E65 yanlışlıkla telefonun içindeki klasörün ismini değiştirdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangsta*

Üye
    Konu Sahibi
E65 yanlışlıkla telefonun içindeki klasörün ismini değiştirdim
Selam arkadaşlar. Ben telefonuma tema yüklerken PC Suite Üzerinden,
Nokia Phone Browser\Nokia E65\Telefon hafızası\Data
konumunun içindeki dosyaları kurcaladım. Yanlışlıkla bi dosyanın üzerine yavaş tıkladım elim klavyeden bi tuşa çarptı dosyanın ismi değişti. Yanılmıyorsam Install gibi bişeydi. Dosyanın ismi değişmeden 5 dk önce yüklediğim temayı şimdi yükleyemiyorum. Dosyanın ismini tekrar Install yaptım olmadı, Installer yaptım yine olmadı.:vur Nokia Application Installer işlem başarısız diye hata veriyor. Nasıl düzeltrebiliriz yardım lütfen :(

waycell

waycell

Üye
Selam arkadaşlar. Ben telefonuma tema yüklerken PC Suite Üzerinden,
Nokia Phone Browser\Nokia E65\Telefon hafızası\Data
konumunun içindeki dosyaları kurcaladım. Yanlışlıkla bi dosyanın üzerine yavaş tıkladım elim klavyeden bi tuşa çarptı dosyanın ismi değişti. Yanılmıyorsam Install gibi bişeydi. Dosyanın ismi değişmeden 5 dk önce yüklediğim temayı şimdi yükleyemiyorum. Dosyanın ismini tekrar Install yaptım olmadı, Installer yaptım yine olmadı.:vur Nokia Application Installer işlem başarısız diye hata veriyor. Nasıl düzeltrebiliriz yardım lütfen :(

Arkadasim cok alakasiz o dosyasi silsende birsey olmamasi lazim zaten sistemle alakali dosyalar datada bulunmaz ve silinmez genede soyliim o dosyanin adi installs bi degistir bakiim farketcekmi

gangsta*

Üye
    Konu Sahibi
Evet Installs yapınca oldu. Çok teşekkür ederim...

waycell

waycell

Üye
yardimci olduysam ne mutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt