e65 tuş işıkları

Sponsorlu Bağlantılar

memoli36

memoli36

Üye
arkadaşlar telimin alt tuş takımı yanmıodu tamire werdim servise 3 hafta sonra anca gelebildi şimdide yandığı zaman diiittttt diye gıcık edici bir ses gelio söndüğü zaman susuo :S ben anlamadım walla bilen warsa destek lütfen...:(

arkadaşım benimkindende geliyordu garantiye yolladım bakalım gelcek şarjda az gidiyor o cızırtı gelince

kurt5159

Üye
o ne oluyo neresinde acaba? ve kaç paralık bi sorun?

Mehmet AS

Üye
e65 sahipleri yaşadığınız sorun bu cihazların genel sorunlarında biridir. tamamen donanımsal bir arızadır.arızanın temel nedeni, alt tuş takımının aydınlatılmasında kullanılan fosfor plakanın ışıldaması için gerekli olan yüksek voltajı üreten EL DIVIDER entegresinin bozulmasıdır. aslında bu bir entegre den ziyade, inverter dir ancak smd entegre kılıfında olduğundan entegre olarak isimlendirilebilir. arızanın oluşması durmunda cihazdan ses gelmesi ve pilin az gitmesinin sebebi sıvı veya herhangi bir flux kalıntısı ile el divider da üretilen yüksek gerilimin diğer kısımlara iletiliyor olmasıdır. parçanın değişmesi ve detaylı bir temizlik sonucunda arıza giderilebilir.

Mehmet AS

ozer09

Üye
bu bahsettigin entegrenin nerde ve nasıl değiştirecegimizi acıklasan memnun olurum kendim t.servislik yapıyorum elimde 1 adet var işimize yarar.:hmmm

turaci1905

Üye
eğer sayıların olduğu kısımdan bahsediyosanız orası yanmıyo ben sıfır aldığımdan beri hiç yanmadı..fakat ekranın hemen altındaki tuş takımından bahsediyosanız orası ışık sensörüne göre yanıyor..
aynı sorun bende de var servisden geleli iki gün oldu yine aynı tuş ıskıları bazen yanıyo bazen yanmıyo bende anlamadım gitti

Zimbirti3

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ön kapağı açtım teli islak mendil ile sildim yarım sa sonra felan kendine geldi tuş ışıkları yandı sizde telin içini temizlerseniz belki sorun çözülür..

mahmutcitil

Üye
Ben de mesajları okurken farkettim telefonumun ışıklarının yanmadığını. Sonra odanın lambasını kapattım ve tuşların ışığı açıldı. Gerçekten ilginç bir özellikmiş

taha2662

Üye
Arkadaşım aynı olay bnde de oldu aldığım yere goturdum bu ışıların kablosu çok zayıfmış hemen koparmış servise verdim değiştirmişler şimdi çalışıyor bnce sende servise veya aldığın yere ver değiştirsinler

haluked61

Üye
kardes ısık sensorunde ıl oyunalrda ve tel acılırkıen sıık ysnıyo am sonra yanmıyoo

karaboqa_

Üye
hayr bnde de var e 65 sensörle alakası yok.çünkü gece karanlıkda alt tuş ısıkları yanmıo. e65lerin %70inde aynı problem var. bi yerden hibriti bozulmustur die okumustum..

babi99999o

Üye
phoenix le ışık ayarlarını bozmuş olabilirsin -0.016 değerine getir onu nasıl yapacağını bilmiyorsan telefoncuya götür yaptır

Takipçi Satın Al

Üst Alt