Telefon Tavsiyesi E66 mı yoksa e75 mi??

Sponsorlu Bağlantılar

MayHoş19

Üye
sa. kardeşim ben şu an kullanıorum E75 Kamerası Cok guzel ve cok kotu nasıl guzel dersen ? ışığı yakalarsa foto makınası gıbı cekıo ışığı yakalmassa cok az bulanık cekııo ama ışıgı yakalarsa affetmıooo :)) ben memnunum bnm tel ayın 05.2010 de cıktı su an satoorum garantısı var.. isteyen msn eklesn
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

SA E75 Satılır 05.2010 Cıktı Garantılı Temız Telefonn.. İletişm:[email protected]

AnLaR

AnLaR

Üye
valla e75 gibi telefon kullanmadım şuana kadar aldığım en iyi telefon çin çakması diyen arkadşlara kulak asmayın acaba ellerıne aldılar mı hiç alın farkı görün herşeyiyle harika sarjıda çok iyi gidiyor kalvye harıka zaten öneririm alan arkadaşlar pişman olmazsınız ;)

haso56

Üye
Kesinlikle e 75 al çok güzel bir telefon su anda kullanıyorum kamerası hiç bahsettikleri kadar kötü diil bir kaç ayarla gayet iyi sadece gündüz değil gecede iyi ama mutlaka firware yazılım güncellemesi var onu yap ve harika bir telefona sahip ol internet erişimi çok iyi(qwerty klavyenin eşsiz yardımlarıyla tek kelimeyle süper oluyor).tek şikayetçi olduğum konu ''müzik''.müzik çaları kötü birde çok ses çıkarmıyor.Ama sen nereye gidersen git o telefon elinde olursa dikkat çekersin ;) şiddetle tavisyee