Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e65 tuş işıkları
Sponsorlu Bağlantılar
kaya_46
Üye
Konu Sahibi
e65 tuş işıkları
e65 telefonumun aniden tuş işıkları yanmaz oldu acaba neden
NeedLeFLuff
Üye
Ya ayarlarını değiştirmişsinizdir yada donanımsal bir sorundur.
ytokyay
Üye
ayarları nereden düzeltiyoruz menüde göremedim. aynı sıkıntı bendede var.
sametokumus
Üye
Ben teli almadan önce araştırmıştım.Birçok kişide bu sorun mevcut ve çoğu da donanımsal servise vermeniz gerekebilir.
ucundan
Üye
Telefonda ışık sensörü var, yani yeterli ışık olduğunda tuş ışıkları yanmıyor. Sanırım çoğu kişi bunun farkında değil.
6630 gibi yani aydınlık ortamda sönüyor karanlıkta yanıyor..
pire05
Üye
süperr
cafersev
Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun ışıklar yanmıyor ne yapabiliriz
remy
Üye
sorun sensör olayı değil, donanımsal bir sorun. bende de oldu, hiç bir şekilde ışıklar yanmıyordu ve servise vermek zorunda kaldım.
@soytari@
Üye
yok arkadas ben cet telefon tamircisiyom
o kesin ısık hiprit bozulmustur
cemre007
Üye
telefonun ön sağ üst köşesinde küçük bi sensör var orayı bi parmagınıızla kapatın deneyin. bende kullanıorum ama gayet akıllı bi şekilde çalışıoo
mehmet4492
Üye
evet arkadaşlar bu donanımsal bir sorun bendede oldu kvk servisine verdim 2 hafta sonra alabildim yqpıldı elektiriksel donanım arızasıymış inşallah tekrar aynısı olmaz.....
3moqoliq3
Üye
bnmde tus takımı arada sırada yanıp sonuyodu ama artık oqrendım..karanlıkta yanıyo qunduz sonuyo,,,ayrıca parmaqı kapatıncada soonuyoo..xD
tskler herkesee
Doğan
Üye
çok hoş bence
erkan0102
Üye
evet arkadaşlar aynı sorun bana 02.06,09 tarihinde olay geçekleştii tuşlar yanmıyor sensörle bir ilğisiyok sanırım sensör olsa üst bölümdeki tuşlarda yanmaz bu konuyu bir araştıran varsa bildirsin ltf [email protected]
supra_1
Üye
bende aynı şekilde alalı 5 gün oldu sordum soruşturdum kimisi arıza diyor kimisi film den kaynaklandığını kimisi fabrika hatası dan olabilir. anlıyamadım
OLymPoS
Ya arkadaşlar bende hiç bi problem yok ama bu ışık sensörü hareket sensörü olarak kullanılabilirmi????
engell
Üye
arkadaşlar telimin alt tuş takımı yanmıodu tamire werdim servise 3 hafta sonra anca gelebildi şimdide yandığı zaman diiittttt diye gıcık edici bir ses gelio söndüğü zaman susuo :S ben anlamadım walla bilen warsa destek lütfen...
zx6r
Üye
serwise verin bnce
ymzlm
Üye
eğer sayıların olduğu kısımdan bahsediyosanız orası yanmıyo ben sıfır aldığımdan beri hiç yanmadı..fakat ekranın hemen altındaki tuş takımından bahsediyosanız orası ışık sensörüne göre yanıyor..