e65 programları

Sponsorlu Bağlantılar

sezginus

Üye
    Konu Sahibi
e65 programları
arkadaşlar internet te aramadığım yer kalmadı nokia e 65 telefon için msn programı varmı bir çok program denedim çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim

vavuli

vavuli

Üye
Bunu kullan

bu gerçek live messenger

sezginus

Üye
    Konu Sahibi
saol valla sonunda yüklemeyi başardım

--------------- Ekleme ---------------

bu programın şöle bir sorunu var yanlız türkçe dil seçeneği seçiliyken karşı tarafa msg yazamıyosun sana yazılana cvp verebiliyosun ingilizceye çevirince telefon dilini o zaman msg yazabiliyosun bu progrmın türkçe uyumlu olan hali varmı bulabilirsen sevinirim

gonca58

Üye
..Insallah calisir..Ben kactane live messenger yüklediysem calistiramadim..Paylasimin icin tsk

ferdi_xxx

Üye
diye bir site var sen oraya gir bak kesin çözüm bulursun

uguralemdar

Üye
tşkler kardeş

yasin2050

Üye
arkadaşlar ben E65 kullanıyorum ve msn ye rahatlıkla girebiliyorum kişi ekleyebiliyor, engelleme yapabiliyorum yani kısacası türkçe olarak msn yi çok rahat kullanıyorum .E65 e yüklediğim msn program ismi CepteMSN yüklerken sadece 2 konturum gitti şiddetle deneyim derim bence. Linki atmak isterdim ama maalesef kopyalamayı unutmuşum. Araştırın ve cepte msn programını mutlaka bulun sorunsuz çalışacaktır

punisher20

Üye
tşk

cayposeti

Üye
Bunu kullan

bu gerçek live messenger

bu tür internet gerektiren programları wireless ile kullandıgımda sanrım bir ücretlendir me olmaz dgil mi
kontor anlaımda soruyorum

meto38

Üye
ya banada atsana o msn prog yukleyemıorum bı turlu

from_hell85

Üye
ya arkadaşlar bende msn programını bitürlü yükleyemedim ceptemsn den yüklüyorum sertifika sorunu çıkıo bazı işlemler var hepsini yaptım tarihi ileri geri alma araçlardan bütün alımları kabul etme falan yinede olmadı yardımcı olursanız sevinirim ayrıca arkadaşın dediği gibi acaba wirelessle bağlanabiliomuyuz sadece sitelere girio msnde nası olur acaba

rapjack

Üye
kardes tmm hersey iyi gzlde bu msnyi sadece turkcell demi acabilioruz yoksa alakası yokmuu

ephedra

Üye
ebuddy nin sitesine gir cepten ebuddy messenger tarzında bi pro var önce nokia seç ardından e65 i seç indir programı.açtıktan sonra ebuddy hesabına kaydolucaksın sonrada program açılıo msn adresin ve şifrenle giriş yap ister wifi le ister gprs le sorunsuz msne girebilirsin;)

yunus_42_emre

Üye
deloş bu hata verıyor inmiyor yapta indirelim

3moqoliq3

3moqoliq3

Üye
arkadaslar mayonez.com a qirin ordakı kateqorılerden cep telefonunu secın ıstemedıqınız kadar tema oyun prog ok hadı tsk etmeı unutmayınn ..:D

mtnymn

mtnymn

Üye
emeğiniz için tesekkürler arkadaslar bende birazdan yüklicem inşallah calısır...

beratsal

Üye
kankamsn i tavsiye ederim resim bile gönderebiliyorsun :) ayrıca kişi listeni gruplu açabiliyorsn süper

xxextacy

xxextacy

Üye
hmm teşekkürler :)

delikaos

Üye
[email protected] E65 için msn prg olan varsa bi zahmet gondersın..bkliyorum sımdıden tskler.

aLi_07_ali

Üye
SaoL KaRDeS aMa DiReq h.kartına mı yülücem yoqsa bluetothlamı atcam...

Takipçi Satın Al

Üst Alt