E7 belle yüklerken yanlış yükledim telefon açılmıyor garanti kapsamına girermi !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ezgionaran

Üye
    Konu Sahibi
E7 belle yüklerken yanlış yükledim telefon açılmıyor garanti kapsamına girermi !!!!
E7 belle yüklerken yanlış flaş attım acılmıyor telefoncuda acamadı garantıye göndercem acaba garanti kapsamına girermi teknik servis nerdedir izmirde.

seth2012

seth2012

Üye
Belle E7 için resmi olarak çıkmış bir güncelleme değil bildiğim kadarıyla ayrıca phoenix vs tarzı yazılımlarla yapılan güncellemelerde cihaz zarar görürse yerel Nokia servisleri genelde cihazı garanti dışı bırakıyorlar veya ücretli yazılım yükleme yoluna gidiyorlar. Fakat çoğu Nokia servis elemanı da bunu bilecek kadar kalifiye değil yani resmi bir güncelleme yaparken cihazın öldüğünü düşünüp yazılım atabilirler fakat buradaki problem downgrade olayı. Eğer kullandıkları teçhizat tekrar Anna'ya dönmelerini sağlarsa ne ala. Sana tavsiyem cihazın power tuşuna bastığında herhangi bir tepki veriyorsa Yeniden doğru şekilde Belle'i flaşlamayı denemen olur. Servislerin 10 dakikalık bir işlem için günlerce bekletmesi sıkıntısından da kurtulursun böylece.

valent

valent

Üye
Forumda dead phone nasıl atılır başlıklı sayfalar var onları adım adım okuyara dead flaşh at

agacsakal

Üye
dostum telefonun power tuşuna 15 saniye kadar
telefon titreyene kadar bas elini çekme
o şekilde açılması gerekiyor

cortex47

cortex47

Üye
Sakin ol. Forumda downgrade yapmak için yönergeler mevcut. Olmazsa dead flash yaparsın phoenix ile.

hokohoko

hokohoko

Üye
arkadaşlar benim e7 aynı sorun allah rızası için yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt