E71 E72 yada başkası? (Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dontone

Üye
    Konu Sahibi
E71 E72 yada başkası? (Öneri)
Merhaba arkadaşlar . Telefon almayı düşünüyorumda aslında aklımda E72 vardı fakat o kadar biriktiremedim =s 550 600 civarında biirktirdim hani babalar günü indirimi yada karne indirimi bahanesiyle telefon almayı düşünüyorumda sizce ne yapmalıyım?

Aslında dokunmatiklerden çok haz ettiğim söylenemez o yüzden gözüme E71 i kestirdim dediğim gibi babalar günü özel fiyat buldum 520 (vade farksız taksit imkanıda var) sizce ne yapmalıyım ? Aslında na e belki uygun daha iyi bişi bulabilirim ?

yardımcı olursanız çok sevinirim (:

Bu arada telefonda bence olması gerekenler yada kullandıklarım başlıca mesj ve internettir öle yoık oyundu yok resimdi çok işimi görmez zaten e71 tercih sebeplerimden biride budur.

Bide bu özel günlere sebep kampanya bilginiz:oke: var mı ? Mesela bi..ks %20 yapıyo peşine o tarz şeler ??

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Ben bir 5800 XM kullanıcısı olarak sana telefonumu önerebilirim.Çünkü bu telefonların arasından seçim yapamıyorum ikisinin de sar değeri 1 in üstünde eğer internet ve mesaj ikilisinden hoşanıyorsan 5800 senin için yine ideal bir telefon olabilir.Tam ekran tarayıcı özelliği rahatça gezinmeni sağlar.Bütçene de uygun düşer hem ne de olsa sesli bir telefon sahibi olursun pişman olmazsın yani :)

dontone

Üye
    Konu Sahibi
5800 i pek önermediler aslına bakarsan telefonundan memnun olan gördüğüm tek kişi sensin diyebilirim (: ama hani biraz ağırlığı olsun istiyorum ?

futbol123

futbol123

Üye
e71 ve e72 yi tavsiye etmem sar değerleri çok yüksek(radrasyon değeri) 359tl ye nokia e63 almanı tavsiye ederim

dontone

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bunu bilmiyodum =s Teşekkürler yorumun için.

Marcell Ricky

Marcell Ricky

Üye
Kardes bu yzıyı e71 le yazıyorum 5800 sakın alma sana tafsiyem. E72 5 mp kamera e71 de 3.2 mp çözünürlük var tek göze çarpan fark bu eqer telefonda kameraya önem veriyosan e72 al yoksa
E71 al kesinlikle pisman olmazsın...

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bende e63 kullanmış biri olarak önerebilirim çok iyi bir telefon :)

dontone

Üye
    Konu Sahibi
E71 almaya karar verdim arkadaşlar çok teşekkürler (:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Kararınızı vermişsiniz kimse e 71 dememiş siz onu seçmişsiniz aklınızda olsun e63 te 3g görüntülü görüşme var işlemcisi e71den daha hızlı kamera 2megapixel fiyat 410 siz bilir siniz

grkn__

grkn__

Üye
Kesinlikle e71 almalısın zaten msjlaşmak ve internet demişin. Sana tek bişey diyim E71 ile iki el (maksimum 1 hafta sonra) uçak gibi msj yazarsın alıştıkdan sonra çok rahat ve hızlı. İkincisi interneti. kendi web tarayıcısından ziyade (-ki oda çok hızlı) opera'nın son sürümü çok hızlı ve kullanışlı. E71 hem wireless hem 3G internet hızı çok iyi (bende turkcell var) ve emin ol E72'den daha karizmatik bir telefon E71...

ridodido

Üye
Kardes bu yzıyı e71 le yazıyorum 5800 sakın alma sana tafsiyem. E72 5 mp kamera e71 de 3.2 mp çözünürlük var tek göze çarpan fark bu eqer telefonda kameraya önem veriyosan e72 al yoksa
E71 al kesinlikle pisman olmazsın...

kardes ben e71 i 8 ay kullandim harika bir telefon cok memnundum akrabama werdim simdi e72 almak istiorum e 72 e 71 den cok daha ustun bir telefon sadece kamera deil islemci hizi da cok yuksek, sen e72 al ve telefonun keyfini sur. ben gunde en az 5 6 saat wirelles kullanmam ragmen en az 2 gun batarya omru wardi e 72 nin bataryasi cok daha dayanikli die duydum. yani her bakimdan e72 en iisi

lucky24

Üye
ben msn açamıyorum e71 de yardımcı olumsunuz lütfen

alcm1

alcm1

Üye
Bence Nokia C6 ve E75 de bir bak ikiside QWERTY klavyeli ve bence senin isteklerin çerçevesinde ikiside işini fazlasıyla qörür E75 gold da 580 Lira C6 777 :D
Ama E71 mi E72 mi dersen E72 derim + Ları bence daha fazla :)
Karar Senin..

daniel_23

daniel_23

Üye
ölü konuları canlandıranlara bayılıyorum :D

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
e72 çok güzel makine

prick

Üye
sadece mesajlajma ve internet demişsin o zaman e51 al

JayJayyy

Üye
e72

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...