Telefon Tavsiyesi E66 mı yoksa e75 mi??

Sponsorlu Bağlantılar

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
e75 te karar kıldım ama aklıma n79 u soktunuz suanda onu inceliyorum:)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İncele derim:)

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
versiyon konusunda cok dedi kodu var yaa.gelen msj a cevpla dediktn sonra yeni msj ekranının gec gelmesi prblemi warmiş.n73 ü sırf o yuzden değişiyorum zaten.ufff kafam karısık

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
arkadaşım bende öyle problem yok bastığım an açılıyor cevapla kısmı onu aldığın yerde dene derim..

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
bakıcam ona ya.teli biraz kullncam dükkanda,karsılastırcam

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet dene Bak hatta sana bi şey gösteriyim Nokia nın sitesine gir Tümmodeller de O sol tarafta Seçenekler var Tasarım hariç hepsini seç Çıkan telefonlara bak sadece 5 tane:)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
E75 :box

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
uff ya kamera yüzünden vaz gecicem galiba e75 ten.

--------------- Ekleme ---------------

ya şu koca sitede birtane e75 kullanan arkadaş yokmuuuu

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
E75 zor telefon çok zor bulman

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
e75 hakında kimsenin bi bilgisi yokmu yaa:(

djridwan

Üye
bende e 66 war we cok memnunum ama kamerası onemli sanırım senn için. gunduz veya ışığın iyi olduğu yerlerde çok iyi çeker. ama karanlıkta gece çekim baya kotu.. eğer hala almadıysan telefon istersen bi kaç resim yuklerim bana mesaj atarsan

tuyukaka

tuyukaka

Üye
selam arkadaşım e75 kullanıyorum aklı başında bir resim gösterme programı yok resimleri tv de gösteremiyon birde müzik calarını begenmedim kablosuz interneti olmasa benim eski 6630 vallahi daha ıyı her proramı yukluyorsun ve kaldırıyor tabi bu yeni teknolojı 8 gb kartı kaldırıyor hayırlı olsun

metalwings

metalwings

Üye
E75 in tipi cok cirkin.
çin üretimi tv'li telefonlara benziyo.
E66 kullanıyorum canavar gibi. program vs yukleme sorunu var ama o işle ugrasacaksan 6630 al derim:D

ysy_selim

ysy_selim

Üye
ya kullanmayı bılmeyen insanlar bos bos yorum yapmıs kusura bakmasınlarda kamera asırı bi performans bekleme ama ayarlarları yaptıgında cok guzel yetiyor gayet net fotograf yakalıyor işletim sistemi cokhızlı takılma vs yok müzik caları standart nokia müzik caları butun modellerinki öyle klavye müthiş derece kolaylık saglıyor ve telefon durusuyla herseyiyile dikat cekiyo e66 diyen arkadasa sesleniyorum elindeki telefonun binlerce cin kopyas var omu benziyo e75 mi anlamadım elimde gören herkezin hayran kaldıgı kalıteli hızlı ve son derece kullanıslı kardes tereddut etmedn al derim

jakocan

jakocan

Üye
bende var e66 ve e75 ikisinide kullandim benim hosuma giden e66 her seyiyle super telefon cok cok menmunum e 75de guzel kotu degil ama tuslari kucuk yazilmiyor sms yazarken zorlaniyorum klavyesi var alisamadimyolda giderkende klavye zor oluyor kamera yonunden e66 cok guzel e75 iyi degil kullanan kisi olarak e66 derim ve simdi n86 8mp cikti onu aldim

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
e75 al derim arkadaşım....

futbol123

futbol123

Üye
e75al ama ben senin yerinde olsam e71 alırdım

koka89

koka89

Üye
Her ikisinide kullandım. Teknik olarak pek fark yok aralarında. Bir daha almam gerekirse E75 alırdım klavyesi için.

djefsane

djefsane

Üye
2008 yılında yazılan bir konu defalarca uplanmış 2010 a kadar gelmiş 2010 temmuz ayında bu telefonu almayı düşünenlerden birisiyim. sanırım eskimiş artık fiyatıda bi hayli düşmüştür. Tek korkum modelin 0 ını yada sorunsuz 2nci elini bulamamakta... Zaten neyi sevsem bulamıyorum ..

N81 istedim 0 ını bulamadım.
N95 istedim taaaa ne zaman cıktı ateş pahası hala 900 lira demekki tutulmus ama gücüm yetmiyor.
E55 Alayım dedim carl zeises sensörü vesayre yokmuş
En son E75 e karar verdim . Şu anda ise tek sorunum klavye tusları acaba normal klavye gibi mi yoksa tuş gibi mi . tuş gibiyse klavye olmasının ne manası var ki. sanırım demek istedigimi anladınız... yardım bekliyorum. hangisini alayım.

N81 - E75 - E66 - E55 hangisi ?