Salihyet
Üye
e71 ile e63 ün farkı ( gps - işlemci ve kamera )
Merhabalar, bu iki telefondan birini almayı düşündüm, e63 ün fiyatı daha uygun geldi 520 ye bulunuyor.
Fakat e71 in bir kaç konuda.
e71:
dışı çelik sanırım
gps i var
kamerası 3,2
işlemcisi biraz daha iyi imiş sanırım.
işlemci konusuna takıldım sadece , diğer özellikler pek önemli değil, bir de space tuşu daha küçük e63 ün bu problem olur mu ?
Fakat e71 in bir kaç konuda.
e71:
dışı çelik sanırım
gps i var
kamerası 3,2
işlemcisi biraz daha iyi imiş sanırım.
işlemci konusuna takıldım sadece , diğer özellikler pek önemli değil, bir de space tuşu daha küçük e63 ün bu problem olur mu ?

Sadece işlemci kafamda soru işareti bıraktı, birde klavyede ufak bir değişiklik var, space tuşu büyütülmüş, space sık kullanılan bir tuş çünkü 

yururken yazı yazmak zor oluyo.e63te 3.5mm mini jack war müzik kulaklıgını istedigin gibi degistiriyosun ama malesef e71de bu 2.5mm yetinmisler fotograf olarak hic bi fark goremiyorum ben ama kasa yapısı olarak derseniz e71 üstüne tanımam paslanmaz celik kasa dusmeye cakılmaya baya iyi dayaniyo ama e63 plastik ve arka kapagı fırlıyo direk e71 kasada cok el izi bırakıyor ve baya dikkat cekiyo gps ikiside aynı e71 onde kamera var ve 3g gorusme yaparsaniz eger rahat oluyo e63 ise arka kamera kullanılıyo kisiyi gormek bire bir konusmak olumsuz(zaten tam anlamıyla bi verim alamıyorum gorusmelerden ya neyse).baska bi sorunuz varsa ise pm atın cewaplıya bildigim kadar yardımcı olurum