E71 format nasıl atılır ?? lütfen acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf_EMRE

Üye
arkadaşlar yanlışlıkla bazı standart programları sildim , *#7370# yaptım ama geri gelmedi. lütfen yardım edin bana

Neleri sildin söyle sana aynı programları temin edelim ama sildiği programlar çok önemli olmayan programlardır
Sistem programlarının silinmesi imkansız zaten

63urfalı

63urfalı

Üye
*#7370# olması lazım arkadaşım

alperen000010

Üye
kardes telefon kapalı ıken format atamazsın anvak acık ıken atabılırsın bılgıne

priestjudge

Üye
arkadaşlar telefonun yedegini alıp hard format atsam daha sonra yedegi tekrar kursam olur mu ? birde telefonun hızlanmasına yardımcı olur mu?

darendeli44

Üye
*#7370# kesin olması lazım. Ben herzaman öyle yapıyorum

yuksel8803

Üye
Dendeyin oluyo yeşil tuş 3 * aynı anda baascaksın açma kapama tuşuna basacaksın telefon pin kodunu sorana yada el sıkma işareti gelene kadar çekmiceksin elini oluyo

dost2001

dost2001

Üye
kardeş telefonun açılmasında hata varsa yazılım güncellemeyi dene o da olmaz ise senin telefona flash atılacak 10 tl karşılığında teknik servis atıyor geçmiş olsun

laluebkem

Üye
virüs temizlenmiş oluyor mu format atınca.

----------Eklendi 12.07.2011 @ 00:21:47 ---------- Yazıldı 11.07.2011 @ 23:37:34 ----------

*#7370# yaptıktan baya bir süre sonra telefonum açılmadı, ardından tekrar yazılanlardan bişeyler yaptım kapama tuşuna bas, arama tuşuna bas vs açıldı sonunda ama virüs temizlenmemiş.

mehtub

Üye
Nokia E71 hard format için kardeş telefonundaki şu tuşlara aynı aynda basıp 5 sn beklemen gerikor. Tuşlar 3-*-arama tuşu -ve açma kapama tuşlarına 5 sn basılıu tut hard format atmış olurusn.

mstf_l

mstf_l

Üye
1.5 aylık bir konuya yardım etmeye calısan ustelik onu da beceremeyenini ilk defa goruyom.
Klavyeli telefonlar icin Hard format
Shift+space+backspace+no

dejavu178

dejavu178

Üye
Telefona soft format attım ilk kez telefon açılmadı 1-2 dk sonra tekrar denedim oldu. Yüreğim ağzıma geldi ya :S

Sinann25

Üye
bende hard format attım ama kilit kodunu bilmiyordum şimdi ise format atıldıktan hemen sonra kilit kodunu istiyo yoksa telefon kullanılamaz hale geldi

- - - Eklendi - - -

yardıma ihtiyacım var

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Böyle;

Sinann25

Üye
pc yok abi pc olmadan kilit kodunu kırmak istiyorum ya

bjkaan57

Üye
Konuyu hortlattım ama kusura bakmayın. Biraz önce arama (yeşil) tuşu + 3 (y) + * (u) + kapama tuşunu kullanarak format atmayı başardım. 50. denememde yaptım. Yılmayın. Hepsine aynı anda basılı tutun. Telefon ilk önce kapanacak, daha sonra ise nokia yazısı belirecek bu süreç zarfında. O zamana kadar elinizi basılı kalsın tuşlarda. Ortalama 30 saniye falan basılı tutacaksınız.

Üst karakter tuşuna basıp basmadığımı hatırlamıyorum. Yani u da olabilir bastığım * da. :)

yaylitanburi

Üye

zekibilgin

Üye
iblah60

iblah60

Üye
hard format atmak istemiyoruz soft format istiyoruz yani telefonu fabrika çıkışlı yapmak istiyoz

fire-55

Üye
arama tusu + 3 + * tusuna telefon kapalıyken bas bunların ucune basarken telefonu ac formatlanmıs oluyor telefon
cok denedım ama bır turlu sıfırlayamıyorum bı yardımcı olurmusunuz

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
*#7370# yapman gerekiyor.

Üst Alt