E65 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.

artık program yüklemeye başlayabilirsiniz

teşekkür ederim dostum sağolasın :oke:

altunuz

Üye
merhaba arkadaslar benim kullandığım telefon nokia e 65 tema sorunu veriyor bu sitede sertifika ile alakalı ne kaar cevap varsa denedi olmadı lütfen biri acil yardım etsinn lütfen

falko86

Üye
telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.
:ah
artık program yüklemeye başlayabilirsiniz
:aha::bye2::oke:

wolkan123456789

Üye
yelr bende direk sertifika saglayıcınızla görüşün diyo nasıl olcak süresi geçmiş fln demiyo yardım edinn!........

caninyo

caninyo

Üye
aynen yaptım oldu kardeş teşekkürler

mmutlu38

Üye
arkadaşlar ben sertifikaları sildim. tarihi geri alarak. sadece imzalı ürünler seceneğini de iptal ettim. bazı programlar çalışmaya başladı ama hala sertifika hatası veren program çok var. ben bu telefobu a.b.d den getirmiştim. bir ilgisi var mı? çözüm yolu nedir?

zeynelizci

Üye
dostum ellerine saglık nokia e 65 te başadım :)

ömer bekar

ömer bekar

Üye
bnce teln guncellenmş sertıfıkalarını sılmek kötü fikir ..ne kadar sertıfıka o kadar pro çeşidi..

TreyTeodor

Üye
teşekkürler banada lazımdı

idriSYuKSeL03

Üye
cok saol dedıgını uyguladım işlem tamm tekarar tesekkurler kardes

Üst Alt