dontone
Üye
E71 E72 yada başkası? (Öneri)
Merhaba arkadaşlar . Telefon almayı düşünüyorumda aslında aklımda E72 vardı fakat o kadar biriktiremedim =s 550 600 civarında biirktirdim hani babalar günü indirimi yada karne indirimi bahanesiyle telefon almayı düşünüyorumda sizce ne yapmalıyım?
Aslında dokunmatiklerden çok haz ettiğim söylenemez o yüzden gözüme E71 i kestirdim dediğim gibi babalar günü özel fiyat buldum 520 (vade farksız taksit imkanıda var) sizce ne yapmalıyım ? Aslında na
yardımcı olursanız çok sevinirim (:
Bu arada telefonda bence olması gerekenler yada kullandıklarım başlıca mesj ve internettir öle yoık oyundu yok resimdi çok işimi görmez zaten e71 tercih sebeplerimden biride budur.
Bide bu özel günlere sebep kampanya bilginiz
var mı ? Mesela bi..ks %20 yapıyo peşine o tarz şeler ??
Aslında dokunmatiklerden çok haz ettiğim söylenemez o yüzden gözüme E71 i kestirdim dediğim gibi babalar günü özel fiyat buldum 520 (vade farksız taksit imkanıda var) sizce ne yapmalıyım ? Aslında na
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
e belki uygun daha iyi bişi bulabilirim ? yardımcı olursanız çok sevinirim (:
Bu arada telefonda bence olması gerekenler yada kullandıklarım başlıca mesj ve internettir öle yoık oyundu yok resimdi çok işimi görmez zaten e71 tercih sebeplerimden biride budur.
Bide bu özel günlere sebep kampanya bilginiz
var mı ? Mesela bi..ks %20 yapıyo peşine o tarz şeler ??