63
Başka bir arkadaşımda E71 Aldı metal kasası ağırlığı ve gps sorunu yüzünden arkadaşım
telini E63 ile değiştirdi
Şimdi Şimdi Çok memnun olduğunu söylüyor
gps olayınıda adı aklıma gelmiyor ama bir program ile Çözmüş
Boş yere niye bukadar para verdim diye dövünüp duruyor bir farkta 3g
E71 de önde kamerası var E 63 DE 3g aarka kamerayı kullanıyor
Fiyatları E71 890 E63 500
Bir kamera için Farkkı Ödeyecek kadar paranız varsa e71 alın :box

--------------- Ekleme ---------------

işlemci farkı yok wi-fi olayıda E63 dede var

Teşekkürler bu kapsamlı yorumun için :) Sadece işlemci kafamda soru işareti bıraktı, birde klavyede ufak bir değişiklik var, space tuşu büyütülmüş, space sık kullanılan bir tuş çünkü :hmmm

Ekli dosyalar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tercih meselesi ben gps ve wifiyi çok kullanan biriyim o yüzden E71'i almanı tavsiye ettim..

DERBEDER-34-

Üye
bene kesinle e712 inceledim ikisinide kardeş e 71 kamerası süper e 63 de güzel makina ama çok fazla sade şahsen beğenmedim ..ama tabiki kiside by nokia yani NOKİA KÖTÜ TELEFON ÇIKARMAZ :oke::):yuru:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Benim için kamera çok ön planda değil, çünkü dijital kameranın yerini alması çok uçuk bir fikir, 3,2 ler 5 mp ler bana gereksiz geliyor, 3g ve gps kullanmıyorum, tek düşüncem klavye aksamı ve işlemci hızı.

gRkn666

gRkn666

Üye
arkadaslar bende 2 telefonda var e63te yolda yururken msj yazma olayı daha kolay oluyo mat tus takımı oldugu icin e71 ise kayıyo ve parmaklarım cok narin oldugu icin >:D yururken yazı yazmak zor oluyo.e63te 3.5mm mini jack war müzik kulaklıgını istedigin gibi degistiriyosun ama malesef e71de bu 2.5mm yetinmisler fotograf olarak hic bi fark goremiyorum ben ama kasa yapısı olarak derseniz e71 üstüne tanımam paslanmaz celik kasa dusmeye cakılmaya baya iyi dayaniyo ama e63 plastik ve arka kapagı fırlıyo direk e71 kasada cok el izi bırakıyor ve baya dikkat cekiyo gps ikiside aynı e71 onde kamera var ve 3g gorusme yaparsaniz eger rahat oluyo e63 ise arka kamera kullanılıyo kisiyi gormek bire bir konusmak olumsuz(zaten tam anlamıyla bi verim alamıyorum gorusmelerden ya neyse).baska bi sorunuz varsa ise pm atın cewaplıya bildigim kadar yardımcı olurum

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende 2 telefonda var e63te yolda yururken msj yazma olayı daha kolay oluyo mat tus takımı oldugu icin e71 ise kayıyo ve parmaklarım cok narin oldugu icin >:D yururken yazı yazmak zor oluyo.e63te 3.5mm mini jack war müzik kulaklıgını istedigin gibi degistiriyosun ama malesef e71de bu 2.5mm yetinmisler fotograf olarak hic bi fark goremiyorum ben ama kasa yapısı olarak derseniz e71 üstüne tanımam paslanmaz celik kasa dusmeye cakılmaya baya iyi dayaniyo ama e63 plastik ve arka kapagı fırlıyo direk e71 kasada cok el izi bırakıyor ve baya dikkat cekiyo gps ikiside aynı e71 onde kamera var ve 3g gorusme yaparsaniz eger rahat oluyo e63 ise arka kamera kullanılıyo kisiyi gormek bire bir konusmak olumsuz(zaten tam anlamıyla bi verim alamıyorum gorusmelerden ya neyse).baska bi sorunuz varsa ise pm atın cewaplıya bildigim kadar yardımcı olurum

işlemci hızında bir fark var mı sence ? zaten kasma olayı olsa bile yinede e63 ü tercih edeceğim, yada 5730 un ucuzlamasını bekleyeceğim.

gRkn666

gRkn666

Üye
2sindede kasma olmuyo hem internet radiosu acik mail esitleme web acık oluyo bazen telefonlar butun isteklerme karsılık veriyor arkadaslar hic kasmadan

ircan

ircan

Üye
Ben aşırı derecede telefon değiştiren bir kullanıcıyım. İnanmazsınız fakat bir hafta içinde 5800 tutun 5530 sonra e63 tutun e71 hepsi elimden geldi geçti ve e63 e71 hiçbir telefona değişmem. Buna n97 de dahil. Dokunmatik telefon ne kadar kaliteli hava versede bir süre sonra telefon kullnmanız eizyet ettirdigini anlıyorsunuz. E71 in artısı navigsyn gps var galiba yorumlara bakıyorum bazı arkadaslar e63 gps var demiş fakat sadece e71de var artı 2 kamera ve ne akdarda olsa e71 video çekimini e63 den daha düzel yaptıgı yanı sıra görüntüsüde guzel. fakat bende 300 lra fazla verim e71 yerine e63 tekrar geri döndüm ve artık değiştirmeye diyetim yok menüleri klasik olması can sıkablr ama zaten hızınla özelliğinle bunu kat kat telafi edecektir. Navgsyno gelince harita programlarınla sadece sizin yerinizi göstermediği kalıyor onuda artık siz buluverin. Yani tercigini e63 ten yana kullan klavye tuslarına takılma normal numrik klavye kullanan arkadaslardan daha hızlı yazdıgım garantisinide veririm ;)

mmzzkk

mmzzkk

Üye
bende n81,, babamda e71 var.. Şarj konusu beni deli ediyor..Benimki 1gün dayanıyor.. o ise 5 gün..;")..Tasarım muhteşem..arka Kapaktaki parmak izleri şahsen çokta önemli değil..e63 arkadaşımda var ve e71 e göre çok kaba ve kalın.. 2.5 mm kulaklık mecburen takmışlar.. çünkü telefon ince..

cripto52

Üye
Birazdaha parana kıy ve e71 al derim.

berk samet

berk samet

Üye
e71 al

bjkmuratbjk

Üye
yaw arkadslar adam ıslemcı hızını demıs ama kımse bısey dememıs arkadsım ben e63 aldım suanda gayet hızlı ve rahat ben cok tema program falan kurarım n73 vardı mıyıl mıyıl oldu aynı programları bunada kurdum banamısın demyı su anda memnunum ama e71 nasıldır bılmem tavsıye eder e63 kamera ve gprs ıcın 300 mılyon verılmz cogumuz o ozellıklerı kulanımyoruz bıle

futbol123

futbol123

Üye
bence e71 al ama ben senin yerinde olsam 5800 alırdım sıfırı 529 tl ama seçim sana kalmş

pceditör62

Üye
çok merak ettim açıkcası

goliykorol

Üye
e serisi telefonlarin hicbirisinin kasilma problemi yok ben de e51 var ve gordugum en hizli symbian ama zaman zaman ondeki kameranin eksikligini hissetmiyor degilim n70 de bile var:))) onun icin e71 en ideali cunku bir yil sonra goruntulu gorusme heryerde cok yaygin ve siradan bir is haline gelecek ama sen faydalanamayacaksin

Üst Alt