E65 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nursaniali

Üye
kardeşçok saol

engell

Üye
çok saol Allah razı olsun :)

resimkulubu

Üye
teşekkürler sorun çözüldü.

Silinen Üye 596830

Kapalı Hesap
Symian 9 nie yuklenmıoo

hunterby42

Üye
selam kardeş ben e65 aldım ama telefona tema koyamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz degilse satacam telefonu????

bedboy_747x

Üye
ÇOK SAOL KADEŞ DEDİĞİNİ AYNEN UYGULADIM DEDİĞİNİ OLDU.:anlas: :biggrin: :oke:

veysel_34

Üye
araclar+ uygulama yonetimi+secenekler+ayarlar+yazilimi yukleme tumu :)bunları yapın butun sertıfıkaları kabul eder

Carsi58

Üye
telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.

artık program yüklemeye başlayabilirsiniz

Sağol işime yaradı yaptım oldu

futbol123

futbol123

Üye
aynı sorun benim n95 tede var

NoNquE

NoNquE

Üye
saolun

memo2008

Üye
tarih olayı işe yarıyor boşuna güncelleme ile uğraşmayın...

reprocu

Üye
teşekürler işe yaradı

lovelyeyes64

lovelyeyes64

Üye

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

TARİHİNİ GERİ ALDIM.SÖYLEDIGINIZ FAZLA PROGRAMLARI SILDIM 6 TANE PROGRAM KALDI YANI UGULAMA YÖNETİCİSİNDE AMA HALA AYNI SORUN DEVAM EDİYOR:vur:aman2:

ArslanArif

ArslanArif

Üye
her pro tarihiyle alakalı degildir sadece "süresi gecmiş sertifika" hatası veren lerde bunu deneye bilirsiniz digerlerinde sertifika hatası uygulama saglayıcısıyla görüşün der . bunun için telini hack ' lamam yada proları imzalattırman gerekir hack lamak daha mantıklı bence sisman diye bir pro var siteden bulabilirsin onudene

yet_one

Üye
olmuyor

aress85

aress85

Üye
teşekkürler sezginus dediklerini harfiyen uyguladım sorunsuz yükleyebiliyorum şuan program ;)

siviter

Üye
harika işe yarıyo

akifika

Üye
tşkrlr

tenekeci00

Üye
her pro tarihiyle alakalı degildir sadece "süresi gecmiş sertifika" hatası veren lerde bunu deneye bilirsiniz digerlerinde sertifika hatası uygulama saglayıcısıyla görüşün der . bunun için telini hack ' lamam yada proları imzalattırman gerekir hack lamak daha mantıklı bence sisman diye bir pro var siteden bulabilirsin onudene

ayarları yaptım,temalardan süresi geçmiş sertifika diyenler çalışıyor ama programların hiçbirisi çalışmıyor :S bazı programlarda da uygulama sağlayıcısıyla görüşün yazıyor.
sisman dediğin şeyi bulamadım :S
link verirmisiniz?:evet:

ceyhun_34

Üye

ellerine sağlık :d::yuru:aha::evet:

Üst Alt