telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).
- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.
- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..
- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.
artık program yüklemeye başlayabilirsiniz
TARİHİNİ GERİ ALDIM.SÖYLEDIGINIZ FAZLA PROGRAMLARI SILDIM 6 TANE PROGRAM KALDI YANI UGULAMA YÖNETİCİSİNDE AMA HALA AYNI SORUN DEVAM EDİYORtelefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).
- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.
- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

her pro tarihiyle alakalı degildir sadece "süresi gecmiş sertifika" hatası veren lerde bunu deneye bilirsiniz digerlerinde sertifika hatası uygulama saglayıcısıyla görüşün der . bunun için telini hack ' lamam yada proları imzalattırman gerekir hack lamak daha mantıklı bence sisman diye bir pro var siteden bulabilirsin onudene

telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).