e65 programları

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz taha

yavuz taha

Üye
teşekkürler kardeş,ellerine, beynine sağlık...:yuru

serhatcoklu

serhatcoklu

Üye
aradığın program budur başkalarını bosver

bayzaza

Üye
teşekkürler

21sacraments

21sacraments

Üye
yaw ne uraşıyosunuz aç indirmeyi telefondan bi tene wifi bul indir telefona olan son sürüm orjinal live msni olsun bitsin

hakanaras04

Üye
arkadaşlar benim e65 için msn arıyorum burda ki msn ler internet yani wilan agına baglanmıyor yardımcı olursanız sevinirim

İker-Casillas

Üye
saol

cemellerli42

Üye
tskler sağolun

Silinen Üye 596830

Kapalı Hesap
file:///C:/Users/HP/Documents/Downloads/WindowsLive_S60_3.1_v1.5.1229_Signed.rar

veysel_34

Üye
arkadaslar vodafone messenger e 65 telefonu na uyumlu ve tamamen ucretsız yapacagınız msn yazip 7048 e sms yoluyacaksınız

Kcuff

Üye
Arkadaşlar bende e65 için radyo programı istiyorum ama internet radyo kullanıyorum ama hiç memnun deyilım kullanıyorum

allyc___

Üye
ya arkadslar yardım istiyorum lütfen yardım edin bende iphone 3G var prgram atınca OxE8008001 bu hatayı veriyor besfrend_4127@hot... bilen biri varsa eklesn bana yardım yolu sunsun şimdiden tşk.ler

gnc_mhndss

Üye
ya ben sene başında nokia nın ovistore magazasndan ücretsiz ve üstelik orjinal bi msn indirip yüklemiştim. geçreğinden hiçbi farkı yoktu. titreşime kadar vardı ama sonra tl imi formatlamam gerekti ve silindi, şimdi o program hçç biyerde yokk

bekar63

Üye
fringi yükleyin bende de yüklenmiyodu fring yükledim
işte site:

skeap60

Üye
yhan e uqrası0nz byLer msn isti0sanız googleden kanka msn yzın ındırın onu her terli telefonda calısı0 yha bYrnn :D

djkeles

djkeles

Üye
baslıga bak acılan konuya bak

MESUT ASYA

Üye
E 65 guvenlik kodu nasıl kırılıyor.. Yardımcı olurmusunuz...

serojucq

Üye
--------------- Ekleme ---------------

pardon msn de yazıyodm burayada çıkmıs :S özr dilerm

ByAbsn

ByAbsn

Üye
ya arkadaşlar bende msn programını bitürlü yükleyemedim ceptemsn den yüklüyorum sertifika sorunu çıkıo bazı işlemler var hepsini yaptım tarihi ileri geri alma araçlardan bütün alımları kabul etme falan yinede olmadı yardımcı olursanız sevinirim ayrıca arkadaşın dediği gibi acaba wirelessle bağlanabiliomuyuz sadece sitelere girio msnde nası olur acaba
Eğer bir forumdan indirdiysen süresi geçmiş olabilir sen en iyisikendi sitesinden indir

--------------- Ekleme ---------------

ya ben sene başında nokia nın ovistore magazasndan ücretsiz ve üstelik orjinal bi msn indirip yüklemiştim. geçreğinden hiçbi farkı yoktu. titreşime kadar vardı ama sonra tl imi formatlamam gerekti ve silindi, şimdi o program hçç biyerde yokk
Bende senin gibi telefonuma Orjinal MSN yüklemiştim Ovi Store'dan geçen gün güncelleme yaptım ve silindi .Dün Ovi Strodan aynı programı buldum ararsan bulabilirsin.

sakkarin

Üye
arkadaşlar bende cepte msn programını kurdum fakat nereye kurldu bulamıyorum yardımcı olacak arkadaşlar varmı acaba tşk ederim

adnan baran

Üye
selamün aleyküm arkaşlar e65 telefonunu yeni kullanmaya başladım da nette bu telefona uyacak çook program aradım ama bir türlü geniş çapta program bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ([email protected]) vesselam...

Takipçi Satın Al

Üst Alt